Onko sinulla huoneen sisustamisen aloittamista? Sisustussuunnittelija ja  rakastetun suunnittelijablogin  kirjoittaja Carole King inspiroi meitä käsittelemään sitä ammattilaisena.

sisustussuunnittelija Carole King

Sisustus voi joskus olla pelottavaa. Tyhjät liinat, jotka on täytettävä, voivat usein aiheuttaa ärsyttäviä haittoja. Televisiosta, lehdistä ja Internetistä löytyy niin paljon inspiraatiota, että voi olla vaikeaa tietää tarkalleen missä aloittaa tai mitä tarkalleen on saavutettava. Joten se voi auttaa sinua katsomaan yritystä sisustussuunnittelijalta.

Sisustussuunnittelija tietää, että kotimme on toimittava meille. Tila on aina palkkio, ja ei ole mitään järkeä suunnitella upeaa huonetta, jos huonekalujen asettelu on hankala tai lamppupistoke on väärässä paikassa.

Koteidemme pitäisi tyydyttää meitä myös tunnetasolla. Kysyttäessä useimmat ihmiset sanovat haluavansa kodinsa olevan rauhoittava ja rentouttava. Paikka rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ovat kotimme, joissa haluamme olla rakkaimpansa kanssa ja viihdyttää ystäviä ja perhettä. Niiden pitäisi olla kauniita kyllä, mutta niiden on heijastettava myös omistajien persoonallisuutta.

Joten aloitatko juuri ensimmäisessä uudessa kodissasi, muutatko kotona ja haluatko arvioida tyylisi tai jos annat vain olohuoneelle uuden ilmeen, ammattisuunnittelijat käyttävät joitain vaiheita auttaakseen heitä matkan varrella.

 

LÖYDÄ INSPIRAATIO

pinterest

Koskaan ei ole koskaan ollut helpompaa löytää inspiraatiota kodiemme sisustamiseen. Kerran ostaisimme pino lehtiä ja toivon löytävämme jotain innostamaan meitä sivujen välillä. Nykyään meidän on vain etsittävä Internetistä ja maailma on osterimme, kunhan tiedämme oikeat sanat, jotka syötetään hakukoneeseen.

Joten pidämme ’Scandinavian Cool’ tai ’Californian Bohemian’ tai jopa ’Hot and Tropical’, voimme löytää paljon kuvia, jotka auttavat meitä hienosäätämään omaa tyyliämme. Pinterest  on hieno työkalu myös näiden valokuvien keräämiseen, koska voit luoda kansioita talon jokaiselle huoneelle tai kansiot jokaiselle ajattelemallesi tyyliä. Luon yleensä kansion asioista, jotka minun on myös ostettava. Voit liittää kuvia suoraan verkkosivustoilta ja saat välittömän muistutuksen siitä, mistä ne tulevat.

Instagram  pitää sen todellisempana. Voit seurata käyttäjiä, joilla on samanlainen tyyli teille, ja jos haluat tietää, mistä he ostivat  , että  lamppu, kysykää heitä.

 

Suunnitelma ja asettelu

sisustussuunnittelijana

En voi painottaa tarpeeksi tämän vaiheen merkitystä. Se ei vain auta tilaamaan oikean kokoisia huonekaluja, vaan auttaa myös selvittämään, kuinka huonekalut sijoitetaan.

Internetissä on ilmaisia ​​työkaluja, jotka auttavat tässä, mutta et tarvitse mitään mukavampaa kuin kuvaajapaperi, viivain ja lyijykynä. Mittaa huoneen mitat, merkitse ovet, ikkunat ja kiinteät esineet lattialle ja näet heti suurten huonekalujen ilmeisen sijainnin.

Seuraava vaihe on leikata mallit kaikista huonekaluista koon mukaan, asettaa ne lattialle ja siirtää niitä ympäri, kunnes olet tyytyväinen asetteluun.

 

LUO JA MOODBOARD

muotoilu sisustussuunnitteluun

Tämä on myös tärkeä vaihe prosessissa. Se voidaan tehdä myös sähköisesti, mutta silloin et tunne rakenteita.

Aina  levyn luomiseksi kannattaa aina yrittää tilata näytteitä kankaista,  lattiasta ja maaleista. Lisää joitain kerättyjä inspiroivia kuvia (ei liian paljon, et halua kopioida jonkun muun tyyliä) sekä kuvia huonekaluista ja tarvikkeista, joihin katseesi. Ota valokuva pöydältä mennäksesi ostoksille kanssasi. Se estää sinua poikeamasta konseptistasi ja impulssiostoista. Jos maali ei ole taululla, älä osta sitä.

 

Kerää kalusteet pöydälle

Suunnittelu kuin sisustussuunnittelija - kirjoittanut Dear Designer Blog (10)

Kun olet päättänyt, mitkä huonekalut sinulla jo on ja mitkä sinun täytyy ostaa, on hyvä idea koota sähköinen inspiraatiokortti varmistaaksesi, että kaikki menee yhteen.

Voit lisätä lamppuja, taidetta, tyynyjä, kasveja, itse asiassa mitä tahansa huoneeseen tulevaa, vain varmistaaksesi, että kaikki toimii yhdessä. Tässä vaiheessa sinulla on hetkessä hyvä idea, miltä se näyttää, mutta kannattaa aina varmistaa. Hyvä  ilmainen työkalu  tähän on  Canva  ja sitä käytän koko ajan. Lataa kaikki kuvat kaikesta valitsemastasi, valitse malli (esitykset ovat ihanteelliset) ja pelaa pöydällä, kunnes olet tyytyväinen siihen.

Seuraava askel? Soita sisustajille tai tietysti itse.