Leikkiä, nukkua, toistaa … lasten makuuhuone on luovuuden, hauskan ja mielikuvituksen ihmemaa. Toisin kuin aikuiset, lapset viettävät paljon aikaa makuuhuoneessaan. Se on heidän oma henkilökohtainen tila uneksia seikkailusta ja leikkiä heidän sydämeensä.

Uuden huonetyylin saaminen ajoittain on jännittävä tilaisuus kaikille lapsille. Eikä ole parempaa aikaa kuin nyt ravistaa asioita – takaamme, että he hyppäävät huoneen mahdollisuuden päästä yli!

Olemme auttaneet sinua matkallasi, olemme luoneet joitain tärkeitä asioita, jotka pitää mielessä …

 

SEINÄT

lasten makuuhuoneen tyylivinkkejä tikka

Bildkredit: Ruthie Matthews 

Lapsen makuuhuoneen suunnittelu ja tyyli ovat avainasemassa, koska lapsen on ensimmäinen todellinen mahdollisuus ilmaista oma persoonallisuutensa ja identiteettinsä. Rakastamme tätä Ruthie Matthewsin naturalistista inspiraatiota. Lisäys suureen seinämaalaus on erittäin hauska ja kekseliäs; se todella tuo huoneen elämään.

Seinätarrat ja lausuntoiset seinät ovat täydellisiä mielikuvituksen syöttämiseen ja seikkailunhaluisen pelin sytyttämiseen. Mutta älä huolestu, jos et ole taiteellinen ja luova tyyppi, koska voittavan suunnittelun saavuttamiseksi on monia tapoja. Seinätarrat ja mallit ovat helposti saatavissa verkossa, ja taustakuva on loistava vaihtoehto lisätä ainutlaatuisia kuvioita ja malleja tarkennusseinämään.

 

lasten makuuhuoneen muotoiluvihjeitä

Kuvan luotto: Pinterest

Neutraalit seinät ovat loistava vaihtoehto puhtaalle ilmeelle ja lisäävät myös huoneeseen enemmän valoa ja tilaa – ei ole mitään muuta kuin tyhjä kangas lisätä oman persoonallisuusleimasi. Rypytys on yksi monista suosikkitarvikkeista. Sitä on saatavana laaja valikoima värejä ja kuvioita, joten malli sopii kaikille. Voit antaa pienille erityisen luovuuden luoden auttamalla pieniä tekemään omat!

 

LATTIA

lasten makuuhuoneen muotoiluvinkit tikkalattia

Bildkredit: tikka kookostammi

Tiedämme, että tilavien suojien luominen ei aina ole helppoa, joten suosittelemme, että pidät huoneen valoisana, kevyenä ja ilmavana – tämä auttaa maksimoimaan vapaan tilan tunteen. Ja älä unohda lattiaa: kevyt lattia voi todella lisätä tunnetta, että enemmän tilaa on missä tahansa suuressa huoneessa.

Meidän  Wembury Kookos Oak  on yksi meidän suosikkeja. Vaaleanharmaa sävy, jossa on paljon tuhkaa, antaa todella fantastisen lattian. Yhdistä vaaleat lattiat neutraalilla sisustussuunnitelmalla ja vaaleilla mukuloilla todella hauskaan ja eloisaan ilmeeseen.

 

VARASTOINTI

lasten makuuhuoneen muunnos

Bildkredit: Oak Furnitureland 

Varastointi on ennen kaikkea yksi lapsen makuuhuoneen tärkeimmistä osista. Lelujen, vaatteiden ja esineiden runsauden ansiosta laadukas säilytys on välttämätöntä kaiken ikäisille lapsille.

Hylly on täydellinen pienempien esineiden puhdistamiseen. Ja me rakastamme laatikkohyllyjen ideaa. Valittavissa olevat värit ja muodot lisäävät hauskan suunnittelun elementin ja suuren käytännöllisyyden.

 

lastenhuoneen tyyli

Bildkredit: Babyrummet

Lastenhuoneiden epätavallisten säilytysratkaisujen markkinoilla on tällä hetkellä suuri markkina-alue, joten suosittelemme, että otat jonkin aikaa tutkia käytettävissä olevia. Rakastamme tätä Vauvahuoneen puista kirjahyllyä – se on tyylikäs ja hauska ja käytännöllinen.

 

lasten makeover-vinkkejä

Bildkredit: Lunamag

Jos mahdollista, sisäänrakennetut säilytysvaihtoehdot ovat ihanteellisia. Nämä pienillä reikillä olevat hyllyt ovat loistava idea puhdistaa kirjat ja pienet koristeet ja pitää ne.