Harmaata parkettilattia on saatavana monissa kauniissa tyyleissä, varjon hienovaraisesta pölystämisestä rohkeampaan, ilmeelliseen ilmeeseen. Yhdistääksesi modernin ja perinteisen upeaan harmoniaan, harmaa parketti on tyylikäs kierre rakastetulle tammiklassikolle.

Inspiroi nämä kolme ainutlaatuista harmaata parkettilattiakuviota. Mistä sinä rakastat kotisi?

 

  1. MUTE GREIGE

harmaa goodrich kevään tammi parkettilattia

Kun luonnonvalkoinen tammi ja harmaa piste tulevat toisiinsa, muutumme harmaaksi. Se on täydellinen yhdistelmä raakapuukauneutta ja modernia kosketusta, joka on suunniteltu täydentämään toisiaan.

Vuonna  Feather Oak  näemme tämän kauniin sekoitus. Pienet tuhkavärit liittyvät tammen loistaviin värivaihtoehtoihin todella tyylikkääksi. Jokainen lohko harjataan huolellisesti viljan tuottamiseksi ja sen varmistamiseksi, että merkki paistaa läpi.

Tämä herkkä ja hienovarainen pito harmaalla parkettilattialla on täydellinen Skandinavian inspiroimiin tiloihin, joissa on kevyt ja ilmava sisustus. Tyyli takana oleva värivalikoima ja paljon rakenteita hiljaiseen piilopaikkaan.

 

Feather Oak -varjostinta on saatavana myös chevron-mallissa – löydä  Haze Oak  .

 

  1. Moderni maaseutu

harmaa parkettilattia goodrich lato tammi

Toinen jännittävä parkettilaji on moderni maalaismainen. Yhdistämällä moderni väri vanhoihin ja ahdistuneisiin yksityiskohtiin, tämä muotoilu lisää entistä enemmän ulottuvuutta ajattomalle kalakuviolle.

Uudessa   Barn Oak   -parketissa jokainen kappale on suunniteltu rakkaudella käsin. Tutustu erilaisiin antiikkiesineisiin kaikkialla, jotka kertovat tarinan ikääntyneestä vanhasta parkettilattasta, joka on jälleen kerran rakastettu. Rypistyneet reunat, rikkaat luonnolliset yksityiskohdat ja kulunut pintaominaisuus yhdistetään helposti harmaasävyyn.

Tämä harmaa parkettilattian ainutlaatuinen variaatio voi täydellisesti täydentää perinteisiä tai moderneja huoneita. Löydä navetta tammi aivan kuten kotona maalaismaisella tai hienostuneella sisustuksella.

 

  1. TASAVAT VARJOT

harmaa parkettilattia tuhka tammi

Harmaa parkettilattia voi olla myös rohkea. Todellisempi, sinisempi värisävy vangitsee todella modernin vaikutelman; hienostunut lausunto. Tässä tyylissä puun luonnollisesti kaunis luonne loistaa vielä läpi, mutta tamminauha on melkein kokonaan harmaa peitetty – fantastinen!

Ash Oak  peittää tämän ilmeen kylläisillä, savuisilla harmaasävyillä, jotka antavat parketille kriittisen ilmeen. Se on loistava valinta maksimalistisissa sisustuksissa, jotka eivät pelkää tummempia, värikkäitä kuvioita. Emme voi rakastaa sitä, miltä lattia näyttää vaaleanpunaisella ja indigolla.