Vartaaluettelo 2018 on täällä! Ja olemme iloisia voidessamme jakaa uuden mallistoomme luonnollisesti inspiroiduilla kuvioilla. Löydä vaalea parketti, varjoisat harmaat värit ja erityisen mukavat puulattiat. Tässä on kohokohtia …

 

Harlech

Harlech on kokoelma kerrosta kaikille. Löydä laaja värivalikoima uskollisissa 15 mm: n korteissa. Paljon uusia värejä on uusia mallistoissa …

 

RAW EC

vaalea puulattia raaka tammi kuva

Kalpea, taustakuva ja maalaismainen. Täydellinen yhdistelmä tekee Raw Oakista näennäisen yksinkertaisen suunnittelun. Levyillä on kaikki puun luonnon kauneus hienovaraisessa sävyssä, joka tuntuu tuoreelta metsästä. Raaka tammea on saatavana kahdessa koossa, mukaan lukien erityisen leveät ja pitkät levyt, joiden koko on 240 mm x 2200 mm.

Suositut  Harlechin maalaismaiset tammi-  ja  valkoiset savustetut  lattiamme ovat nyt saatavana myös suuremmassa 240 mm-muodossa.

 

SUMMUTTU TAMMA

harmaa tammi lattia sumu tammi kuva

Tämä tumma muotoilu on tehty moderniin kotiin. Luonnonpuun kauneuden ystävät harmaassa varjossa, tyylikkäät solmut ja viljahahmo, joita on kaikkialla. Laudat harjataan tammen rakenteen parantamiseksi ja mattalakattu hiljaiseksi.

 

Twilight Tammi

tummanharmaa lattia hämärä tammi kuva

Tumma ja unenomainen. Harlech Twilight Oak on ihmeellinen puulattia. Kävele lihavoituja levyjä pitkin hiilen harmaasävyjä. Maalaismainen puunhahmo on hieno, mutta silti nähty ja mattalakka antaa draaman hillityn lopun tässä mallissa.

 

BERKELEY

Berkeley-lattiamme ovat ikääntyneitä ja tarvitsevat rakastavaa käsinraapittua rakennetta. Ja nyt on kaksi muuta, erityisen selkeää mallia, joista valita. Berkeley Rugged ja Cellar Oak vangitsevat todella kierrätetyn puun jännittävän ilmeen. Näissä lattioissa on realistiset jäljet, haarut ja kolhut, jotka kertovat tarinan antiikkipuusta, joka on upeaan kulunut.

ROBUST EK

kierrätetty puulattia kestävä tammi kuva

 

PERUSTEET EK

musta kierrätetty puulattia kellarikerros tammi kuva

 

GOODRICH

Goodrich-mallisto on luotu luonnollisella muodolla ja pitkäkestoisella toiminnolla, ja se on parkettilattiamme koti   . Olemme kasvattaneet sitä 3 uudella tyylillä …

 

BOMULL EK

valkoinen parkettilattia goodrich puuvilla tammi

Valoisa ja ihana, Goodrich Cotton Oak on jäinen paratiisi. Tämä parkettilattia tuntuu raikkaalta, puhtaalta ja tyylikkäältä kotona. Jokainen lauta on harjattu tuodaan esiin viljan kauneus ja siinä on tyylikäs mattapinta.

 

ECRU EK

vaalea parkettilattia goodrich ecru tammi

Tämä vaalea parkettilattia on täydellinen lisä moderniin sisustukseen. Laudoilla on runsas hillitty sävy ja harjattu pinta kauniisti parannetun luonnollisen tunnelman saavuttamiseksi. Rakasta Ecrusin näennäisen uskomatonta ilmettä kotonasi.

 

Tuhka tammi

harmaa laminaatti tuhka tammi kuva

Kävele tämän harmaan parkettilattian savuisia sävyjä. Hienovaraiset värivaihtelut virtaavat harjattujen laudojen yli tuodaan esiin puun luonnollinen rakenne. Mattalakka antaa modernin, hillityn pinnan.

 

Chepstow

Chepstow on valikoima erityisiä pintoja, joissa asuvat yli 21 mm: n levyt, jotka on viimeistelty anteliaasti kestämään elämää. Kaksi tyylikästä lattiaa ovat uusia mallistoissa…

 

VANILLA EK

valkoinen puulattia vanilja tammi

Kermanharmaat sävyt virtaavat näiden rannikko-inspiroitujen lauttojen yli. Maalaismainen puunhahmo kurkistaa valkoisen pinnan alapuolelta, joka on öljytty, jotta saadaan himmeä matta ja pysyvä suoja.

 

CALICO EK

harmaa maalaismainen puulattia calico tammi

Uninen ja rohkea, Calico Oak on puusta virtaava äiti draamalla. Ilmoitustaulut vanhennetaan ja ovat hätissä realistisilla merkinnöillä, kolkoilla ja leikattuilla reunoilla, jotka kuvaavat puun tunnetta tarinalla. Tutustu harmaisiin ja taupe-sävyihin tässä ainutlaatuisessa suunnittelussa.

 

Wembury

Wemburyn laminaattivalikoimamme on todellinen rentoutuminen Devonshirestä ja tarjoaa rentouttavan retriitin kaikille. Tutustu sarjaan 6 uutta tyyliä, mukaan lukien…

 

FROSTED EAK

laminaattilattia himmeä tammi kuva

Kermanharmaat sävyt ja maalaismainen luonne muodostavat viehättävän yhdistelmän himmeässä tammassa. Kaikissa maalauksissa on hienovaraisia ​​värivaihtoehtoja, suuria solmuja ja yksityiskohtia. Se on täydellinen perusta rauhoittavalle paratiisille.

 

POLAR PINE & DESERT PINE

mänty laminaatti lattia desert mänty kuva

Kauniisti kevyt ja hieman erilainen Polar Pine on moderni maaseutu. Se on puhdas, tyylikäs ja antaa kodille uuden elämän.

Paljas, lämmin ja pölyinen tuhkaväri, Desert Pine on hillitty, ja se sopii erinomaisesti moderneihin huoneisiin. Suorat jyvät löytyvät suurten kelluvien solmujen vierestä laudoista, jotka ovat ihanan käytännöllisiä kotona.

 

HARVEST EAK

Wembury-Harvest-Ek

Harvest tammi antaa rikkaan tammivarjostimen ja maalaismaisen luonteen ansiosta kodille rikkaan luonnontunnon. Löydä sekoitus lämpenemisääniä ja yksityiskohtia näistä tyylikkäistä laminaattilaudoista.

 

HONY EAK & DUSKY EIK

Wembury-Hunaja-Ek

Hauska sekoitus väriä, kuviota ja luonnollista puun viehätysvoimaa, Hunaja ja Dusky Oak tarjoavat ainutlaatuisen tyylin kotona. Kävele luonnollisesti inspiroidun hahmon ja chevron-kuvion yli näiden outojen kuvioiden avulla. Ne ovat tyylikäs tukikohta aaltoileville sisätiloille.

 

BRECON

Brecon on uusi ja kaunis, aivan uusi, kylpyhuoneisiin sopivia kosteutta kestäviä laminaattilattioita. Seikkailunhaluiset maisemat inspiroivat 12 uutta mallia, joihin sisältyy…

 

BARLEY EAK

Brecon-Ohra-Ek

Ohran tammi on vaatimaton, mutta lämmittävä ja muodostaa monipuolisen pohjan modernille kodille. Näillä laminaattilaudoilla on kosteudenkestävä pinta, joka on täysin käytännöllinen kylpyhuoneeseen, keittiöön tai muuhun huoneeseen.

 

VARASTOINEN EAK

harmaa laminaatti tammi kuva

Warehouse Tammilla on metsästä terveellisen puun tunnelma, ja sen pinnalla on näkyviä sahajälkiä. Tässä modernissa harmaassa mallissa kelautuvat tuhkasävyt, jotka tekevät kauniista kylpyhuoneen lattiat tai ainutlaatuisen pohjan muulle kodin huoneelle.

 

JOKA EAK

harmaa laminaattilattiajoen tammi

Maalien sävyjen ja tuhkan yksityiskohtien roiskeilla Tammijoki, jolla on luonnollinen luonne. Rakasta tämän kosteutta kestävän laminaattilattian käytännöllisyyttä, joka sopii mihin tahansa kodin huoneeseen.

 

MONO EIK

musta laminaattilattia brecon mono
Jännittävän tumma ja määritelty Mono Oak on syvällinen malli. Tutustu syvän ruskeisiin ja mustiin sävyihin näissä luonnollisesti inspiroiduissa laudoissa. Kosteudenkestävällä pinnalla tämä laminaattilattia voidaan asentaa kylpyhuoneeseen, keittiöön tai muuhun kodin huoneeseen.

 

UUDET LISÄVARUSTEET

 

LUONNALLISESTI INSPIRTEERITUT seinät

Luonnollisesti inspiroidut seinät

Vie luonto kotiin ja luo fantastinen ominaisuus tikkojen seinilläsi. Jotkut Harlech-, Berkeley- tai Chepstow-kokoelmiemme lattiat voidaan nyt verhoilla seinälle käytännöllisillä kiinnittimillämme ilman liimaa tai hankalia työkaluja. Valitse sopiva lattialle, lisää kontrastinen väri tai lautojen joukkoon. Anna itsellesi inspiraatio kaapata jotain hieman erilaista tilaasi.

 

STAIRPRO

Stairpro

Saa aikaan moderni, puhdas pintakäsittely Staipro-tuotteellamme. Tämä tyylikäs ratkaisu on mukavampi vaihtoehto portaiden kiinnitykseen – sitä on saatavana vastaamaan kerroksia Harlech-, Berkeley-, Salcombe- ja Chepstow-mallistoistamme.

SKRATCH-KORJAUSTARJAT

Täytä ja piilota naarmut näillä käytännöllisillä korjauskepillä. Värit voidaan sekoittaa siten, että ne sopivat kaikkiin puulattia- tai laminaattilattioihimme.

JULKISTAMISEN SUUNTAVIIVA

puulattia naarmu seinä tumma

Peitä puulattian pinnalle naarmuja, siruja, naarmuja ja muita pieniä merkintöjä, jotta kaunis ulkonäkö palautetaan. Tällä helppokäyttöisellä nesteellä voit rakentaa värin oikean sävyn saavuttamiseksi ja raikastaa lattia hetkessä.