10 helppoa tapaa elvyttää kotisi kotona tämä joulu

Juhla-aika on melkein meillä, joten sinun on valmistettava kotisi ylimääräiseen ruoanlaittoon, juhliin ja vieraisiin.  10 helppoa tapaa elvyttää kotisi jouluna on paljon ideoita, vinkkejä ja neuvoja nopeita päivityksiä varten, jotka luovat tuoreen kodin juuri ajallaan # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorOlemme kaikki menossa hieman hulluksi kodin päivitysten kanssa jouluksi, eikö niin? Tiedän, että teen, ja tällä hetkellä keittiöni on paloina ja minulla ei ole ruokasalin lattiaa, kun kunnostan ja päivitän tässä kuussa, toivottavasti ajoissa juhliin. Mutta mitkä ovat päivitykset, jotka todella vaikuttavat kotiisi, aiheuttavat suurimmat muutokset ja antavat tuoreimmat lausunnot ja ovat helppoja saavuttaa? Olen tehnyt tutkimusta ja käyttänyt myös kokemusta, ja olen koonnut kymmenen yksinkertaisen päivityksen luettelon, joka virkistää kotisi jouluksi. Mihin näistä käsittelet?

Kylpyhuoneen päivitykset:

Tämän täytyy olla unohdettu huone, eikö niin? Mutta jos sinulla on vieraita, on erittäin todennäköistä, että he käyttävät luoksesi ja jos se näyttää huonolta, he huomaavat sen varmasti! Uusien tuoreiden pyyhkeiden, tuoksun ja kauniiden kylpytuotteiden lisääminen ei vie kauan. Aseta se riviin ja piilota sotku.

Vieraiden makuuhuoneen tyylit:

Sain  vieraat jäämään jouluksi,  niin on aika valita tämä varahuone ja valmistaa se vierailijoille. Lisää tuoreita verhoiltuja huonekaluja ja mahdollisesti uusia lakanoita. Anna huoneelle muutos ympärillä; se tuntuu täysin uudelta ja elpyneeltä. Ja älä unohda joitain säilytyskappaleita kappaleilleen ja boboilleen, plus joitakin ripustimia, jos sinulla ei ole vaatekaappia.

Nopea lattian valmistus:

Kuva:  Wembury Nordic Oak Woodpecker Flooringista

Se voi kuulostaa isoilta töiltä, ​​mutta yksi helpoimmista tavoista tarkistaa ja paeta ja todella elvyttää se jouluksi on päivittää kerros. Esimerkiksi tikkalattiat ovat hyviä  laminaattilattioita,  jotka on helppo asentaa ja jotka näyttävät yritykseltä täysin. Tämä on päivitys, jolla on valtava ero, ja et tunnista tilaa, kun se on valmis. Voit myös saada ilmaisia ​​näytteitä, joten on helppo visualisoida lopputulos.

UUSI TERVETULOA:

Kuten kylpyhuone, etuovi ja eteinen ovat toinen unohdettu alue, josta hyötyvät joulua koskevat päivitykset. Jos rakastat seppeleen ripustamista ovellesi, anna sille väri tai ainakin hyvä pestä. Lisää uusia istutuskoneet, jopa faux, jos tarvitset, ja voila, tuore ja vieraanvarainen etuovi.

KEITTIÖ LOPPU:

Epäilemättä vietät paljon enemmän aikaa keittiössä loman aikana joko hengaillaan perheen ja ystävien kanssa tai valmistamalla myrskyä seuraavaa ateriaa varten. Se auttaa, jos keittiösi on täysin kunnossa, joten viettää iltapäivä lajittelemalla ja purkamalla kaappejasi. Tulet olemaan kiitollinen, kun etsit hienoa kalkkunan tarjoiluastiaa.

LIPUTUSLUETTELO:

Jos olet kuin minä, sinulla on iso. Tämä on luettelo töistä, joita jatkat, mutta joita ei juuri ole vielä luotu. Asiat, jotka huoneen päättävät, mutta alkavat tulla näkymättömiksi, kun totut elää heidän kanssaan. Se voi olla maali, täytä muutama reikä, kiinnitä ovenkahva, aseta hyllyt. Anna itsellesi tavoite ja aloita luettelosi läpi.

VALITSE SEN OIKEA:

Kuva:  Urbanara

Päivitä valaistus tärkeissä huoneissa. Ota testi ja katso kuinka hyvältä huoneesi näyttävät, kun ne valaistaan ​​yöllä. Vietät niin paljon enemmän sisätiloissa juhlakaudella ja yleensä talvella, että valaistuksen oikea saaminen parantaa kodin tunnelmaa ja ilmapiiriä, joten tekeminen on viihtyisämpi paikka.

LASTEN LASTEN HUONE:

Juhla-aika on melkein meillä, joten sinun on valmistettava kotisi ylimääräiseen ruoanlaittoon, juhliin ja vieraisiin.  10 helppoa tapaa elvyttää kotisi jouluna on paljon ideoita, vinkkejä ja neuvoja nopeita päivityksiä varten, jotka luovat tuoreen kodin juuri ajallaan # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorYritän tehdä tämän joka joulukuussa. Lajittelemme huoneita, annamme aikuisia leluja hyväntekeväisyyteen ja annamme tilaa uusille lahjoille, joita tulee myöhemmin kuukaudessa. Se auttaa lapsia keskittymään pitämään huoneet myös siisteinä ja antaa sinulle mahdollisuuden saada asianmukainen lajittelu.

refurnish:

Teetkö tämän valmistellen joulukuusi? Teen, ja se voi olla yksi helpoimmista tavoista antaa huoneellesi raikkaan ja elinvoimaisen uuden ilmeen. Vain tunti vaivaa ja se voi tuntua aivan uudelta huoneelta. Tutustu tähän viestiin  25 helposta tapasta saada kotisi valmis jouluksi  saadaksesi lisää ideoita ja inspiraatiota.

Pehmeät kalusteet:

Juhla-aika on melkein meillä, joten sinun on valmistettava kotisi ylimääräiseen ruoanlaittoon, juhliin ja vieraisiin.  10 helppoa tapaa elvyttää kotisi jouluna on paljon ideoita, vinkkejä ja neuvoja nopeita päivityksiä varten, jotka luovat tuoreen kodin juuri ajallaan # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorKuva:  Pignut

Tämä on yksi suosikkini töistäni ennen joulua. Rakastan ravistamalla tyynyjä, lisäämällä viihtyisämpiä rakenteita ja ottamalla joukko heitteitä ja peittoja, joko pinoamalla ne nurkkaan, laittamalla koriin. Helppo, nopea ja niin tärkeä terävällä ja viileällä jouluyönä.

Olenko kaivannut jotain? Mitä yksinkertaisia ​​päivityksiä teet kotisi tehdäksesi siitä uuden ilmeen jouluksi?

yhteistyö Viestit

Jakaminen on välittämistä!