Työskentelimme stylisti ja peastyle Anwenin omistajan kanssa   luodaksemme  Goodrich Haze Oak  -huoneessamme, jossa on paljon Skandinavian kauneutta. Ota selvää kuinka Anwen otti ilmeen …

Muutama kuukausi sitten Woodpecker pyysi minua ylpeänä suunnittelemaan joitain huonesarjoja valokuvalle ja esittelemään heidän upeita uusia kerroksia.

Lempimallini, jonka kanssa työskentelin, oli epäilemättä  Goodrich Haze Oak  . Kun luin esseitä, sydämeni melkein pysähtyi sanalle ”Scandi”. Olin yli sen, enkä voinut odottaa avata kannettavaa tietokonetta, hypätä Pinterestiin ja päästä töihin keräämään keräilyesikirjaa, joka herättäisi sarjan elämään.

Tehtäväni oli ehdoton unelma: ”poistettiin pohjoismaiset tunteet / rottinkihuonekalut olohuoneesta”. Tarkoitan tulla … kuka ei ole pienen Hyggen fani? Ajattele viihtyisiä kuvioita, neulottuja kerroksia, kynttilöitä, ylellisiä tyynyjä ja kasvitiedettä. Ja kaiken tämän asettaminen oli luonnollinen puulattia. Erittäin mukavaa todellakin.

Tässä oli inspiraationi:

22e60ac57b8806445b6c585389671d0b

Joten ostoslista kädessä ja mukavat kengät katosivat, aloin innoissaan täyttää pakettiauton takaosan paljon seksikkäitä scandi-kodin tavaroita. Jos muotoilua on opetettu minulle yksi asia, lisää mielestäsi riittävästi asioita – tyhjä sarja kuluttaa vain kynttilänjalat ja maljakot kuin nälkäinen teini-ikäinen poika mutaisen rugby-ottelun jälkeen ja tarvitset vaihtoehtoja, paljon vaihtoehtoja.

Työskentelin fantastisen joukkueen kanssa ja aloin muuttaa kavernoosin varaston unelmaksi tarkoitetun olohuoneen.

Pohjakerros ryhtyi ensin kudomaan taikuuttaan parketilla, sitten olimme kiinni, roikkuen sohvallani (herra P näytti olevani huolestunut, kun hän näki katoamassa olohuoneestamme ja pakettiauton takaosaan), liu’uttaen surkean sivupöydän oikeaan kulmaan. , poimia matot ja liitä (kyllä ​​kiinni!) kuvakehykset seinälle. Meillä oli hauskaa tyynyjen kanssa, laatikoimalla tupsut heittoihin saadaksesi täydellisen (mutta ei liian täydellisen) majoituksen olohuoneessa. Kaikki tämä ja minun piti kävellä tämän kauniin lattian yli paljain jaloin melkein viisitoista kertaa eikä siru!

Tässä on Haze Oakin valmis skandaalitila:

Goodrich Haze tammi

Päivän lopussa googlisin yrityksiä, jotka olivat valmiita heittämään kaikki matot kotona!

SAA HAKU

Tyynyt –  peastyle   ja  TK Maxx

Näyttelijät –  John Lewis

Sohva –  limpa

Kattovalaisin – perhe  lääkäri

Matta –  peastyle

Rattan-tuoli –  IKEA

Sivupöytä  –  Dunelm  &  Lidl

Tulosta –  Desenio

Macrame Wall Hanging –  peastyle

Lattiavalaisin  –  peastyle

Tutustu Anwenin hauskaan skandinaavisten tarvikkeiden valikoimaan  peastylessä