YRITYKSESTÄ


Olemme suhteellisen uusi Ruotsin rakennusmateriaalien markkinoilla, mutta toisaalta meillä on henkilökohtainen 30 vuoden liiketoiminnan kokemus jossa on ollut maailmanlaajuinen toiminta kaiken tekemistä kauppaa ja siksi takaamme todella hyvä kauppa kokemuksia, korkean  laadun  ammattitaitoinen  palvelu  ja asianmukainen kohtelu kaikille asiakkaille.

BYG-ECOHOME-yritys on Englannissa toimivan Woodpecker Flooring UK -yrityksen virallinen jälleenmyyjä Ruotsissa bambutuotteiden markkinoimiseksi Skandinaviassa. BYG-ECOHOME -yritys ja yrityksen puolesta vastaa kaikkien heidän verkkokauppaansa https://eko-lattiat-tukeva.fi liittyvien bambutuotteiden verkkokauppaa koskevien toimintojen hallinnosta Ruotsissa.

Valmistajamme Woodpecker Flooring UK on yksi maailman johtavista innovatiivisten, kestävien ja ympäristöystävällisten bambutuotteiden kehittämisessä: lattia- ja rakennusmateriaalit sisäkäyttöön (bambuhöylät ja parketti, paneelit ja tarvikkeet) sekä ulkokäyttöön.

Englannista peräisin oleva Woodpecker Flooring UK -yritys, joka valmistaa orgaanisia ja kestäviä lattia- ja rakennusmateriaaleja, on vakaa ja luotettava yritys, jolla on noin 25 vuoden maailmanlaajuinen tuotantokokemus ja paikalliset myyntitiedot. Tämän seurauksena olemme ympäristöystävällisten, ympäristöystävällisten ja kestävien lattioiden ja muiden tuotteiden toimittaja, ja tarjoamme laajan valikoiman premium-bambusta valmistettuja puulattioita verkkokauppaan. Taitot, kokemukset ja tiedot bambutuotteista ovat päätehtäviämme. Juuri näissä olosuhteissa tarjoamme asiakkaillemme optimaaliset ekologiset ja ympäristöystävälliset ratkaisut heidän yksityisiin ja kaupallisiin rakennushankkeisiinsa.

Eko-lattiat-tukeva.fi on aina hyödyllinen neuvoja ja ohjeita.

Teemme yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joilla on yhteiset arvomme ympäristönsuojelun, kestävyyden ja tuotteiden laadun suhteen, mikä varmistaa edistymisen markkinoilla ja kantaa vastuun – sekä asiakkaitamme, työntekijöitämme, ympäristöä että kulttuuriperintöä kohtaan.

Tällä tavoin olemme yritys, joka työskentelee sellaisen yhteiskunnan hyväksi, joka pystyy kantamaan kauas tulevaisuuteen ja täyttämään siten nykyaikaisen yhteiskunnan vaatimukset toimittajiensa kestävyydestä niin yksityisessä kuin yrityskäytössä.

Tämä johtuu siitä, että myymme vain 100% ympäristöystävällisiä, kestäviä ja kestäviä bambulattioita ja muita puulattioita teollisuus- ja yksityisrakentamiseen. Lisätietoja tästä löytyy täältä: https://eko-lattiat-tukeva.fi/hållbarhet

Verkkokauppa bambu-eco-golv.se perustettiin äskettäin Suomi, ja se on alusta lähtien keskittynyt luonnonmukaisten ja kestävien bambulattioiden ja suuren valikoiman premium-bambutuotteiden julkaisemiseen ja myyntiin, joita Woodpecker Flooring UK valmistaa.

Eko-lattiat-tukeva.fi on  kaksinkertainen bambutuotteiden online-myyntiympäristö, joka toimittaa bambutuotteita sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

 

Woodpecker Flooring UK huvudkontor i Englanti

Siksi tarjoamme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä ja kestäviä bambutuotteita, mukaan lukien bambu lankkulattiat, puulattiat, parketti- ja terassilaudat sekä lisävarusteet.

Verkkokaupasta on saatavana vain pieni valikoima bambutuotteita, valmistajan laajasta valikoimasta. Siksi ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lattioita tai muuta bambumateriaalia talon kunnostamiseksi muuten muihin rakennusprojekteihisi, joita et löydä verkkokaupasta.

Woodpecker-lattiatuotteet ovat korkealaatuisia ja sopivat täydellisesti Skandinavian ilmastoon ja hinnoiteltu kilpailukykyisesti verrattuna muiden valmistajien vastaaviin tuotteisiin.

Meillä ei ole varastoa eikä fyysisiä kauppoja, joten meillä ei ole yhtä korkeita hintoja kuin fyysisen rakentamisen markkinoilla ja lattiakaupoissa. Kaikki bambulatot toimitetaan suoraan toimittajaltamme, Woodpecker, varastossa Englannissa. Heillä on monen vuoden kokemus lattioiden valmistuksesta, myynnistä ja kunnossapidosta, mikä on myös tae oikealle tuotteelle.

Olemme päättäneet avata pian Ruotsissa näyttelytilan. Jos haluat sormesi uudessa kerroksessa heti, kun haluat nähdä kaikki lattiatarjouksemme näyttelyhuoneessamme, ennen kuin päätät. Heti kun näyttelyhuoneemme on valmis avautumaan, olet aina tervetullut vierailemaan suuressa näyttelyhuoneessamme ja tuntemaan hyvä laatu.

Projektien jne. Yhteydessä voimme tarjota sinulle myös muita tuotteita, joita emme tarjoa verkkokaupassa, mutta joita valmistajamme tarjoaa, on laaja valikoima lankkulattioita, parketti- ja terassilevyjä, bambulevyjä, lautoja ja tarvikkeita jne. Pian löydät täällä verkkosivuilla näyttelytilan osoite ja aukioloajat.

Vieraile verkkokaupassamme napsauttamalla tätä:   eko-lattiat-tukeva.fi saadaksesi todella hyvän yleiskuvan kaikista bambulattiamalleista ja muista puulattioistamme, joita tarjoamme laajassa valikoimassamme ja jotka on valmistettu 100-prosenttisesti  ympäristöystävällisistä, ympäristöystävällisistä  ja kestävistä Woodpecker-puista.