MITÄ BAMBOO POISTU?

Bamboolattiayrityksenä me Woodpeckerillä käytämme kahta tekniikkaa kääntääksemme bambu laudoiksi. Yksi on laminoida bambukaistaleet yhteen ja muodostaa kiinteät levyt. Toista prosessia kutsutaan lankakudokseksi, jossa bambukuidut sidotaan yhteen ja puristetaan levyjen muodostamiseksi, joiden teräsvetolujuus on lujuus.

Bambu puulattiasarjoissamme saatavilla oleva väri- ja tyylivalikoima tarkoittaa, että on olemassa tuote, joka sopii melkein kaikkiin sisustusmalleihin. Jokainen levy on esikäsitelty viidellä kerroksella UV-naarmuuntumattomalla lakalla, ja niissä on painavia ja uramaisia ​​tai liimattomia ”napsautusjärjestelmiä”, mikä tekee niistä yhtä helpon asentaa kuin mikä tahansa muu valmistamamme puulattia.

VISA ALLA BAMBU -GOLVE

WOODPECKER BAMBUS-kerros | Ainutlaatuiset hyödyt

Bamboolattia on erittäin kestävää ja on suhteellisen uusi puulaji Ruotsin ja Skandinavian markkinoilla.

Ne ovat kestäviä ja vakaita, ympäristöystävällisiä ja huippulaatua taataan.

Yksittäisten liuskojen koostumuksesta johtuen Woodpecker-bambulattiat kutistuvat ja turpoavat vähemmän kuin massiivipuuta, mikä johtaa erittäin vakaan bambulattiapintaan. Yhdistämme lehtipuun tammean Skandinavian leveysasteilla, mutta bambu on kovempaa kuin tammi. Joten tämä on todella ”puulattia”, joka on kestävä ja kestää naarmuja, leikkauksia ja tavallista kulumista. Ylläpidetty kiinteä lattia on myös myyntiparametri talon myyntipäivänä. Siellä on laaja valikoima bambusta valmistettuja lattiapäällysteitä erilaisissa tyyleissä ja väreissä.

Bambu on ”ääretön”  luonnonvara   :   se kasvaa erittäin nopeasti (jopa 1 metri päivässä!). Siten vain vanhemmat varret korjataan, nuorempi bambu saa enemmän kasvumahdollisuuksia suuremmilla satoilla. Ainutlaatuisen kasvunsa ja tehokkaan tuotantonsa ansiosta Woodpecker-bambulattiat imevät itse asiassa enemmän hiilidioksidia kuin ne emittoivat bambulattioiden valmistuksen ja kuljetuksen aikana asiakkaalle. Siksi kaikkien Woodpeckerin kiinteiden bambulattioiden on taattu olevan hiili-neutraaleja koko elinkaaren ajan.

Bambulattia on kaunis ympäristöystävällinen lattia

Yhdistettynä laajaan valikoimaan erilaisia ​​tyylejä, kokoonpanoja ja värejä on aina Woodpecker-bambulattia, joka sopii toiveihisi. Yhtenä bambulattioiden pioneereista Woodpecker on kasvanut Euroopan markkinajohtajaksi tällä alalla. Tikan pitkä kokemus (yli 20 vuotta) ja pyrkimys täydellisyyteen ovat vahvistaneet sen maineen tarjota korkealaatuisimpia bambulattioita, ja tuotteen takuu voi olla jopa 30 vuotta.

Unetko todella kestävästä lattiasta? Valitse vain ympäristöystävälliset bambulattiat!

Bambulattia on aikakaudemme mukaan luotu, jolloin kestävyydestä on tullut tärkeä tekijä melkein kaikissa suhteissa. Bambu on erittäin kestävä materiaali puuhun verrattuna. Ensinnäkin, bambu kasvaa paljon nopeammin kuin puut, mikä tarkoittaa, että bambu on valmis kaatettavaksi paljon nopeammin. Itse asiassa jotkut bambulajit kasvavat yli metrin päivässä, ja siksi ne voivat kaatua 4–6 vuoden kuluttua. Se on uskomattoman nopea verrattuna esimerkiksi tammiin, joka on 120-150 vuotta vanha ja joka on valmis kaatamaan. Toiseksi bambu sitoo suuria määriä hiilidioksidia, mikä myötävaikuttaa positiivisesti ympäristön tasapainoon.

Bambu on siis eräänlainen ”luonnollinen ihme” – jopa kodin lattian muodossa

Bambutuotteemme on valmistettu 100% bambusta, joka on ympäristöystävällinen raaka-aine, koska se liukenee helposti luonnossa.

Bambukuiduille käytetään 3–4-vuotiaita bambukasveja, jotka kasvavat Kaakkois-Kiinan luonnonsuojelualueella ilman minkäänlaista pilaantumista.
Tältä alueelta korjataan ja tuotetaan myös muita bambutuotteitamme.
Koska panda asuu hyvät 3000 km länteen, näiden bambukasvien korjuulla ja kasvatuksella ei ole vaikutusta
pandaens levevis.
Bambu on nopeimmin kasvava kasvi maailmassa – suotuisissa olosuhteissa se kasvaa jopa 15 cm päivässä ilman erillistä hoitoa. Kasveja, jotka ovat kasvaneet yli 120 cm yhdessä päivässä, on havaittu.
Bambu vapauttaa myös paljon happea ja absorboi viisi kertaa enemmän kasvihuonekaasuja ilmakehästä
vertailu almiin. puita.
Se on myös erittäin kestävä, ei vaadi hyönteismyrkkyjä ja voi kasvaa melkein missä tahansa – ja tekee.

VISA ALLA BAMBU -LATTIAT