BAMBOO JA puu ovat todellisia luonnonmukaisia ​​”itsenäisiä” resursseja, joilla on ympäristöystävällisyys ympäristötuotteille Ruotsin markkinoille sekä asuntojen että liikerakennusten markkinoille.


Ympäristöystävälliset bambusta ja puusta valmistetut rakennustuotteet ovat ratkaisu iankaikkiseen kestävyyteen !

Bambu- ja puulattiat ovat paras ympäristöystävällinen valinta oikeisiin kestäviin rakennushankkeisiin!


 Mikä on kestävä kehitys – se on hyvä opas todelliseen kestävyyteen!

Kestävyyttä. Mikä se oikeastaan ​​on?   Se, että välitämme toisistamme ja maailma, on selkeä useimmille meistä. Mutta menettekö yksityiskohtiin, kun on kysymys siitä, mitä kestävyyden avulla todella tarkoitetaan? Linkin alla on systemaattinen katsaus tärkeimpiin kestävyyden kysymyksiin. Kun olet valmis, tiedät kaiken siitä, mitä talon kestävyys vaatii, mikä tahansa muoto.

Mikä on kestävä talo?   Kestävälle talolle on tunnusomaista se, että se on rakennettu ympäristöystävällisistä tai kierrätettävistä materiaaleista. Lisäksi sen energian ja resurssien kulutus on oltava pienempi. Ja sitten sen on käytettävä vaihtoehtoisia lämmitysmenetelmiä. Lyhyesti: Talo, joka koostuu materiaaleista, joilla on ollut minimaalinen ympäristövaikutus talon koko elinkaaren ajan.

Onko kestävyys hyvä taloudellesi? Lyhyt vastaus on KYLLÄ! Ympäristölle hyvä on myös taloudelle. Joka tapauksessa voidaan väittää, että kestävyys on todella hyvä pitkäaikainen taloudellinen sijoitus. Taloustieteilijät tulkitsevat kestävyyden siten, että se antaa tuleville sukupolville ainakin saman hyvinvoinnin kuin me elämme. On selvää, että luonto ja ilmasto ovat tärkeitä myös hyvinvoinnille – ja siksi saattaa olla syytä säästää nykyisin kuluttamillamme resursseilla. Sitä käytetään yhä enemmän taloudellisiin instrumentteihin.

Lähde:  https://groenforskel.dk/hållbarhet

Lisätietoja Woodpeckerin ympäristöystävällisistä ja kestävistä bambutuotteista on artikkelissa Business Bamboo Products – ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu Ruotsin rakennusteollisuudelle  Tanskan rakennusalan + Arkkitehtuurin suurimmassa verkkoportaalissa täällä:   https://byggeri-arkitektur.dk/Erhvervs-bambu Produkter – ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu tanskalaiselle rakennusteollisuudelle


Tiedämme, kuinka tärkeä ympäristöystävällisyys, kestävyys, laatu ja tuoteturvallisuus ovat projektillesi. Siksi kaikki Woodpecker-tuotteemme ovat sertifioituja korkeimpien kansainvälisten standardien ja valmistajan oman tiimin valvoman laadun mukaan.


Kestävä ekologinen puu- ja bambumetsä sekä FSC-sertifiointi

Bambu ja puu ovat erityisen suosittuja kestävissä rakennusmateriaaleissa, koska ne tuottavat 30 prosenttia enemmän happea kuin tavallinen puu – ja absorboivat yhtä paljon hiilidioksidia viidessä vuodessa kuin tammi 160 vuodessa. 

Itse asiassa joka viides meistä ruotsalaisista ajattelee kestävyyttä osana koteidemme rakennusmateriaalien hankkimista.

Siksi meillä on laaja valikoima 100% ympäristöystävällisiä, kestäviä ja kestäviä bambu- ja puulattioita sekä muita sisä-, puoli- ja ulkoympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja teollisuus- ja yksityisrakentamiseen käytettäväksi sairaaloissa, asemilla, urheiluhallilla, toimistoissa, koteissa, lastentarhoissa, kouluissa, laitoksissa, jne.

Muista myös, että kaikilla bambu- ja puutuotteillamme on CE- ja FSC-sertifikaatit, jotka ovat maailman johtavia metsänhoitostandardeja ja toimittavat siten korkealaatuisia tuotteita, joiden takuu on jopa 25 vuotta.


Kestävä ja puu: C O2-neutraali tai paras koko  elinkaaren ajan. Terveellinen sisäilma – alhaiset päästöt.

Kaikki Woodpecker®-tuotteet ovat myös terveellisiä valintoja, koska ne ovat antistaattisia ja antiallergisia.

Sisäilman terveyden kannalta on tärkeää, että sisätiloissa käytetyillä tuotteilla on erittäin alhaiset päästöt ja ne täyttävät eurooppalaisen E1-standardin. Kaikki Woodpecker-bambutuotteet täyttävät tämän standardin ja useat niistä on jopa valmistettu liimalla ilman lisättyä formaldehydiä, joka täyttää tiukimman saatavilla olevan standardin E0.

Skandinaviassa vietämme 80–90% ajastamme sisätiloissa, minkä vuoksi fyysiset puitteet merkitsevät paljon terveydelle, oppimiselle ja tuottavuudelle. Nykyään silmät keskittyvät usein voimakkaasti sellaisiin tekijöihin kuin osakekohtainen hinta. neliömetriä ja rakennuksen energiankulutus, koska unohdat vain, että rakennusmateriaalin kestävyys ja ympäristön tarkkuus merkitsevät paljon, kun rakennat tai kalustelet kodeissa, jotka todella pahentavat todella terveellistä taloa hyvinvointimme kannalta. Siksi Tanskan rakennusteollisuuden on nyt asetettava ihmiset keskittymään rakentaessamme.

Siksi on erittäin tärkeää keskittyä hyvän sisäilman positiivisiin vaikutuksiin ja siten siihen, miten luomme parempaa elämänlaatua, liikkumista, oppimista ja tuottavuutta puhuttaessa yksityiskoteista, lastentarhoista ja toimistoympäristöistä jne.

Meidän tulisi keskittyä tarjousmateriaalissa kestävyysvaatimuksiin, jaettuna sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristön kestävyyteen sekä tekniseen ja prosessin laatuun.  Myös vaatimukset alhaiselle energiankulutukselle, ympäristölle haitallisilla aineilla käytettävien materiaalien rajoitetulle käytölle, rakennusjätteiden oikealle käsittelylle, hyvän sisäilmaston saavuttamiselle ja talon käyttö- ja huoltosuunnitelman laatimiselle.

Lähde: http://www.sustainablebuild.dk

 

 


Kaikilla Woodpecker® Bamboo -tuotteilla on selkeät kestävyysedut, mikä edistää vihreiden rakennusprojektien korkeampaa LEED- ja BREEAM-sertifiointia.

Lisäksi kaikki Woodpecker-bambu- ja puulattiat on luokiteltu luokkiin A ja A + haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästöjen perusteella: mikä on paras luokitus!