Tervetuloa verkkokauppaan eko-lattiat-tukeva.fi, joka myy Woodpecker®-lattiatuotteita

Nyt on aika esitellä Tanskassa bambusta lattiapäällyste, jonka on tuottanut Euroopan johtava valmistaja Woodpecker Flooring UK.

Ekologisesti ystävällisistä ja kestävistä lattiatuotteista tulee moderneja ja houkuttelevia ympäristövalintoja kodeille ja yrityksille!

25 VUOTEN TAKUU
Valinta, pinoaminen, kuivaaminen, jäähdytys, leikkaus ja viimeistely – pyrimme jokaisen Woodpecker-prosessin vaiheessa tuottamaan kovimman lattian, jolle annamme 25 vuoden takuun. Tuloksena on lattiat, jotka antavat kodillesi lämpimän ja säteilevän ilmapiirin nyt ja monien vuosien ajan.

TRÄPECKNINGSVÄGEN

Tietoja Woodpecker Flooring UK  :  D on maailmankuulu asiantuntija suunnittelu- ja rakennusalan lattiatuotteissa.

Woodpecker on perheyritys, jolla on puuteollisuuden perintö, joka juontaa kolme sukupolvea. Yrityksemme perusti Bruce Ker vuonna 1975. Hän oli taitava käsityöläinen, joka rakasti opettamaan ihmisille puun käsittelyä. Hänen poikansa Nelson jatkoi perinteitä ja keskittyi liiketoimintaansa puuntyöstökoneisiin.

Pitkän kokemuksensa takia lattiateollisuudessa Woodpecker voi kehittää ainutlaatuisia, räätälöityjä lattiasuunnitteluratkaisuja, jotka täyttävät teollisuusasiakkaiden poikkeuksellisen korkeat vaatimukset. Asiantuntemuksensa, maailmanlaajuisen verkkonsa, lattisuunnittelumenetelmänsä ja innovatiivisen asenteensa ansiosta Woodpecker tunnetaan maailmanlaajuisesti premium-brändinä lattisuunnittelulle ja rakennusalan tuotteille. Hämmästytä vaikuttava joukko asiakkaita ja referenssejä, jotka Woodpecker on jo löytänyt.

Vieraile verkkokaupassamme  eko-lattiat-tukeva.fi/shop saadaksesi hyvän katsauksen kaikkiin lattiamalleihimme ja muihin tuotteisiimme, jotka tarjoamme laajassa valikoimassamme ja jotka on valmistettu 100% ympäristöystävällisestä ja kestävästä Woodpecker-taidelattiasta, joka on moderni vastaus nykypäivän vaatimuksiin kestävästä rakentamisesta, ja siten osallistumme uusilla kestävillä ratkaisuilla Ruotsin rakennusalaan. 

Tikan lattia on vahvempi kuin muut rakennusalan vahvistukset. Korkean kulutuskestävyyden ansiosta lattia on täydellinen materiaali teollisuus- ja julkisten asuntojen rakentamiseen. Valmistajamme Woodpecker Englannista tunnetaan kaikkialla maailmassa moderneista malleistaan ​​ja korkealaatuisista lattiatuotteistaan. Niiden lattiatuotteille, jotka on erityisesti mukautettu Skandinaviaan ja ruotsalaiseen rakennukseen ja ilmastoon, on 100%: n laatutakuu. Teollisuudessa, tehtaissa ja varastoissa, toimistoissa / kaupoissa on tärkeää, että lattiapäällyste ja muut rakennusmateriaalit mukautetaan kuormitukseen, jota ne kestävät, ja että voimme tarjota.

Toimitamme Euroopan johtavia luomutuotteita ja parketteja, jotka ovat kestäviä, ympäristöystävällisiä ja korkealaatuisia, ja takaamme jopa 25 vuotta.

Eko-lattiat-tukeva.fi toimittaa myös kauniita, orgaanisia ja kestäviä peitemateriaaleja sisä- ja ulkotiloihin sekä muita  lattiatuotteita.

Eko-lattiat-tukeva.fi -sivustolla on se etu, että Woodpecker-yrityksen valmistaja tunnetaan kaikkialla Euroopassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa sekä yksi suurimmista lattiatuotteiden valmistajista maailmassa. Mikä on myös korkean laadun ja taatun hyvän kaupan suojaus verkkokaupassamme.

Ruotsissa vietämme 80–90% ajastamme sisätiloissa, minkä vuoksi fyysinen kehys merkitsee paljon terveydelle, oppimiselle ja tuottavuudelle. Nykyään silmät keskittyvät usein voimakkaasti sellaisiin tekijöihin kuin osakekohtainen hinta. neliömetriä ja rakennuksen energiankulutus, koska unohdat vain, että rakennusmateriaalin kestävyys ja ympäristön tarkkuus merkitsevät paljon, kun rakennat tai kalustelet kodeissa, jotka todella pahentavat todella terveellistä taloa hyvinvointimme kannalta.

Siksi Ruotsin rakennusteollisuuden on nyt asetettava ihmiset keskittymään rakentaessamme.

Siksi on erittäin tärkeää keskittyä hyvän sisäilman positiivisiin vaikutuksiin ja siten siihen, miten luomme parempaa elämänlaatua, liikkumista, oppimista ja tuottavuutta puhuttaessa yksityiskoteista, lastentarhoista ja toimistoympäristöistä jne.

Meidän tulisi keskittyä tarjousmateriaalissa kestävyysvaatimuksiin, jaettuna sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristön kestävyyteen sekä tekniseen ja prosessin laatuun. Myös vaatimukset alhaiselle energiankulutukselle, ympäristölle haitallisilla aineilla käytettävien materiaalien rajoitetulle käytölle, rakennusjätteiden oikealle käsittelylle, hyvän sisäilmaston saavuttamiselle ja talon käyttö- ja huoltosuunnitelman laatimiselle.

DGNB-sertifiointi työkaluna, ja se tarjoaa rakenteen puhua hankkeiden kestävyydestä, ja siksi DGNB-sertifioinnilla jotain tulee terveellisempiin rakennuksiin, mutta rakentamisen ja käytön ero on edelleen suuri haaste.

Lähde:  https://byggeri-arkitektur.dk/article/Sustainable-Build/Jagten-for-det-good-indliv myös  lukea lisää tästä:   http://www.sustainablebuild.dk


Olemme Ruotsin Woodpecker Flooring UK -jälleenmyyjä ja tarjoamme siten laajan valikoiman premium-lattiatuotteita.

Hyväksymme verkkokaupan ,  nähdäksesi todisteen napsauta alla olevaa logoa. 

Vieraile verkkokaupassamme napsauttamalla tätä: eko-lattiat-tukeva.fi  täällä voit katsoa kaikkia tarjoamiamme lattiamalleja laajaan valikoimaansa 100% ekologisesti ystävällistä ja kestävää Woodpecker-lehtipuuta. Kaikki tuotteet ovat ekologisesti sataprosenttisesti ympäristöystävällisiä, kaikkien kansainvälisten tuotestandardijärjestöjen testaamia ja vahvistamia.  Toimitamme tavarat suoraan haluttuun toimitusosoitteeseen. Nopea toimitus suoraan Woodpeckerin omasta logistiikkavarastosta Englannissa.

Woodpecker-lattialla koet upea kestävyyden ja äärimmäisen kestävyyden yhdistelmä
Woodpecker-lattiatuotteet ovat trendikkäitä, ympäristöystävällisiä ja kestäviä

Tikan lattiatuotteet liittyvät lehtipuuhun Skandinavian leveysasteilla. Joten tämä on todella ”puulattia”, joka on kestävä ja kestää naarmuja, leikkauksia ja tavallista kulumista. Lattiat ovat erityyppisiä, ja niillä kaikilla on etunsa. Kuten totesin, Woodpecker-lattiatuote on erittäin kestävä ja suhteellisen uusi puutyyppi Skandinavian ja Ruotsin lattiamarkkinoilla.

Eko-lattiat-tukeva.fi on toimittaja kauniille, ekologisesti ystävällisille ja kestäville lattiatuotteille sisä- ja ulkotiloissa, parketin ja terassin valmistukseen sekä yksityisiin että kaupallisiin rakennushankkeisiin. 

Tikan lattiatuotteilla on myös FSC- sertifikaatti,   joka on maailman johtava metsänhoitostandardi.

Ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeätä, joten käytämme puuta vain FSC® (Forest Stewardship Council®) tai PEFC (Forest for Recordsment of Forests) -sertifioinnilla. Valitsemalla puumme vastuullisesti, tikkalattiat eivät ole vain kauniita – voimme taata, että ne hankitaan eettisesti.

Katso myös video räkälattiat ekologisesti vastuullisesta

Saadaksesi sitova tarjous houkuttelevilla hinnoilla Woodpecker®- lattiatuotteille , lähetä sähköpostia osoitteeseen:  info@bambu-eco-golv.se