Rento mutta tyylikäs, jäsennelty mutta sileä. Moderni maalaismainen trendi on kaunis avioliitto vastakohtien kanssa. Yhdistämällä erot kaikissa pinnoista huonekaluihin ja asusteisiin, se on tyyli, joka on helppo luoda ja helppo rakastaa.

Ulkonäkö on sekä kodikas että hienostunut; vaikuttavat kaupunkien ja maaseudun suunnittelu. Se voi kehittyä jatkuvasti ja tuntea olonsa aina täydelliseksi. Se on rehellinen, ajaton ja jännittävä.

Haluatko sen? Tässä on viisi tapaa purkaa moderni maalaismainen ilme kotisi:

ALTISTETTU ELEMENTTI

moderni maalaismainen alttiina tiiliseinät

valokuvahyvitys

Pinnat, jotka yleensä saattavat näyttää keskeneräisiltä tai paikoillaan kodissa, ovat keskellä. Paljaat tiiliseinät, puulevyt, putket, maalatut metallit ja kivi ovat täydellisiä niittejä. Ota nämä turmeltumaton ominaisuudet käyttöön ja aseta ne maalaismaisen tunnelman mukaan.

YKSINKERTAISET VÄRIT

yksinkertaiset värit moderni maalaismainen

valokuvahyvitys

Valitse neutraalit tai pastellit takana värikarttasi mukaan. Moderni maalaismainen tila on hiljainen ja kerätty. Valkoiset, harmaat ja taupe-varjostimet ovat aina hyvä idea. Lisää myös musta. Väri kiinnostaa rauhallisuutta.

LUONNON puu

saltad ekgolv moderni maalaismainen

Palaa raakaan, karkeaseen materiaaliin ja omaksuta luonnossa esiintyvä rasittava kauneus. Maalaismainen puulattia, hädänalaiset puukalusteet, antiikkiset laatikot. Sekoita modernit, vaaleat sävyt perinteisiin rakenteisiin. Epätavallinen ja epätäydellinen ovat kotona tämän suuntauksen kanssa.

JALOSTETUT PIENIT

hienostunut kappaletta moderni maalaismainen

valokuvahyvitys

Älä unohda modernia ja modernia maalaismaista. Hienostunut, nykyaikainen teos on avain. Anna keinotekoisten materiaalien tehdä osuutensa ja lisätä voittavia vastakohtia. Tyylikkäät huonekalut ja vaatevalaisimet yhdistävät ilmeen

PEHMENTÄÄ

pehmeät rakenteet moderni maalaismainen

valokuvahyvitys

Tämä on tyyli, joka juhlii rauhallista, raakaa luontoa. Mutta se ei ole kutsumaton. Nauti rentouttavasta, viihtyisästä ympäristöstä, jossa on paljon ihania kankaita. Vuodevaatteet ja turkikset, tyynyt ja heitot, ohuet sohvat ja matot – tämä on kodikas kosketus. Tee tilasta mukava. Kehitä maaseudun vetäytymisen terapeuttista tunnetta.

Löydä lisää ideoita  Modern Rustic Pinterest -taulultamme  .

Liitä viesti:

moderni maalaismainen trendi