Haluatko lattian, joka näyttää siltä, ​​että se olisi ollut osa kotiasi ikuisesti? Mikä osoittaa luomisen ja elämän merkinnät? Kierrätetty puulattia on niin helppo tapa saada huonejärjestelmä tuntemaan olonsa ja rakastetuksi heti ensimmäisestä asennuksesta alkaen, joten ei ole ihme, että siitä on tullut suosikki sekä uusissa että vanhemmissa kodeissa. Tutustu persoonallisuuteen täyttävään muotoiluun ja opi, miten kierrätyspuulattiat voidaan tuoda huoneeseesi.

 

MITÄ KIERRÄTETTY PUUTASIEN KEHITTYMINEN tulee?

Kierrätetyt puulattiat ovat tärkeä osa ullakkoa, jolla on ollut tällainen vaikutus sisätiloihin. Ulkonäkö on inspiroinut entisten teollisuusrakennusten uudelleenkäyttöä koteina. Näissä varastoissa ja tehtaissa paljaat metalli-, tiili- ja vanhennetut puulattiat johtivat kodinomistajia kaikkialle esittelemään rehellistä ja kestävää materiaalia omiin taloihinsa ja huoneistoihinsa.

 

MITÄ KIERRÄTETYT PUUTATTIOT?

Berkeley-Mökki-Ek

Kierrätetyt puulattiat on valmistettu puusta, joka säästyy vanhoista rakennuksista ja rakenteista, joiden tarkoituksena on sitten luoda lattiat. Se näyttää ylpeänä elinaikanaan hankkimiaan merkkejä, joten se on erittäin ominaista.

Hyvät uutiset? Sijoittaminen antiikkipuussa ei todellakaan ole välttämätöntä, jotta hyötyä kierrätetyn puun kehityksestä. Uudet lattiat voivat kantaa koko kauden lattian luonteen ja lämmön. Berkeley Cottage Oak -rakennuksen kaltaiset rakennelmat   , joilla on käsin raapittu pinta ja kuluneen pinnan ulkonäkö, näyttävät ja tuntuvat vanhalta puulta.

 

TULEVAISUUS KÄSITTELY PUAKATTORIT Huoneissasi

Berkeley-Rugged-Ek

Kierrätetyt puulattiat ovat hyvä lisä moniin sisätiloihin. Käytä sitä erillisessä teollisuusmallissa yhdessä metallisten pintakäsittelyjen kanssa valaisimissa ja huonekaluissa, istuimissa ja hyllyissä. Yhdistettynä puisiin pöytiin ja kaapiin, joilla on raa’at ja ajattomat pinnat.

Vaihtoehtoisesti voit harkita viktoriaanisen kodin kauden yksityiskohtien parantamista. Yhdistä se takkaan ja laatoitettuun takkaan, tyylikkäisiin ikkunoihin tai ominaisuuksiin, kuten dado-kisko tai katto ruusu.

Maalaismaisin maalaus – kuten  vankka tammi  tai  kellarikerros tammi  , jossa on realistisia haarukoita, merkkejä, kolhuja ja aaltomuotoja – toimii monissa sisustussuunnitteluissa, mukaan lukien modernit maalaistyyliset huoneet, joissa on istuimet, luonnolliset kuviot pehmeillä huonekaluilla ja koskettavat elementit, kuten villa, puuvilla ja rottinki.

Harkitse myös kierrätettyä puuta moderneissa olohuoneissa ja makuuhuoneissa. Se tarjoaa silmiinpistävän kontrastin sileillä, kiiltävillä pinnoilla, mikä lisää sekä uusien että vanhojen vetovoimaa ja voi lämmittää modernin sisustuksen.

 

TEE UUSI KIERRETTYT PUUTATTIOTYÖT KODOSSA

Laadukas kierrätetty puulattia on tarpeeksi kestävä raskaisiin liikennetiloihin, kuten eteiseen tai olohuoneeseen. Se sopii erinomaisesti myös perheen kotiin, koska arki ei vaaranna sen viimeistelyä.

Kokeile keskitason ääntä tilalle, josta puuttuu päivänvalo, jotta alue pysyisi kirkkaana. Tummempi viimeistely sopii erinomaisesti keittiövieraille ja avoimille pohjaratkaisuille, yhdistäen vyöhykkeet ja luomalla lausunnon.

Varmista, että asetat sen matolla, jotta voit luoda kutsuvan pinnan noustaksesi sängystä tai erottaaksesi oleskelualueen jättäen näytölle paljon ihanaa puuta.

 

Tutustu erityisen maalaismaisen, kierrätetyn tyylin Berkeley-mallistoon   .