Chevron Floors on viime vuosina ottanut haltuunsa Pinterest-syötteet ja kodisuunnittelulehdet. Sen puhtaat linjat ja tyylikäs vetovoima näyttää siltä, ​​että tämä suosittu malli kestää ajan koetta.

Geometriset lattiat alkoivat aluksi muuttaa kotimme skandinaavisen tyylin myötä. Chevron-malli vetää inspiraatiota klassisista kuvista, joita näemme usein yksivärisillä pehmeillä huonekaluilla, kuten mattoilla ja tyynyillä.

Vaikka kalanruotoissa on klassisesti leikatut suorakulmaiset lankut, chevron-lohkot leikataan kulmaan rakenteellisen siksak-vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuloksena on mukava, hienostunut ilme, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin.

GOODRICH HAZE OAK CHEVRON

Goodrich-Haze-Ek

Haze Oak chevron -lattiamme suosio on kasvanut suunnittelusta lähtien. Se on tyyli, joka on täynnä hauskaa hahmoa – leikkisä, mutta silti hienostunut. Puulaudat on rakennettu tarkkuudella upeaan lineaariseen ilmeeseen.

Haze Oak soveltuu lattialämmityshuoneisiin, ja sen harjattu pinta tuo esiin viljan kauneuden. Väri on valkoinen ja pestään tuhkaväreillä samanaikaisesti ja helppo yhdistää moniin nykyaikaisiin järjestelmiin.

Chevron-lattian silmiinpistävä symmetria ja erottuva ulkonäkö antavat uutta energiaa kaikille huoneille. Kävele mallia pitkin ja rakasta terveellistä, luonnollisesti inspiroitua todellisen puumallin tunnelmaa.

Tyylikkäät CHEVRON-lattiat

chevron-lattiatyylihylly

Ajatus suunnitella huone, jossa on kuvioitu lattia, voi tuntua pelottavalta. Silti chevron-lattia jättää itsensä helposti rentoutuneille ja rentoille elementeille, jotka tuntevat ja rakastamme Skandinavian inspiroimaa sisustusta.

Hazen vaaleat sävyt toimivat täydellisesti neutraalien sävyjen kanssa. Harmaa, viileä sininen tai meriheinät seinien värit tekevät seinistä loistavia lisäyksiä. Vaaleanvihreät huonekasvit lisäävät luonnollisen värisiä silmuja. Käytä kasvien jalustaa ja epätavallisia keraamisia ruukuja toimintojen suorittamiseen.

chevrongolv hemstil

Musta ja messinki metallit tarjoavat silmiinpistävän kontrastin lattian vaaleisiin sävyihin. Ja tyylikkäät, kuvioidut kankaat tyynyt, heitot ja matot tekevät kauniista lisäyksistä neutraaleissa voiteissa ja harmaissa.

Muuta tilaasi moderniksi, hiljaiseksi pyhäkköksi chevron-kerroksilla.