Sisustustylistit ja bloggaaja Melanie Lissack puhuvat  laminaattilattiat  ja miksi se ei ole halvempi, epäluotettavampi vaihtoehto kuin se oli ennen.

LAMINAATTATASOT ovat käyneet

Jos olen rehellinen, laminaattilattia on aina ollut huono aika suunnittelupiireissä. Kuulet aina tarinoita ihmisistä, jotka muuttuvat kiinteistöihin ja vetävät ”kauhistuttavan” laminaattilattian hiekalle ja paljastavat oikeat puiset lattialaudat.

Totuus on, että kaikkien alkuperäiset lattialaudat eivät ole hyvässä kunnossa.

Jos asut kiinteistökaudella, on todennäköistä, että puu on mätä paikoissa, haittoja, siinä on kynnet, joita esiintyy kaikkialla, ja suuria rakoja lankkujen välillä, jotka tarjoavat pölyloukkuja, kodin hämähäkkeille ja paikka puntakolikoillesi vieriä alas ja kadottaa lopullisesti. !

Toinen totuus on, että tekniikka ja muotoilu kehittyvät ajan myötä ja eilen mennessä laminoidut lattiat eivät ole mitään hyvää, kestävää, suunnittelupohjaista laminaattia, jonka voit saada tänään.

wembury laminatgolvrum

Wembury ajopuu

Paperilla laminaatti on toivottava vaihtoehto – se sopii useimpiin kodin huoneisiin, helppo asentaa ja halvempaa kuin oikea puu. Monilla meistä on lapsia ja lemmikkieläimiä, jotka juoksevat kaikkialle, joten lattia on siis luja ja kestävä naarmuja. Laminaatti kiinnittää kaikki nämä laatikot, mutta useimmille meistä lattian yleisilme on tärkein.

Kaikki haluavat lattian, joka näyttää kauniilta, luonnolliselta puulta, mutta joskus ei ole kestävää investoida aitoon puulattiaan. Mikä ei ole toivottavaa, on oranssipisteinen, keinotekoinen puumalli, johon laminaattiin on aikaisemmin liitetty.

Kiehtoi? Katsotaan sitten muutamia kauniita laminaatteja, jotka ovat tänään saatavana ja miten ne voidaan suunnitella kotisi …

SCANDI

laminaattilattia wembury kookos tammi

Wembury kookostammi

Pariksi liitetty Scandi-takaosa on jatkuvasti suosittu, moderni ja silti ”aikuinen” sisustustyyli, joka ei sisällä merkkejä katoamisesta pian. Scandin kanssa keskitytään minimaaliseen määrään kodin hyvin suunniteltuja esineitä, väreinä valkoinen, harmaa ja vaalea puu. Lattiat nojaavat kalkittuun, vanhennettuun ilmeeseen – aivan kuten  Wembury Coconut Oak,  joka on täydellinen muotoilu täydentämään kotona skandinaavisessa tyylissä.

Maalaa seinät, katto ja puu vaalea, maitomainen tai hyvin vaaleanharmaa ja käytä laminaattia kevyen ja kevyen pohjan luomiseen. Lisää huonekalut vaaleaan laatikkoon, harmaan kankaaseen ja aseta eukalyptus kirkkaaseen maljakkoon, jotta Scandi-sisustus tyyli todella irtoaisi.

ASKGRÅ

laminaattilattia wembury pohjoismainen tammi

Wembury Pohjoismainen tammi

Jos kotisi sisältää yhden niistä monista harmaasävyistä, jotka ovat edelleen suosittuja sisätiloissa, lisää seinääsi  pohjoismaisella tammilattialla  . Väri ja rakeus toimivat täydellisesti sävyjen, kuten  Lamp Room Grey  tai  Downpipe kanssa  . Ole rohkea, lisää sinivihreä sohva ja lausuntovalaisimet, jotta ne erottuvat todella harmaata taustaa vasten.

 

Neuvoni olisi olla huomioimatta laminaattilattia. Mene  jälleenmyyjälle  tai tilaa joitain  näytteitä  nähdäksesi todella mitä nykyaikainen laminaattilattia voi tarjota. Mahdollisuudet ovat hyvät, että tulet olemaan iloisesti yllättynyt!

 

Laajuus

Melanie Lissack | Melanie Lissackin sisätilat