Tietoja palautussäännöistä ja peruutuslomakkeesta

Ostoksen peruuttamisesta on ilmoitettava meille 14 päivän kuluessa oston toimittamisesta, ja peruutuksesta sinun on palautettava 14 päivän kuluessa toimituksesta. Lisäksi tarjoamme ylimääräistä palvelua kaikille asiakkaillemme, kun ryhmitetään uudelleen tilalle ostettujen tuotteiden korvaaminen toisella toivotulla lattiamallilla.

Rekisteröinti on ilmoitettava kohden. sähköposti osoitteeseen  info@bambu-eco-golv.se Viestissä sinun on ilmoitettava meille selvästi, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi. Voit myös käyttää normaalia peruutuslomaketta ja palauttaa sen. 

 

Löydät tämän  katumuksen muodon 

 

Tuotteen kunto kun palautat sen

Olet vastuussa vain kaikista tuotteen arvon heikkenemisistä, jotka johtuvat muusta käsittelystä kuin mikä on tarpeen tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi.
Toisin sanoen – voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin jos kokelisit sitä fyysisessä myymälässä.
Jos esine on testattu yllä kuvatun lisäksi, uskomme sen käyvän, mikä tarkoittaa, että kun peruutat oston, saat vain osan oston määrästä tai sen kokonaan tuotteen markkina-arvosta riippuen.
Siksi sinun on tehtävä sama asia kuin voit fyysisessä kaupassa saadaksesi täyden ostohinnan.

Voit kokeilla  tuotetta, mutta et voi käyttää sitä.

Lähetämme sähköpostia, kun asiakas pahoittelee tai ilmoittaa. Jos olet lähettänyt kohteen katumusta tai valituksen, saat aina sähköpostia, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Sähköpostiin saat tietoja lisäprosessista, joka liittyy katumuksen / valituksen käsittelyyn.
Palattuaan pyynnöstä lähetettyjä paketteja ei vastaanoteta.
Meille pyynnöstä palautetut tavarat evätään vastaanottamisesta. Jos tavarat palautetaan ilman tietoja ostajasta, laskua, tilauksen vahvistusta tai jotain muuta, joka voi tunnistaa kyseisen tilauksen, eko-lattiat-tukeva.fi ei voi olla vastuussa yhteydenpidosta ostajaan.

Ilman näitä tietoja lähetetyt tuotteet hävitetään 30 päivän kuluttua, eikä vaatimuksia voida sitten vaatia  .

 

 

Jos sinulla on kysymyksiä, joihin ei ole vastattu, ota aina yhteyttä meihin   sähköpostitse: info@bambu-eco-golv.se