Sisustussuunnittelija Jenny Kakoudakis puhuu sisäisistä värisuuntauksista, joihin olemme pakkomiellemme tänä vuonna, ja siitä, kuinka ne kestävät sisustuksemme …

blogi

Jenny Kakoudakis – blogin kirjoittaja  Seasons in Color  Interior Design

Vietätkö aikaa huolehtimalla sisustussuunnittelusta ja siitä, kuinka ne voivat muuttua ajan myötä? Vuodenaikojen värivaiheessa meistä tuntuu, että trendit ohjaavat joitain valintoihimme, mutta kodien sisustamisen yhteydessä meidän on valittava pitkäaikaisten mieltymystemme perusteella sen sijaan, että yrittäisimme pakottaa tiettyjä värejä elämäämme.

Jotkut värisuuntaukset näyttävät toistuvan tänä vuonna, mikä on helpotus, koska se tarkoittaa, että niiden, jotka on onni käyttää niitä kotona, ei tarvitse muuttaa mitään. Onko jokin näistä sisäisistä värisuuntauksista saanut sydämesi laulamaan?

 

SININEN

P6210656_1

Kuva:   Jenny Kakoudakis tikkalle  –  Chepstow Sawn Natural  ja Goodrich  Feather Tammi

En usko, että sinä voit mennä pieleen sinällä tänä vuonna. Sisustussuunnittelijoiden suosittu väri, sininen, on siirtynyt seiniltämme kankaille ja asusteille. Tärkeä muutos on kuitenkin sävyt, joissa sitä käytetään. Muutama vuosi sitten tummat ja bluesit, kuten Stiffkey Blue  ja  Hague Blue  (molemmat Farrow ja Ball), korvataan nyt  kevyemmillä versioilla, kuten  Pale Wedgwood  (Little Greene).

Nämä pehmeät bluesit toimivat hyvin  vaaleilla puulattioilla  ja messinki malleilla, jotka luovat rauhoittavan ja modernin ilmapiirin, joka nähdään täällä tanskalaisen valokuvaaja Mikkel Adsbolin kotona. Jotta tämä ulkoasu toimisi kotona, valitse seinille vaaleanharmaa-sininen ja indigo-väriset verhot ikkunoiden kehystämiseksi. Pidä kiinni väreistä ja tarvikkeista yhdistämällä eri sävyt, esimerkiksi sohvatyynyillesi.

Mikkel-Adsbol1

Kuva:   Mikkel Adsbøl  Bo Bedrelle

Jos rakastat sinistä, mutta kotisi ei saa paljon valoa etelästä, saatat päätyä huoneisiin, joissa tuntuu melko kylmältä. Valitse puu enemmän  keltaisia pohjavirettä  lämmittää huoneeseen. Tämä on erityisen kaunis yhdistelmä, joka voi toimia perhehuoneissa, joissa tarvitaan enemmän värejä ilman, että tarvitset ylenmääräistä.

 

HOITO JA KUUMA PINK

Kopio _ _ Aikaa vietetty-kissan kanssa-ei-koskaan-hukkaan ._% E2% 80% A8_1

Kuva:  Jenny Kakoudakis  for tikka

Kuumalla (ja jopa neon) vaaleanpunaisella on varmasti hetkensä vuonna 2019, mutta vain korostusvärinä. Se on tällä hetkellä pinnallinen taiteessa (tarkista  Saatchi Art  inspiraatiota varten) ja asusteissa – Ison-Britannian uusimmissa sisustusnäyttelyissä oli runsaasti kodin tavaroita tässä iloisella värillä.

Vaaleanpunainen toimii sopusoinnussa teinin kanssa. Näemme sen aikuisversiona Pantonen vuoden 2016 Rose Quartz and Serenity -parista; Se sopii täydellisesti maksimisteillesi keskuudessasi.

P6210643_1

Valokuvat:  Jenny Kakoudakis  tikka – on  Goodrich Milton Oak

Tätä tehokasta yhdistelmää voidaan käyttää huoneessa, jonka seinät on maalattu vihreänä-sinisellä (kokeile Farrow & Ball  Vardo  ) tai vastaavilla värillisillä taustakuvilla (kokeile tätä  lohkotulostettua raidallista  ) ja verhoilla tai kaihtimilla, tyynyillä tai omituisella korostustuolilla, joka on verhottu kuumana vaaleanpunaisena. . Ei sydämen heikosta, nämä kaksi väriä taistelevat huomiosta, joten lisää draamaa todella tummalla lattialla ja omaksu leikkaus, jonka ne antavat sinulle sisustukseen.

Jos etsit elävää ilmettä, aseta sinipuu (maali tai taustakuva) yhdelle korostusseinälle ja korista loput huone erittäin kirkkaalla valkoisella. Tällä tavalla voit käyttää kuumaa vaaleanpunaista vapaammin ja huone ei tunnu täytetyltä. Se on todella täydellinen tapa lisätä hauskaa sisustukseen. Tätä vaihtoehtoa valittaessa suositellaan vaaleampaa lattiaa.

 

MUSTAVALKOINEN

P6210678_1

Kuva:  Jenny Kakoudakis  tikka – on  Goodrich Milton Oak  ja  Salcombe Sandy Oak

Pääosin valkoisen ja harmaan värimaailma maallisilla sävyillä voi tehdä sisätiloistasi tilavamman. Epäilemättä skandinaavinen muotoilu vetoaa edelleen moniin ja tarjoaa yksinkertaistetun lähestymistavan kodin sisustamiseen, ja se on tärkein vaikutus tämän paletin käyttöön.

Jos pohjoismainen muotoilu on sinulle todella tärkeä, tummanvärinen lattia auttaa sinua tarkentamaan aikataulua ja laittamaan kaiken sen ympärille. Voit myös esitellä mustia lisävarusteita vapaammin, ilman että ne ulkonevat liikaa.

Yhtä rajattuun tilaan voit käyttää lattialla myös vaaleaa puuta ja käyttää tekstuuria kerroksena kerrostamisessa. Tämä voidaan tehdä luonnollisista materiaaleista valmistettujen pienten mattojen ja vastaavien värillisten heittojen ja tyynyjen avulla, jotka tekevät ulkoasusta erittäin orgaanisen.

 

Lämpimät värit

P6240693_1

Kuva:  Jenny Kakoudakis tikalle  . Wembury Vintage Mink  toimii täällä hyvin.

Rikasta terrakottaa runsaiden punaisten, lämpimien värien kanssa ja niistä puhuttiin useimmissa sisustusesityksissä. Ne voivat todella saada talon tuntemaan olonsa kotoisaksi. Oikein käytettynä ne voivat tuntua erittäin moderneilta, mutta ne eivät sovi kaikkiin talon huoneisiin. Käytä niitä pienemmissä huonekaluissa (kuten ruokasali tuolit) ja valaistus ja pidä mieluiten keittiössä. Näihin sävyihin sopisi vaaleampi lattia.

2lgstudio_upper_brockley_road_2016_08

Kuva:  2LG Studio  heidän Upper Brockley Road -projektistaan

Jännitystä varten huoneen ympärillä oleva punainen verhoilu on ehdottomasti show stop. Voit käyttää sitä myös puutöissä tai verhojen reunojen ympärillä. Yksi väriyhdistelmistä, joita rakastamme ehdottomasti, on  tomaattipunainen vaaleansinisellä,  kuten Little Greene’s  Tivoli  .

 

METALLIC

P6240688_1

Kuva:  Jenny Kakoudakis  tikka – on  Goodrich Milton Oak

Loppuvuodesta 2018 eteenpäin metalli hallitsee edelleen sisustusta. Messinki on nyt suositeltava materiaali valaistus- ja kylpyhuonekalusteisiin. Epäilemättä messut ja kulta ovat ylellisyyttä ja runsautta, ja kun panostamme enemmän koteihimme niiden valmistamiseksi, tämä ylellisyystekijä on jotain, jota usein pyrimme.

Uusi tuote, joka on äskettäin saanut tietoomme, on taustakuva, joka sisältää nämä metalliset kohokohdat (katso viimeisin  Kelly Hoppen -taustakuvakokoelma täältä  ja erityisesti ”Splatter”). Joten mikä sopii hyvin metalliin? Mielestämme tummat värilliset lattiat antavat ulkonäkölle tiettyä wow-tekijää, mutta jotain vielä parempaa varten voit kokeilla kaunista chevron-muotoista lattiaa (chevron-lattiat ja marmoripinnat ovat tällä hetkellä Pinterestissä suuntauksia ja näemme lisää niistä vuonna 2019).

 

VIHREÄ – BOTANIKAALINEN TREND

P6210640_1

Kuva:   Jenny Kakoudakis tikkalle   –  Berkeley kierrättää tammea

Ja niille, jotka haluavat edelleen arvokkaampia koteja Instagramissa? Vihreä on täällä pysyäkseen enemmän vihreillä sohvilla, jotka nyt on tilattu kuin mikään muu väri tunnetun pääkadun sohvakaupan mukaan.

Kun valitset värimaailmassasi vihreän, haluat terveellisen, elävän tyylin. Vihreä voi olla erittäin monipuolinen, mutta varmista, että valitset sävyn. Liian monta keltaista pohjavirettä ja huoneesi muistuttaa vieraita Kermit the Frog -sarjasta.

Käytä kankaissa tavallista vihreää sohvallesi ja kuvioitu malli nojatuoleille tai ottomaanille. Maalauksen suhteen: jos käytät vihreää makuuhuoneessasi, mielialan varjo on rentouttava pitkällä tähtäimellä. Pidä silmällä aivan uusi väriportti, joka lanseerattiin heinäkuussa 2018 Little Greeneltä ja sisältää mielenkiintoisia valintoja tässä varjossa.

Käytä sitä muiden luonnossa usein esiintyvien värien kanssa, kuten ruskean kanssa, jotta saat luonnollisen ilmeen. Ja kun kyse on lattiasta, yritä valita jotain, jolla on rakenne, kuten  Chepstow Sawn Natural Oak  .