Kasvitieteellinen suuntaus kukoistaa. Olemme todella osoittaneet rakkautta ruukkukasveihin viime vuosina, ja ne eivät tule pian esiin. Vaikka suurin osa lajikkeista on noudettavissa melko halvalla, ne tarjoavat todella hienon lisäyksen kotiin.

Hyvillä huonekasveilla on useita etuja, jotka ylittävät hyvän näyttämisen. Niiden tiedetään parantavan ilmanlaatua, vähentävän stressitasoa ja voivat jopa nopeuttaa sairaudesta toipumista.

Monista meistä ruukkukasvista voi helposti tulla osa huonekaluja – hyvin rakastettu, ympäröivä perheenjäsen. Kodin täyttäminen näillä huonekasveilla ei vain tee sinusta tuntumaa modernina puutarhurina, vaan antaa sinulle myös upean rauhallisuuden tunteen.

Tässä on 6 trendikkäitä huonekasveja, jotka kannattavat varoa tänä vuonna:

PÄRLSNÖRE

ruukkutrendit

Hanki tämä pieni hernemainen lajike  The Fresh Flower Company -yhtiöltä

Tämä hämmästyttävän mehukas on täydellinen valinta Instagram-hyllylle. Sen pitkät, helmillä viiniköynnökset kelluvat ruukun päällä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon hyllyille tai roikkuville istuttajille. Hyvä uutinen on, että tätä kasvia on helppo kasvattaa useimmissa olosuhteissa ja kukoistaa varjoisissa paikoissa.

 

SNAKEPLANT

huonekasvi trendi käärme kasvi

Kuva on peräisin  Surburban Beesistä

Olet ehkä nähnyt hienon nimen ’Snake Plant’ esiintyvän sisustuslehdissä kaikkialla. On helppo kasvattaa tapoja tehdä siitä täydellinen sisäkaveri. Aseta se matalaan puiseen tai keraamiseen jalustaan ​​ja anna sen kasvaa. Se on uskomattoman vihreä ja piikikäs.

 

KIININ RAHA-VAIHTO

huonekasvi trendi kiinalainen kasvi

Kuva tulee  Pinterestistä

Pieni määrä näyttää olevan yhä useammissa kodeissa tänä vuonna. Sen ihanan kirkkaat pannukakun kaltaiset lehdet tekevät siitä suositun valinnan moderniin, hyvin valaistuun huoneeseen. Tallenna se terrakotta-astiaan modernin maalaismaisen ilmeen saamiseksi.

 

PINK PRINCESS PHILODENDRON

ruukkukasvien trendi vaaleanpunainen kasvi

Kuva on peräisin  Wit & Whistlestä

Tämä on hiukan erilainen kuin sukulentit, joita me kaikki tiedämme ja rakastamme. Pinkki vaaleanpunainen kasvi aloittaa elämän pienillä oliivinvihreillä lehdillä, ja sitten tummenevat iän myötä fluoresoivien värillisten laikkujen kehittämiseksi. Se on silmiinpistävä kauneus, joka näyttää loistavalta neutraaleja seiniä vastaan ​​tai huoneissa, joissa on leikkiväri.

 

DWARF CITRUS WOOD

huonekasvien trendi sitruspuu

Kuva  Gardenista – Kuinka pitää sisätilojen sitruspuu onnellinen

Nämä söpöt minipuut testaavat vihreitä sormiasi, mutta ne ovat ehdottomasti vaivan arvoisia. Heillä ei ole vain kaunis väri, vaan myös haju erittäin onnellinen. Kääpiöpuu tarvitsee paljon valoa, joten se sopii parhaiten hyvin valaistuihin huoneisiin, joissa on suuret ikkunat tai viherhuoneisiin. Valitse hedelmänväriset pehmeät tekstiilitarvikkeet luonnollista ilmettä varten.

 

ALOE VERA

aloe vera kasvi

Kuva tulee  Pinterestistä

Tämä kasvi ei ole vain kauniissa muodossa, vaan sillä on myös vanha luettelo terveyshyödyistä – se on parantava, kosteuttava ja voit jopa kokata sen kanssa! Aloe Veraa on saatavana monina erilaisina variaatioina, jotka avaavat useita vaihtoehtoja, kun valitset yhden kodillesi. Valitse tummempi vihreä sävy perinteisesti sisustetulle tilalle tai muuttu kirkkaaksi ja loistavaksi vihreäksi valoisissa, moderneissa huoneissa.