Olitpa sitten kunnostettava keittiösi tai annat sille hieman virvokkeita, valittavana on monia malleja. Inspiroidu näistä tyylikkäistä ulkonäöistä ja ominaisuuksista tämän vuoden trendinä…

 

TYYLIT

 

ÄITI TÄYTYY RUSTISTA

2019 keittiö trendit moderni maalaismainen

Berkeley Valkoinen Tammi

Kapeat, minimaaliset kaapit neutraaleissa sävyissä, kuten harmaa tai taupe, yhdistetään yhä enemmän vastakkaiseen suuntaan: maalaismainen, luonnollinen lattia. Vuonna 2019 käsittelemätön, moderni keittiö on edelleen yhtä tärkeä kuin koskaan, mutta avaruusikäinen ilme on satu.

Arviointimme kontrastista kasvaa: avoimuus sekoittaa moderneja ja klassisia tyylejä kutsuvampaan tunteeseen. Luonnonpuu pehmentää käytännöllisiä keittiöyksiköitä, toisin kuin tyylikäs integrointi, mikä luo todella kutsuvan tilan.

 

LUONNALLISESTI INSPIRED

Askeleen pidemmälle kuin moderni maalaismainen on keittiö, joka täysin omaksuu luonnollisen tunnelman. Tänä nykyaikana etsimme yhä enemmän yhteyksiä luonnosta rauhallisen, kutsuvan ympäristön luomiseksi koteihimme.

Puu, kivi, rottinki ja vihreys yhdistyvät kauniisti kevyissä ja ilmavissa keittiöissä, jotka tuntuvat aliarvioiduilta, mutta ovat silti täysin harmoniassa. Konsepti on raaka ja rajaton: sekoitus orgaanisia, luonnollisia värejä, jotka herättävät kodin kevyyden ja rentoutumisen tunteen.

 

VERSATIL NAVY

Keittiötrendit vuodesta 2019 lähtien monipuolinen tummansininen

Goodrich Ecru-tammi

Viime vuosina merivoimat ovat hallinneet keittiön suunnittelua ja luokka antaa edelleen vaikutelman. Värin valitseminen niin suurelle sijoitukselle voi olla pelottava, mutta tummansininen ei ole vaikuttava eikä rajoittava. Se on turvallinen, ajaton sävy.

Marmorilla, kvartsilla tai puisilla työtasoilla efekti on hieno ja hienostunut. Voit lisätä leiman tarttumalla minimaaliseen palettiin tai lisäämällä värejä – tummansininen on juuri niin monipuolinen.

 

MATTAMUSTA

Keittiötrendit vuodesta 2019 mattamusta

Bildkredit: Rory Corrigan

Turvallisesta laivastosta rohkeampaan siskoonsa … mustana. Pimeyden pelkäämisestä tulee nopeasti satu, että mustalle paluulle on useita syitä. Varjo on hieno ja dramaattinen samanaikaisesti. Se tarjoaa aina kontrastin, eikä silti tarvitse määritellä huoneen sisustusta.

Olipa kyseessä yksiköissä, kalusteissa, huonekaluissa tai lattiassa, mustaa voi tuoda keittiöösi pienillä tai suurilla tavoilla. Se parittuu kauniisti luonnollisten työtasojen ja valkoisten roiskesuojaten kanssa; voidaan yhdistää mihin tahansa seinien tai lisävarusteiden väriin. Mattapintaisessa muodossa se on erittäin trendikäs.

 

AVAA SUUNNITELMA

Keittiötrendit vuodesta 2019 avoin suunnitelma

Med  Chepstow maalaismainen tammi

Avoin pohjaratkaisu sopii tänään elämäntyyliimme. Suuntaus on lisääntynyt sodanjälkeisten vuosien jälkeen, kun perinteinen muodollisuus on antanut tien helpompaan asenteeseen kodissa.

Tässä iässä huoneet ovat monikäyttöisiä ja viihde on jatkuvaa. Koska näytöistä on tullut jatkuvaa läsnäoloa, avoimet pohjaratkaisut ovat tärkeämpiä kuin koskaan, jotta autamme meitä pitämään yhteyttä toisiinsa.

 

OMINAISUUDET

 

TULOSTA TAVARAT

Keittiötrendit keittiöstä 2019

Mikserihana Drenchistä

Kun trendi kohti rohkeampia keittiöitä tulee muoti tapettipistoihin. Kauniit kalusteet ja varusteet vievät kaikki talot hyvästä, ja ne ovat erityisen havaittavissa keittiössä.

Mattamusta ja messinkihanat ovat tyylejä tänä vuonna. Ainutlaatuisempia vaihtoehtoja kiiltäville kromirakenteille, joita niin usein näemme, nämä viimeistelytavat tekevät keittiöstäsi erityisen ja vetoavat vieraisiin.

 

Lattialämmitys

Keittiötrendit lattialämmityksen aikana 2019

Kerran harvinainen uutinen, nämä päivät himoitsivat. Lattialämmitys lisää todella ylellisen tunnelman mihin tahansa keittiöön. Hyötyjä on monia: energiatehokkuus, alhaiset käyttökustannukset, vapautetut seinät, tasaisempi lämmitys.

Ennen kaikkea UFH auttaa luomaan ihanan kodikkaan tunteen. Se on yhteensopiva trendikkäiden luonnollisten lattiapäällysteiden kanssa myös mukavuuden täydelliseksi yhdistelmäksi jalkatilan alla:  katso oppaamme lattialämmityksen ja puulattioiden pariliitoksen yhdistämisestä.

 

PENDANTBELYSNING

Keittiötrendit riipusvalaistukseen 2019

Med  Goodrich valkaistu tammi 

Kolme riipusvaloa roikkuvat keittiön saaren tai ruokapöydän yläpuolella – yksinkertaiset yksityiskohdat, jotka voivat todella muuttaa tilaa. Keittiön valaistus ei ole enää vain käytännöllisyyttä.

Siellä on tilaa kirkkaalle valolle – kaapien alla ja keittoalueiden yläpuolella – ja yhtä hyvää tilaa himmentimille, ilmakehän osille – ruoka- ja viihdealueiden yläpuolella. Riipusvalaistus ei ole koskaan ollut kotona keittiössä.

 

VEROTAVAT LAITTEET

Keittiösuuntalaitteet 2019

Med  Goodrich valkaistu tammi

Kasvava suosio on parade-back-tyylikkäät laitteet, jotka integroituvat saumattomasti avaruuteen: induktiokeittimet, kahvaton malli ja älykkäät ohjausyksiköt, mattapintainen ja minimaaliset yksityiskohdat. Laitteet eivät ole enää vain toiminnan, vaan myös vaikutelman luomiseksi.

 

SÄILYTYS

Keittiötrendien varastointi 2019

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, keittiössä ei todellakaan ole tyyliä, mutta ainetta.

Leveät ja syvät laatikot, vetohyllyt, avoimet hyllyt, kattojen ripustusastiat ja pannut – nämä näennäisesti pienet toiminnot ovat niin ihanan käytännöllisiä. Ja tässä kohtaa keittiöjono tulee omaan: monitoimilaite, joka lisää avaruuteen uuden ulottuvuuden ja jolla on vielä enemmän tilaa varastointia, valmistelua, syömistä ja viihdyttämistä varten.