Elävät luonnonpuulattiat

Tammi parkettilattiat  Design Hunter

Kun ostan jotain uutta kodille, yritän aina valita luonnonmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Rakastan parketit. Olen asunut sen kanssa useita vuosia enkä voi kuvitella, että valitsisin koskaan jotain muuta. Kun uudistimme alun perin nykyisen talomme, valitsimme tammilattiat ja minulla oli se myös aikaisemmassa kodissani. Rakastan jalan alla olevan puun tunnetta – se on lämmin, koskettava ja aistillinen.

Päätimme äskettäin hioa ja tarkentaa olohuoneessa olevia lattialautoja. Ajan myötä heidän lakansa päällystettiin hieman kellertävällä värillä ja halusimme päivittää tilan ulkoasua poistamalla se ja korvaamalla se vaaleammalla. Lattiat ovat massiivitammea ja olivat melko hyvässä kunnossa, joten oli häpeä repiä ne pois ja korvata ne uusilla. Uskomme myös, että voimme harkita muuttoa vuodessa tai kahteen niin, että ei ollut oikea aika investoida uuteen kerrokseen. Vanhan lattian hiominen oli kuitenkin erittäin sotkuista ja häiritsevää työtä, ja se ei todellakaan ole jotain, jonka valitsisin tehdä kiireellisesti.

Kun lopulta muutamme, tiedän tarkalleen, mitä haluan uudessa kodissamme – parkettilattia. Jos haluat olla vakuuttunut siitä, kuinka hämmästyttävä se voi näyttää, tässä on joitain  kauniita tiloja, joista  olen innoittanut Pinterestissä. Joten Woodpecker Flooringin Goodrich-malliston uudet tammeparketit    ovat melko paljon unelmalattiaani.

Moodboard - muotoilu & amp;  valokuvaus Design Hunter

Moodboard – muotoilu ja valokuvaus Design Hunterilta

Woodpecker lisäsi äskettäin 5 uutta kerrosta Goodrich-kokoelmaansa ja ne olivat ystävällisiä lähettämään joitain näytteitä, jotta voisin tutkia väri- ja viimeistelyvalikoimaa ja tutkia niiden laatua itselleni.

Goodrich Haze Tammi - hackspettgolv

Goodrich Haze Tammi – hackspettgolv

GOODRICH HAZE OAK

Haze Oak on valkoisilla ja tuhkaisilla sävyillään   täydellinen valinta, jos haluat luoda viileän skandinaavisen tyylin. Lohkot ovat kulmassa ja kohtaavat pisteissä, jotta saadaan aikaan silmiinpistävä chevron-muotoilu. Uskon, että tämäntyyppiset kuviot toimivat parhaiten melko suuressa tilassa, joten voin kuvitella nämä tilavassa, valoisassa Regency-talossa tai tyylikkäässä Hausmann-tyylisessä huoneistossa, jotka molemmat olisivat unelmakotini.

Goodrich saltad ek - hackspettgolv

Goodrich saltad ek – hackspettgolv

HYVIN Suolattu tammi

Suolatulla tammilla  on kaunis karkea sahattu, kuvioitu pinta ja se voidaan laittaa joko yhdeksi tai kaksinkertaiseksi kalanruotoksi. Se on kauniisti suunniteltu ja sopisi täydellisesti moderniin maalaismaiseen sisustukseen. Suunnittelin sen pestyillä vuodevaatteilla ja pehmeillä neutraaleilla alla olevassa moodilaatikossa.

Goodrich suolainen tammi- ja kahvipapu.  Tyyli & amp;  valokuvaus Design Hunter.

Goodrich suola tammi ja kahvitammi. Tyylit ja valokuvaus Design Hunterilta.

GOODRICH KAFFE EK

Jos etsit kovapuulattioita, joissa on valkoinen tai harmahtava pinta, löydät Woodpecker-sarjasta hienoja vaihtoehtoja, joista löytyy myös todella kauniita tummempia värejä. Suunniteltu herättämään ajankohtainen tunne  Coffee Oak  on rikas lämmin sävy, hienosti harjattu ja mattapintainen.

Goodrich Coffee Tammi - tikkalattia

Goodrich Coffee Tammi – tikkalattia

Goodrich Espresso ek - hackspettgolv

Goodrich Espresso ek – hackspettgolv

GOODRICH ESPRESSO OAK

Tummempi on  Espresso-tammi  – täydellinen tausta rikkaille vihreille lehtien ja tummille metsille, ja hienostunut vaihtoehto, joka antaa tekstuurin ja syvyyden mihin tahansa huoneeseen.

Goodrich valkaistu tammi - tikkalattia

Goodrich valkaistu tammi – tikkalattia

HYVIN VALKOINEN TAMMU

Valkaistu tammi  sijaitsee täällä klassisessa kalanruotokuvassa ja sekoittaa pellavan ja tuhkan sävyjä. Tuloksena on vaalea nykyaikainen lattia, jota on kauniisti helppo koskettaa ja jolla on luonnollisesti maalaismainen luonne.

Goodrich sulka tammi - hackspettgolv

Goodrich sulka tammi – hackspettgolv

HYVIN SUMMAPAKKA

Rakastan vaaleita metsiä Kun löysin ensimmäisen kerran Goodrich-kokoelman, minua vedettiin heti vaaleampiin, valkoisempiin tammeihin. Sitten joukkue Woodpecker ehdotti, että yritän hieman harmaan  sulka omaisuutta  . Olen niin iloinen, että otin heidän neuvojaan. Se näytti verkkosivustolta melko pimeältä, mutta kun testilaatikko saapui ja postitin osion, se näytti aivan uskomatolta. Se on todella ihana pehmeä vaimennettu harmaa, rauhallisin valkoisin jyvin ja melko mattapintainen – juuri sellaisia ​​sävyjä kuin rakastan. Täällä se on Design Hunter -studiossa.

Goodrich sulka tammi Design Hunter Studio.

Goodrich sulka tammi Design Hunter Studio.

Se meni vaivattomasti ja olen varma, että se olisi hieno tuote, joka sopisi ja jonka kanssa työskennellä, koska laatu on erinomainen.

Luonnollinen ja kestävä sekä kaunis, se esitetään myös eettisesti. Koko Woodpecker- parkettilattiasarjassa käytetty puu  on  kasvatettu kestävyyttä ajatellen, joten se on suunniteltu vastaamaan nykyisen sukupolven tarpeita vaarantamatta tulevaisuutta. Sen mukana tulee myös 25 vuoden takuu, joten voit olla varma, että se kestää ajan testin. Jos haluat nähdä ja tuntea kauniit luonnolliset rakenteet itse, voit tilata ilmaisia ​​näytteitä Woodpecker-verkkosivustolta. Se on ehdottomasti unelmakerrosni – ja usko minua, olen melko varovainen.

Moodboard moderniin maalaismaiseen sisustukseen  Design Hunter
Parkettilattia
Moderni maalaismainen sisäkaappi |  Design Hunter

Moodboard-muotoilu ja yksityiskohtaiset kuvat Design Hunterilta. Huonevalokuvat kohteliaasti Woodpecker.

Tämä on sponsoroitu viesti yhteistyössä Woodpecker Flooringin kanssa.