älä nyt tee minua väärin, tiedän, että minulla on erittäin onnekas vuokrahuoneisto, jossa on tavalliset valkoiset seinät ja melko kunnollinen laminaattilattia (jos olet joskus löytänyt itsesi metsästämään Ison-Britannian vuokrausmarkkinoilla, tiedät, että sellaisia ​​siunauksia on vähän ja kaukana toisistaan! ), mutta se ei estä minua unelmasta siitä, mitä tekisin avaruudessa, jos voisin tosiasiallisesti tehdä joitain peruskorjauspäätöksiä itselleni.

Sen lisäksi, että on helppo valita seinän värit – tai jopa ripustaa kuvakehys pelkäämättä vaikutuksia! – Olisi hienoa vaihdan liian keltainen sävy lattialaattoja enemmän ylellinen tuote, esimerkiksi uusi kaunis parkettilattia alkaen  tikka  . Oliver Heathin biofiilisten muotoilufilosofioiden vaikutteina   , olen viime aikoina ajatellut paljon parasta tapaa yhdistää luonnollisia materiaaleja kotiini, ja tikan intohimo persoonallisuuteen, elämään ja ilmapiiriin, jonka parketit antavat kodille, todella kiinnittivät huomioni ja kiehtoivat minua. oppia lisää brändistä.

mikään ei anna tilaa, joka on lämmin, mukava tunne kuin kaunis puulattia. Se voi muistuttaa sinua ulkona vietetystä ajasta ihaillessaan metsäympäristöä tai paljain jaloin kävellen puiden välillä niiden tuoksun ollessa ilmassa ja pehmeiden lehtien jalkojen alla. ~ tikka 

tikka valitsee käyttämänsä puut ennen kaatoa ja kiinnittää erityistä huomiota puiden sahaamiseen, pinoamiseen ja kuivaamiseen. Kaikki on korjattu kestävästi täydellisillä fsc- ja pefc-sertifikaateilla. tämä juuri sahatu puu kuivataan ilmassa sitten yli 12 kuukautta, ennen kuin se viedään uunin läpi kahdesti jäljellä olevan kosteuden poistamiseksi ja maksimaalisen vakauden takaamiseksi jokaisella tikan lattialla.

yksi Oliver Heathin ehdottamista asioista oli se, että pintakontrasti lattialla – jotta voit siirtyä kovasta pehmeään – auttaa määrittelemään alueelliset vyöhykkeet ja yhdistämään aistisi, ja rakastan sitä, että kaikki tikat Välein käytetään puulattialle ominaista kuviota ja solmuja siten, että luonnollinen rakenne pysyy kunkin lankun pinnassa.

parketti

Minulla on jo pitkään ollut rakkaus parkettilattiaan ja ajattelin aina, että klassisen lattiatyylin kulmageometria oli yksinkertaisesti tyylikäs – etkö ole samaa mieltä? Perinteisestä kalanristosta tai chevronista monimutkaisempiin viininpunaisiin, kartano- tai parkettimalleihin, rakastan sitä tyyliä, että räätälöin tämä tyyli huoneeseen joutumatta pelaamaan mitään muuta näyttävää tai liioiteltua – lattia on vain lausunto. tikan parkettilattia on suunniteltu siten, että se paljastaa paljain silmin kaiken umpipuun luonnollisen kauneuden – kiinnostavista rakenteista rikkaisiin ja hienoihin väreihin -, mutta on suunniteltu tavalla, joka tekee lankkuista paljon monipuolisempia – ja itse asiassa käytännöllisempiä – kiireisellä, moderni koti.

 

Goodrich

tikan  Goodrich-  parkettilattiakokoelma on  saatavana useissa sävyissä  valkoisen tammen  tuhkanväreistä espresso-tammen hienostuneisiin mattamusta sävyihin   .

Vaikka olen aina löytänyt itseni vetoamaan vaaleampiin lattianpäällysteisiin, tryffelimoodien pehmeät kaakaosävyt ja kosketuspintakuviot ovat   ehdottomasti huomanneet  silmäni ja loihtaneet päiväunia pitkässä hienostuneessa ruokasalissa, kun taas edellä mainittu  espresso-tammi   tuntuu olevan täynnä luonnetta ja sopii erinomaisesti ruokaan. tai aikuisten kotitoimisto, jossa on paljon vuosisadan puolivälissä sijaitsevia huonekaluja ja luxe-messinkiä.

tyylikkäässä sukkalevyssä pehmeän harmaan läpi kurkuttavat rauhalliset valkoiset jyvät     tekisivät upean parketin rauhoittavassa makuuhuoneen tarinassa, kun taas   dis-tammi (  joka mielestäni on skandinaavimmista kaikista sävyistä) olisi täydellinen vastakohta useimmille suosikki tuotteistani pohjoismaisesta suunnittelusta, yksinkertaisilla tyylikkäillä muodoilla ja pehmeällä värivalikoimalla.

suosikkini kaikista – ja joka eniten haluaisin päivittää keltaisen sävyisen laminaattini – on   suolattu tammi  ; sahattu matto maalaismaisia ​​ääniä, joilla on vain tarpeeksi luonnollista lämpöä vastaamaan skandinaavisen rottinkihuonekaapistani ja jotka sopisivat tummansinisen sohvan kylmempään pohjavireeseen.

Joten olen rakentanut pienen tuuletintaulun siitä, kuinka voin integroida   hyvät rikkaat suolatut tammeparkettilattiat   nykyiseen   olohuonejärjestelmääni   :

moodboard pistettä (myötäpäivään ylhäältä):   desenio  , ikea,   pampa  , kudottu,  maa-värillinen maali  , tikka, Casa kokki, nkuku,   urbanara  .

Vaikka olen kiitollinen nykyisestä tilanteestani, jonka mukaan vuokraan valkoista seinää, jos voisin aloittaa tyhjästä asuinalueellani, haluaisin omaksua pehmeän mykistetyn taustapaletin, jossa on lämpimiä harmaita, vihreitä ja karamelleja kermaisella  eclipse-värillä  , joka muistuttaa kaunista  kasaa. cook kos  sisustus, jonka jaoin blogissa viime viikolla ..