Katien koti Isleworthissa, Länsi-Lontoossa on kauniisti muutettu valkoisilla parkettilattiat ja Woven & Woodsin käsityöt   .

8

Katie asuu ja työskentelee Lontoossa ja on ollut kotonaan Isleworthissa joulukuusta 2016 lähtien. Kun Katie muutti paikkaan, se oli hyvässä kunnossa, mutta silti hiukan väsynyt ja lattiat olivat koko ajan erilaisia ​​- päivityksen aika. Ranskan buldogin (pihvi!) Kanssa matot olivat ulkona ja kysymys oli puulattiat korteilla. Kuule Katie hänen kokemuksestaan ​​tikkalattian asennuksesta kaikkialle…

kymmenen

“Kävin  Woven & Woodsissa  Twickenhamissa, koska heidän myymälänsä oli kiinnostava ja moderni, ja kun kävelin sisään, heillä oli paljon erilaisia ​​ja erittäin taitavia. Tiesin, että halusin joko vaaleanharmaata / valkoista tai erittäin tummanharmaata  kalanruotoa  koko talosta. Sen piti olla kestävä, mutta tarvitsemani summan takia piti myös sovittaa budjettiin.

2

Kudotut & Woods oli uskomaton. Otin kirjaimellisesti myymälän ja laitoin näytteitä ja kävelin niiden yli korkokengissä, paljain jaloin ja jopa koira antoi sen kerran. Kun otin näytteet kotiin, oli selvää, että se oli vaalennettua tammea.

6

Woven & Woodsin asentajat olivat loistavia. Erittäin ystävällinen, luotettava ja perfektionistit. Paljon teetä ja keksejä pitämään ne liikkeellä. Soveltamisen jälkeisinä viikkoina he hyppivät mielellään yli korjatakseen kaikki hankalat levyt, jotka myös olivat ilmestyneet.

yhdeksän

Rakastan lattiaani. Se on juuri oikea sekoitus perinteistä ja modernia, ja sininen keittiömme todella sukeltaa sitä vastaan. ”

Kiitos paljon, että jaoit Katie-matkasi!

Kuten vaalennetun tammen ilme? Tutustu tarkemmin ilmaisella näytteellä tai katso lähelläsi olevaa Woodpecker-jälleenmyyjää.