6-vuotiaan ja kääpiömäyräkoira Ryanin isä löysi  puulattiansa   Instagramista. Haze Oak  chevron on rakastettu historiasta ja matkasta inspiroimiin sisustustyyleihin, ja se  on täydellinen lisä hänen eklektiseen kotiinsa. Ryan kertoo lisää …

talon ulkopuolella

Ostimme talomme Crofton Parkissa, Lontoossa 7 vuotta sitten, ja meillä oli monia uudistamissuunnitelmia. Työ aloitettiin ullakolla, johon lisäsimme kaksi ylimääräistä makuuhuonetta ja kylpyhuone. Siitä lähtien olemme suunnitelleet perheen kylpyhuoneen ja lisänneet keittiölaajennuksen – talomme suurimman tilan, joka on nyt Woodpecker-lattian koti.

chevron-kerros käytävällä

Kotimme on erittäin eklektinen ja kutsumme tyyliämme Bobo, joka on lyhyt boheemiselle porvarille. Kaikkialla on antiikkia eri aikakausilta ja taidetta, jotka täydentävät tyyliämme. Jokaiseen sisustusvalintaan vaikuttaa suuresti matkat ympäri Eurooppaa.

Holdenby_rd_edits_29

Löysimme Woodpeckerin Instagramista, jossa näimme Haze Oakin vaikuttavan ohi toisessa kodissa Brockleyssä (  @brockleyhouse  ) ja huomasimme, että sen oli järjestänyt paikallinen Woodpecker-jälleenmyyjä   Lordship Flooring.

Holdenby_rd_edits_23

Halusimme nähdä näytteitä Hazesta, kävimme läheisessä Lordship Flooring -haarassa    . Kun näimme lattian ensimmäisen kerran, rakastuimme heti. Se täydensi tyyliämme niin hyvin! Pidin värien hienovaraisuudesta, koska halusimme päästä eroon liian tummista tai liian ”tammeisista” väreistä.

Holdenby_rd_edits_15

Tuimme mielellämme paikallista yritystä, järjestiimme ostot ja kokoonpanot Lordshipin kautta ja pidimme   henkilöstöstä erittäin hyödyllistä.

pitkä keittiö

Lattianhoito kesti noin 2–3 päivää Haze Oakin kanssa koko keittiössämme ja eteissään kauniiden tekstuurien saamiseksi.

Holdenby_rd_edits_03

Mielestäni lopputulos on ehdottoman fantastinen ja jatkuvalla symmetrialla se todella täydentää avaruuden ääriviivat.

Holdenby_rd_edits_22

Kevyt chevron-lattia on kauniisti yhdistetty värikkään keittiön ja jännittävän sisustuksen kanssa tässä ainutlaatuisessa kodissa. Löydä lisää  Haze Oakista  ja inspiroi monien muiden kuvioiden  parkettilattiakokoelmassamme  .