Usein kysyttyjä kysymyksiä kerroista ja kauppaehdoista.

Eko-lattiat-tukeva.fi-sivustolla haluamme todella tehdä asiakkaillemme helpoksi tehdä ostoksia kanssamme.

Olemme siksi keränneet joukon yleisimpiä kysymyksiä lattia- ja kauppaoloista :

Tavaroiden osto

Suosittelemme, että luet ennen kaupan tekemistä huolellisesti kaupan ehdot täältä:  https://eko-lattiat-tukeva.fi/servicevillkor Onko mahdollista noutaa tilauksesi osoitteeseesi?


Vastaus: Ei, koska tuote toimitetaan yleensä suoraan toimittajan Woodpecker-varastosta Englannissa toimitusosoitteeseesi. Ja vain muutaman kerran siitä, kun olemme ostaneet tilaamia tavaroita etukäteen, on mahdollista vastaanottaa tilaamasi tavarat osoitteestamme Esbjergissä.

Voinko saada raidan numeron tilaukselleni?

Vastaus:  Jos tilauksesi lähetetään raidan ja seurantanumeron avulla, saat tämän kanssa erillisen sähköpostiviestin, kun tilauksesi lähetetään.

Oliko paketissa lasku Woodpeckeriltä tilaukseni toimituksen yhteydessä?

Vastaus: Se on totta – lähetämme laskun PDF-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi, kun olemme vastaanottaneet tilauksen, kun taas tuote toimitetaan suoraan Englannin toimittajalta Woodpecker toimitusosoitteeseesi ja saat laskun Woodpeckeriltä sisältyy pakettiin.

Annoitko tuotteillesi hintatakuun?

Vastaus:  Meillä on markkinoiden parhaat hinnat, mutta valitettavasti emme voi tarjota 100-prosenttista hintatakuuta, mutta tietysti seuraamme aina hintojamme ja sopeutamme niitä jatkuvasti kilpailukykyiseksi.

Asennatko myös lattioita?

Vastaus: Ei, emme asenna asennuksia, mutta rohkaisemme asiakkaitamme asentamaan ostetut lattiat asennusohjeidemme avulla. Löydät ne asennuksen ja hoidon avulla, ja on parasta käyttää ammattimaisia ​​lattiayrityksiä.

Onko minulla virhe, kun yritän ostaa jotain sivustostasi?

Vastaus:  Yritä aina uudelleen toisesta selaimesta (Google Chrome, Mozilla Firefox jne.). Muista myös, että jotkut työpaikat ovat ehkä estäneet tiettyjä esineitä, mikä voi joskus estää oston valmistumisen. Jos sinulla on jatkuvasti virheitä, suosittelemme, että yrität uudelleen toisesta tietokoneesta. Tietysti olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse meille kuullaksesi, onko verkkosivustollamme kiireellisiä ongelmia.

Voinko yksityishenkilönä ostaa tavaroita laskulla?

Vastaus:   Laskutan tietyille asiakkaille aina laskuja (paitsi kun ostat suoraan verkkokaupastamme, koska saat sähköpostivahvistuksen, jossa on ostettujen tavaroiden laskukuvaus), koska jotkut asiakkaat haluavat maksaa pankkisiirrolla ja kaikista tilatuista tavaroista. asiakkaita, koska toimittajamme vaatii aina 100% ennakkomaksun koko tilauksesta, joten olemme myös velvollisia tekemään samoin saadaksemme bambutuotteet asiakkaillemme viipymättä.

Tavaroiden toimitus ja vastaanottaminen

Kuinka nopeasti lähetät tilaukseni?

Vastaus: Tilaamme tavarat toimittaa suoraan toimittajan varastosta Englantiin, kun olemme saaneet ennakkomaksun asiakkaalta. Tavaroidemme yleinen toimitusaika on 5-15 työpäivää, koska kaikki tavarat lähetetään Englannista vasta sen jälkeen, kun valmistajamme Woodpecker on vastaanottanut tilauksesi rahat meiltä. Kaikki sivustolla byg-ecohome.dk näkyvät tuotteet ovat valmistajan varastossa Englannissa valmiita toimittamaan asiakkaalle, joten yleensä myytäviä tuotteita ei näytetä.

Kuinka voin tarkistaa, että lähetys ei ole vaurioitunut?

Vastaus: Koska kaikki tavarat lähetetään suoraan valmistajan varastostamme Englannissa, asiakkaan vastuulla on tarkistaa, onko toimitus vaurioitunut vai onko siinä kosteuspitoisuutta, värieroja jne. Siksi asiakkaan on tarkistettava paketit. Joten todennäköisesti jos tarkistat vain, että toimitetut paketit eivät ole vaurioituneet, avautuneet tai kosteat, tietysti se on vain sinun vastuullasi ja päättää, kuinka tarkistetut paketit toimitetaan.

Saamani esine näyttää vaurioituneen kuljetuksen aikana?

Vastaus:   Saatuaan lattian, tarkista, onko määrä ja tuote tilaamasi mukainen, ja tarkista, onko tuotetta kuljetettu, tarvittaessa ilmoita siitä kuljettajalle. Jos näet, että lähetys on vaurioitunut merkittävästi, kun se toimitettiin sinulle, sinun on kieltäydyttävä kuitista ja palautettava kuorma-auton kuljettaja lähetykseen.

Jos osa tavaroista on vaurioitunut, asiakas voi selvittää, mitä tehdä Käyttöehdoissa napsauttamalla tätä   https://eko-lattiat-tukeva.fi/Terms   ja lukea kohta kohdasta: Jos tavarat ovat vaurioituneet. Vahingoittuneiden tavaroiden pyytämiskirjeet korvataan.

Joskus vaurioitunut esine havaitaan vasta, kun kuorma-auto ajaa uudelleen, ja näissä tapauksissa on tärkeää, että mainostat välittömästi asiakaspalvelumme. Jos et mainosta suoraan, voit valittaa hylätä.

Mikä takuu lattialle on?

Vastaus: Valmistajamme Woodpecker on ilmoittanut takaavansa korkean laadun kaikissa bambulattioissaan eurooppalaisen laatustandardin CE-kauluksen ja takuulakien mukaisesti.

Onko mahdollista  pikakuljetus   toimittaa?

Vastaus: Voimme tarjota erityisiä toimitusmenetelmiä, mukaan lukien pikakuljetus, jotta tilaus toimitetaan valmistajan ulkoisesta varastosta Englannissa mahdollisimman pian ja se toimitetaan yleensä 3-5 työpäivän sisällä. Huomaa, että veloitamme lisämaksut pikakuljetuksesta.

Varastointisääntö vastaanotettaessa
Muista sijoittaa pakkaukset lämmitettyyn huoneeseen (noin 18-20 astetta) suhteellisella kosteudella 45-65%, missä ne on varastoitava vähintään 1-2 päivää ennen asennusta.

FAQ: Kaikki bambusta lattiapäällysteistä

Ovatko bambulattiat yhtä kovat ja kestävät kuin muun tyyppiset lattiat?

Ehdottomasti kaikki bambulattiat ovat kestäviä ja saavat siten jopa 25 vuoden takuun. Yleensä usein puristettu tai sitten puristettu bambu-susi on jopa hiukan kovempi kuin tammi, mänty ja muut metsät, joten lattia kestää hyvin kauan. Lisäksi kaikilla Woodpecker-bambulattioilla on erittäin paksu yläkerros, mikä tarkoittaa, että lattia voidaan hioa useita kertoja ajan kuluessa haluttaessa.

Onko bambu ympäristöystävällinen valinta? Kaaditaanko bambumetsät bambulattioiden tuottamiseksi?

Bambujen varsinainen leikkaaminen on tärkein ekologinen peruste, joka tekee bambusta niin ainutlaatuisen. Emokasvi kehittää vuosittain monia uusia bambuvarret, jotka kasvavat jopa 20 jalkaa muutamassa kuukaudessa. Sieltä kestää noin viisi vuotta, jotta saadaan tarvittava kovuus käytettäväksi kestävissä tuotteissa. Siksi hyvin hoidetussa, kypsässä bambuistutuksessa voit korjata viiden vuoden ikäiset varret vuosittain ja samalla pitää metsän koko vahingoittumattomana.

Uhkataanko pandakarhua bambulattioiden valmistuksella?

Ei lainkaan. Olisi ymmärrettävä, että pandot (sekä pieni panda että jättiläinen panda) asuvat Keski-Kiinan vuoristoalueilla, joilla he käyttävät pääasiassa alempaa bambulajia tärkeimmäksi ruoanlähteeksi. Siksi he asuvat kaukana alueista, joilla jättiläinen bambulaji, jota Woodpecker käytetään bambulattioiden kasvattamiseen. Lisäksi ne ovat Woodpecker-bambulajeja, joita pandat eivät edes tunnusta ruuana. Joten Woodpecker-bambulattiapäällysteiden tuotanto ei aiheuta vaaraa pandalle!

Mikä on rannalla kudotut bambulattiat?

Rannalla kudottu bambu on erityinen bambulattiatyyppi, jossa raa’at bambuliuskat puristetaan korkean paineen alla, jotta saadaan lattia, jonka kovuus on parempi kuin trooppisten puiden. Rannalla kudotut bambulattioissa on tyylikäs satunnainen kuvio, jota monet asiakkaat arvostavat. Valmistajamme Woodpecker käyttää termiä ”korkea tiheys” rannalla kudotussa bambulattioissaan ja tarjoaa tämän tyylin useimmissa tuoteryhmissä.

Mitä hiiltävät bambulatot ovat?

Hiilihapotettu bambulattia on termi bambulattialle, joka on valmistettu nauhoista, jotka höyrytetään, jotta saadaan vaaleanruskea väri.