Catherine Ashtonin ( @bo_decor  ) unenomainen Instagram-sivu  on täynnä tummia ja dramaattisia sisätiloja, joissa on mielenkiintoisia väri- ja omituisia lisävarusteita. Uskomme, että hänen eklektinen tyyny on täydellinen tausta metsillemme kierrätetyssä muodossa, joten pyysimme häntä kokeilemaan lattiansa tilassaan. Katso ja lue Catherinen vinkkejä viihtyisien, jäsenneltyjen huoneiden luomiseen…

Catherine Ashton istui olohuoneessa

Olen aina ollut kiinnostunut sisustussuunnittelusta, mutta se muuttui minulle, kun näin muutama vuosi sitten kuvia tummamaalatuista seinistä ja olin houkutteleva kuinka dramaattinen, mutta viihtyisä se näytti. Siitä lähtien olen viime vuosina maalannut kaikki kodini seinät tummiksi eikä ole katsonut taaksepäin.

Toinen asia, jota en voinut odottaa muutosta, oli puulattian kermamatto. Rakastan mattoja ja ne näyttävät niin kauniilta kiinteällä lattialla. Minulla on edelleen keittiössä, eteisessä ja kylpyhuoneessa luonnollisia kalkkikivilaatoja, joita haluan myös muuttaa, koska värit eivät sovi sisätiloihini. Joten olin todella innoissani, kun tikka kysyi, haluaisinko kokeilla joitain heidän maalaismaisia ​​kerroksia kotini.

tummat keittiökalusteet mustalla puulattialla

Kokeilin  Berkeley Cellar Tammea  keittiössäni ja makuuhuoneessani. Rakastan lattian tunnelmaa ja väriä; Siinä on paljon tekstuuria, luonnollisia raitoja, kolhuja, naarmuja ja solmuja, jotka antavat sille paljon luonnetta. Lankut ovat öljyttyjä – viimeistely, joka istuu puun pinnalla todella luonnolliselta tunteelta.

Rakastan ehdottomasti luontoa ja asuisin keskellä metsää, jos voisin, joten tämä kerros todella antaa sen tunteen tuoda luontoa sisälle minulle. Suurin osa meistä pitää saman kerroksen useita vuosia, joten mielestäni kannattaa tehdä alkuinvestointi saadaksesi jotain, joka kestää ja jopa paranee iän myötä, kun se lisää luonnettaan.

Heti kun kokeilin  Cellar Tammea  keittiössä, tiesin heti, että halusin tähän tilaan mustan lattian kalkkikivilaatojen sijasta. Ja maalaismainen ilme lattialle lisäsi jotain ylimääräistä, joka vastusti hienosti kapeita, tummia kaappejani ja toi esiin kuparisten Tolix-tuolieni värin.

tumma makuuhuoneen sisustus mustalla puulattialla

Rakastan erilaisten tekstuurien ja värien lisäämistä, kuten makuuhuoneessani, jossa minulla on valkoinen pom pom -heitto, kiiltävät metallipenkkijalat ja paljon kasveja. Juuri oikea kitka saa sinut koskaan haluamaan poistua kotoa. Ja musta maalaismainen lattia lisätään vastakkaisten pintojen sekoitukseen tässä tilassa todella kodikkaasta tunnelmasta.

Kokeilin olohuoneessani ruskeaa  ojiga-tammea,  jossa on taas paljon kierrätettyjä inspiroituja kolhuja, hartioita ja solmuja, jotka kertovat tarinan vanhasta lattiasta, joka on ajan kuluessa kulunut. Siinä on myös ihana lämmin väri, joka sopii hyvin mustan sohvani ja tummien seinien kanssa. Ja vaikka se ei olisi väri, jonka olisin valinnut, pidän siitä todella, kun näen sen paikoillaan.

 

Rakastan taidetta ja tekstuurien sekoitusta kiiltävässä marmorisessa sohvapöydässä ja pehmeissä tyynyissä. Se yhdistää karkean tasaisen kanssa, mikä tekee sisätiloista jännittävän.

Minulla on paljon mattoja ja yksi helpoimmista tavoista muuttaa tilaa suoraan on siirtää mattoja. Nämä tummat maalaismaiset lattiat ovat täydellisiä mattojen säilyttämiseksi muinaisesta persialaisesta nykyaikaiseen, jonka olen pistelyttänyt koko asunnoni.

tumma olohuoneen sisustus ruskealla puulattialla

Mielestäni  rakennetut puulattiat  ovat hyvä vaihtoehto kodille, koska se on kova, pitkäikäinen ja todella käytännöllinen. Se on paljon helpompaa puhdistaa ja hygieenisempi kuin matto, jonka pöly kerääntyy pinnalle ja kulmiin, jotta se voidaan nopeasti pyyhkiä tai imuroida. Verrattuna laattoihin ja kiviin, se on paljon lämpimämpi jalka ja kutsuvampi.