Moderni lattia  tarjoaa erilaisia ​​tyylejä, kuvioita ja värejä sopimaan kaikkiin sisustusteemoihin. Silti kun vuosi vuodelta ilmenee uusia suuntauksia, on joskus vaikea päättää, minkä tyyppisiä lattiapinnoitteita käytettävä. Parketti on ollut suosikki jo pitkään, ja sitä seuraavat harmaa ja vihreä. Yksi uusimmista nousevista suuntauksista, jonka käännymme, on leveä lattialattia.

Leveät lankut ovat yhä toivottavia niiden nykyaikaisen ja perinteisen ilmeen suhteen. Löydä lisää ja selvitä miksi sinun kannattaa harkita kodin leveää lattialattiaa…

 

HAASTEELLINEN SUUNNITTELU

lautalaudan lattia myös erittäin maalaismainen

HARLECH MAALAISMAINEN TAMMI

Leveät lankut osoittavat enemmän puun luonnollista luonnetta lattialautaa kohti: Luonnonpuun raerakenne, silmiinpistävä kuvio, kauniit solmut ja ominaiset raidat – kaikki lisäävät lattian yleistä kauneutta ja viehätysvoimaa ja luovat upean naturalistisen ilmeen.

Puun luokitus määrää, kuinka suuri osa tästä kauniista hahmosta on läsnä lopullisessa kerroksessa. Valitse ylimääräinen maalaisluokka erottamiskykyä varten tai valittu lattia yhtenäisemmälle ilmeelle. Maalaismainen luokka on hyvä väliaine näiden kahden välillä.

 

Moderni tyyli

lauta lankku lattia harlech raaka tammi

HARLECH RAAKA TAMMI

Moderni ja tyylikäs ulkonäkö voidaan saavuttaa myös leveällä lattialattialla. Tahroja ja tupakointiprosesseja käytetään parantamaan puun luonnollisia tanniineja kauniiden nykyaikaisten värien aikaansaamiseksi. Kevyesti pestyt, harmaat ja tummemmat sävyt ovat kaikki mahdollisuudet.

Harlech Raw Oak on vaalea, muodonmuutos ja maalaismainen ja on erinomainen esimerkki ihanan modernista lattiasta. Puun keveys yhdessä puun luonnollisten ominaisuuksien kanssa luo erinomaisen modernin viimeistelyn.

 

LAAJEN KASVIN EDUT

leveä lankkulattia harlech vitrökt ek

HARLECH VIT RÖKT EK 

Leveät lattialattiat tekevät huoneesta usein isomman. Jos vähemmän lankkuja, huone voi myös näyttää vähemmän sotkuiselta. Monet uskovat, että leveä lankkulattio voi todella parantaa tilaa, jolloin se näyttää suuremmalta kuin se on.

Suurempien lankkuleveyksien vuoksi tarvitaan pienempiä lankkuja verrattuna lattian vakioleveyteen. Tämä on suuri etu, koska nämä lattiat voidaan asentaa nopeammin, mikä johtaa nopeampaan kääntymiseen.

 

LAMINATRANGE

brett lankku aalto flaminat

WEMBURYN SYKSYN TAMMI

Lisäksi  rakennettu puu,  on myös laaja laudat laminaatti. Laminaattilattia  on edullisempi vaihtoehto ja se on erinomainen lattiavalinta lemmikkieläinten ja pienten lasten perheille. Leveä lankkulaminaatti tarjoaa sekä tyyliä että käytännöllisyyttä monille ihailulle.

Katso verkkosivustoltamme erilaisia ​​lattia-inspiraatioita.