Kotimme ovat heijastus itsestämme, ja valinta kuinka täyttää ne on rakkauden työ. Täydellisten tilojemme luominen voi viedä eliniän huolellisen hienosäätön.

Sisustussuunnittelu on tehtävä, joka suoritetaan harvoin, mutta oikeat suuntaukset voivat antaa meille inspiraatiota kokeilla jotain uutta. Mutta ennen kuin otamme uutta tyyliä kotiimme, on syytä pohtia kuinka kauan se on jäljellä ja jos se sopii meille tulevina vuosina.

Tässä on opas trendikkääseen greige-lattiaan, jonka avulla päätät, voidaanko ilme olla tervetullut lisä kotiisi.

MITÄ GREIGE on?

Goodrich-Haze-Ek

Goodrich Haze tammi

Vaikka greige saattaa kuulostaa ylelliseltä ja historialliselta, se on moderni sekoitus kahdesta sanasta: ’beige’ ja ’harmaa’. Se on yksinkertaisesti beige-sävyjen ja viileiden harmaasävyjen yhdistelmä.

Greigessä voi olla eri lämpöä ja syvyyttä kahden värin tasapainosta riippuen. Raskeampi tasapaino beigessä antaa viihtyisyyden tunteen, kun taas enemmän harmaa voi luoda raikkaan, modernin tunteen.

ANNA KOTI KORKEA PUULATIIVISTA

käyttäjän berkeley kuva grey oak floor

Berkeley Harmaa Tammi

Vaikka tämä trendi yhdistää vain kaksi väriä, greigetti lattiapäällyste voi tarjota täyden valikoiman sisustusvaihtoehtoja. Voit käyttää vihreän sävyä tummemmalla harmaalla tai ehkä paljon lämpimän beigellä. Riippumatta siitä, minkä valitset, kahden värin tasapainolla voi olla yllättävän erilainen vaikutus.

Greige-puulattiat ovat uskomattoman monipuolisia neutraaleilla ja rauhoittavilla sävyillään. Se voidaan suunnitella ylöspäin tai alaspäin rohkeilla tai neutraaleilla väreillä: ehkä kevyt seinä ominaisuus? Tai ehkä puhdas ja yksinkertainen valkoinen? Kun harkitset greige-lattian käyttöä kodissasi, on tärkeää pitää mielessä tilan yleinen ”ulkonäkö”. Neutraalina trendinä se tuo mukanaan paljon vivahteita, joten valitse ensin, haluatko suunnitella tilasi tuntemaan olosi pehmeäksi ja lämpimäksi tai avoimemmaksi ja viileämmäksi.

Kodillesi sopivan vihreän puulattian varjunnan valitseminen tarkoittaa, että sinulla on pitkäaikainen ja monipuolinen lattia, joka kestää ajan koetta. Greige voi antaa tyylikkäät parkettilattiat ylellisyyttä   – täydellisesti oleskelutilaan. Se voi myös olla rento ja epämuodollinen, ajelehtipuun sävyinä, täydellinen kevyt sali tai avoin pohjaratkaisu.

MITÄ GREIGEN kanssa toimii?

wembury laminatgolvrum

Wembury ajopuu

Vihreän metsän moderni tyyli tarkoittaa, että ne voidaan yhdistää täydellisesti värillisten popien ja epätavallisten rakenteiden kanssa. Tämän suuntauksen ansiosta sinulla on tilaa kokeilla vapaasti rakenteita, kuvioita ja aksentteja.

Vaimennetun eleganssin saavuttamiseksi greigeri toimii hyvin paljon ylellisiä kerroksia neutraaleja värejä. Kaunis vihreä lattiapinta-ala neutraalilla seinällä ja raikkaat liinavaatteet luovat onnellisen makuuhuoneen. Kokeile lisätä luonnonkankaita, kuten villapeittoja ja tyynyjä vihreisiin lattiaan, jotta saadaan todellinen zen-efekti.

Greige ei kuitenkaan ole pelkästään riisuttu muotoilu. Tämä trendi voi toimia neutraalina alustana kirkkaiden värien roiskeiden ajamiseen kotona. Yhdistä greige lattiat mustilla huonekaluilla tai tekstiileillä puhtaan ja modernin ilmeen saavuttamiseksi, kun taas tasseled-peitot tai korilisävarusteet antavat huoneellesi erityisen mielenkiinnon.

Tutustu  greigen puulattian inspiraatioon  kotiisi.