Kylpyhuoneet voivat olla käytännöllisiä huoneita, mutta vain toimiva pesutupa on miljoonan mailin päässä siitä, mitä suurin osa meistä haluaa. Nykyisten kylpyhuonejärjestelmien on hyödynnettävä lattioiden ja seinien sekä sviittien ja hanien koristeellista potentiaalia. Yhdistelmät houkuttelevista luonnollisista rakenteista, kylpylästyyliin sisustetuista ylellisistä yksityiskohdista ja silmiinpistävistä kuvioista ovat trendikkäitä ja voivat tehdä kylpyhuoneesta vaaleaa ja kaunista.

MITÄ Kylpyhuoneissa on kuumaa?

kylpyhuone lattiaideat sisustushoito

Kuva  sisähoitoa

Kun kylpyhuoneisiin kiinnitetään yhtä paljon koristeellista huomiota kuin muihin huoneisiin, ne ovat muuttaneet kylmistä tiloista. Luonnolliset pinnat, kuten puu, voivat antaa sekä rakenteen että värin kontrastin sileille valkoisille saniteettituotteille, kun taas kivi voi tuoda esiin silmiinpistäviä orgaanisia yksityiskohtia.

Metallit, kuten messinki, kupari ja ruusukulta, vievät tilaa kromihanoissa, koska ne lisäävät huoneeseen lämpimämmän huomautuksen. Tai tarkista mustat hanat, jotka näyttävät fiksuilta valkoisilla kylpyammeilla, pesuallasilla ja löysällä osana yksiväristä järjestelmää.

Geometrinen kuvio on tarttuva ominaisuus monissa uusimmissa kylpyhuonemuodoissa. Kuten idea? Luo se kuvioisilla laattoilla tai lisäämällä tavallisia chevron-tyylisiä laattoja tai käyttämällä kuusikulmaisia ​​mosaiikkia.

MITÄ Kylpyhuoneen kerros on paras?

kylpyhuone lattia ideat joki tammi

Brecon-joen tammi

Lattia on tärkeä osa kylpyhuonejärjestelmää, ja on tärkeää tehdä valinta, joka on koristeellisesti houkutteleva, mutta sopii myös kosteisiin olosuhteisiin. Yhtä tärkeää on olla liukastumaton pinta, varsinkin jos lapset tai aikuiset, jotka eivät ole jaloillaan vakaita, käyttävät huonetta.

Massiivipuuta ei yleensä suositella, koska se voi olla vinossa kylpyhuoneen kosteuden takia, ja korkea kosteus on myös yhteensopimaton rakennetun puun kanssa.

Laatat ovat kestäviä lattialaitteita, mutta turvallisuuden vuoksi on tärkeää valita versio, joka ei tule liian liukas roiskeena – vältä kiiltäviä pintoja. Ne voivat olla myös kylmiä jalkojen alla.

Jos haluat tarkastella puuta ja kykyä kestää kylpyhuoneen kosteuden vaihtelut ja erittäin kestävä pintakäsittely, vedenkestävä laminaatti, kuten  Brecon-sarjamme, on  älykäs valinta. Siinä on kaikki puun luonnolliset vetovoimat ja se on lämmin ja mukava paljaille jaloille. Lisäksi on olemassa valikoima oikeita puun sävyjä, jotta voit luoda rakastamasi ilmeen.

SAA SPA-TYYLI KOTIIN

kylpyhuone lattia ideoita varastossa tammi

Brecon Warehouse Tammi

Puulaminaatti on hyvä lähtökohta kylpyhuonejärjestelmälle, joka antaa kylpylämaisen kodin. Täällä olemme parittaneet Brecon Warehouse Oakin nykyaikaiset harmaasävyt   seinät, jotka on maalattu rikkaalla vihreällä, rentouttavan tunteen saavuttamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla maan inspiroimaa palettia loistamaan rauhallisen ilmapiirin, jota ylellinen kylpyhuonesatama tarvitsee. Brecon River Oaks  mykistetyt savisävyt ja tuhkan yksityiskohdat täydentävät täydellisesti tällaisia ​​vihreitä seiniä.

Jos sinulla on lattiapinta, itsenäinen, joko perinteisessä tai modernissa muodossa oleva kylpy muodostaa upean keskipisteen värillisen seinän taustaa vasten.

Esitä muita luonnollisia rakenteita, jotka, kuten puulattia, ovat toisin kuin kylpy- ja uima-allasmateriaalit. Rottinki-tuoli, kudotut korit ja syvät pyyhkeet ovat kaikki huoneen pehmeitä elementtejä.

Tuo myös todellinen vihreys. Huonekasvien kiiltävät lehdet tarjoavat hyvin muotoilun näytön ja parantavat huoneen ilmapiiriä sekä tekevät tilasta kutsuvan viettämään aikaa.

 

Löydä kylpyhuoneesi luonnollisesti innoittamat lattiat  Brecon-laminaattimallistoomme  , samalla kun voit selata inspiraatio-  osiomme lisälattiaideoita varten  .