Tekijänoikeus

Ehdot

© Copyright 2016 https://eko-lattiat-tukeva.fi on verkkokaupan verkkosivusto, jonka omistaa yritys BYG-ECOHOME LLP CVR no: 39765381.

Copyright 1976-2016

Kaikki oikeudet pidätetään.

Kaikkien tämän sivuston tekijänoikeuksien alaisten teosten / asiakirjojen / tietojen tekijänoikeudet omistaa tai lisensoi World Market Intelligence. Näiden sivujen sisällön kokonaan tai osittain jäljentäminen on kielletty, paitsi alla sallitussa laajuudessa.
Nämä sivut ja erilliset tekijänoikeudella suojatut teokset voidaan näyttää näytöllä, ladata kiintolevylle tai tulostaa omaan käyttöösi edellyttäen, että lisäät tämän tekijänoikeusilmoituksen jokaiseen kopioon ja et aio tehdä muutoksia millekään sivuista tai et käytä yhtäkään sivua. muussa työssä tai julkaisussa erilaisissa tiedotusvälineissä. Näillä sivustoilla olevia tekijänoikeuksien teoksia ei saa käyttää, levittää tai kopioida kaupallisiin tarkoituksiin.
Ilman edellä mainittua rajoitettua tekijänoikeuslisenssiä ja vain siltä osin kuin kaikki nämä sivut tai osa niistä muodostaa tekijänoikeuksien ja oikeuksien ”tietokannan” tietokantasäännöissä (”määräykset”), jotka toistavat osan tai kaikki nämä sivut, on ehdottomasti kielletty sääntöjen mukaisesti.
Lakisääteinen vastuuvapauslauseke
Lue tämä osa huolellisesti, koska se sisältää lakiehdot, jotka hyväksyt käyttäessäsi verkkosivustoamme.

Operaattori
Tätä verkkosivustoa https://eko-lattiat-tukeva.fi ylläpitää yritys BYG-ECOHOME LLP CVR no: 39765381.

määritelmät

Viittaukset ”me” tai ”meihin” näissä termeissä ovat byg-ecohome.dk.
Viittaukset ”sinä” näissä ehdoissa koskevat tämän sivuston käyttäjiä.
Viittaukset ”kumppaniorganisaatioon” tarkoittavat näitä ehtoja organisaatioille, jotka byg-ecohome.dk on täyttänyt tämän verkkosivuston.
Näissä käyttöehdoissa olevat viitteet ”verkkosivustoon” koskevat tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä.

ehdot

Tämän verkkosivuston tiedot sisältyvät vilpittömässä mielessä vain yleisiin tietoihin. Verkkosivusto voi sisältää kolmansien toimittamia tietoja, mukaan lukien ilmoitukset. Tietoihin ei saa luottaa mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, eikä niiden oikeellisuudelle tai täydellisyydelle taata.
Kaikki lausunnot (nimenomaiset tai epäsuorat) ovat yksittäisten kirjoittajien lausunnot, eivät välttämättä yrityksen BYG-ECOHOME LLP CVR -numero: 39765381 tai sen jäsenjärjestöjen lausunnot.
Lukuun ottamatta verkkosivuston nimenomaisia ​​takuita tai velvoitteita, me suljemme pois kaikki takuut (nimenomaiset tai epäsuorat) verkkosivustolle ja sen sisällölle sekä sivuston käytöllesi.
Emme ole vastuussa sinulle aiheutuneista tappioista (mukaan lukien, mutta rajoittamatta, korvaus menetyksistä tai menetyksistä liiketoimintamahdollisuuksille tai hankkeille tai voittojen menettämiselle) riippumatta siitä, miten olet aiheutunut, sopimukseen, vahinkoon tai muuten tämän sivuston tai sen sisällön tai sen käyttämättä jättämisen tai käyttämättömyyden tai tämän verkkosivuston käytön seurauksena tehdyistä toimista tai laiminlyönnistä edellyttäen, että mikään näistä ehdoista ei sulje pois tai rajoita vastuumme huolimattomuudesta aiheutuneeseen henkilövahinkoon tai kuolemaan .
Saatamme sisällyttää ajoittain linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit tarjotaan mukavuuden vuoksi. Emme hyväksy tai ota vastuuta näiden verkkosivustojen sisällöstä, emme ole vastuussa niiden saatavuudesta, emmekä ole millään tavalla vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita kärsit käyttämisestä tai kyvyttömyydestä käyttää näitä verkkosivustoja.
Jos päätät käyttää linkitettyjä verkkosivustoja, teet sen omalla vastuulla. Jos ostat tavaroita tai palveluita kolmannelta osapuolelta tai kolmannen osapuolen verkkosivustolta, johon tarjoamme linkin, sopimuksesi näiden tavaroiden ja palveluiden toimittamisesta tehdään kyseisen kolmannen osapuolen kanssa.
Viittaus tuotteeseen tai palveluun verkkosivustolla ei ole tarjousta myydä tai toimittaa kyseistä tuotetta tai palvelua, eikä se tarkoita, että tuote tai palvelu on saatavana kaikissa maissa tai että maassasi tuotteen nimi ja kuvaus ovat samat kuin verkkosivusto.
Olemme huolehtineet verkkosivuston valmistelusta. Vaikka jotkin tekniset kysymykset saattavat olla meidän valvontamme ulkopuolella, emme kuitenkaan voi taata, että sinulla on keskeytymätön tai virheetön pääsy verkkosivustoon kaikkina aikoina.
Emme takaa, että verkkosivuston sisältö on vapaa virustartunnasta tai muusta, jolla on saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia, eikä sillä ole mitään vastuuta tässä suhteessa.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa ilman vastuuta tehdä niin, muuttaa tai keskeyttää väliaikaisesti tai pysyvästi minkä tahansa verkkosivustomme (tai sen osan) tarjoaman sisällön, ominaisuuksien tai palveluiden ilmoittamisen tai ilman ilmoitusta. Tähän sisältyy tietojen poistaminen sinulta meiltä.
Hyväksyt, että tiedot, jotka annat meille verkkosivua käyttäessäsi, ovat totta ja täydellisiä ja että pidät ne oikeina ja täydellisinä.

Sivuston käyttö

Suostut olemaan käyttämättä Verkkosivun kautta tarjoamiamme palveluita:
välittää tietoja tai tehdä laittomia, haitallisia, uhkaavia, väärinkäyttäviä, häiritseviä, haitallisia, loukkaavia, mautonta, säädytöntä, loukkaavia, loukkaavia muiden yksityisyyttä, vihaa tai rasistinen, etninen tai muuten loukkaava;
Jäljitellä henkilöä tai yhteisöä, tai väärä ehto tai muuten väärä yhteys henkilöyn tai yhteisöön;
Pakota otsikoita tai muulla tavalla manipuloi tunnisteita piilottaakseen palveluiden kautta välitetyn tiedon alkuperä.
Lähetä kaikki tiedot, joita sinulla ei ole oikeutta välittää tai jotka loukkaavat toisen oikeuksia;
Lähetä ei-toivottua tai luvatonta mainostamista (mukaan lukien rajoittamatta ”roskapostit”, ”roskapostit”, ”ketjukirje” tai ”pyramidi-kaaviot”);
Lähettää materiaaleja, jotka sisältävät ohjelmistoviruksia tai muita datakoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, vahingoittamaan, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen tai laitteistojen tai tietoliikennelaitteiden toimivuutta;
Keskeyttää tai lopettaa Palveluihin kytkettyjen palvelujen tai palvelimien tai verkkojen toimiminen tai jättää noudattamatta Palveluihin kytkettyjen verkkojen vaatimuksia, menettelyjä, käytäntöjä tai sääntöjä; tai kerätä tai tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja muista käyttäjistä.

Vaihda ehdot
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Kaikkien tällaisten muutosten on tultava voimaan, kun muutetut ehdot on julkaistu verkkosivustolla.

Sovellettava laki
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta sinulle.
Kaikkien tällaisten muutosten on tultava voimaan, kun muutetut ehdot on julkaistu verkkosivustolla.

Kommentit
Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä verkkosivustosta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@bambu-eco-golv.se