Uuden vuoden myötä se kutisee usein koristeluun. Joten mikä olisi parempi aika katsoa, ​​mikä on uutta ja jännittävää kodinsuunnittelussa. Mitä näistä suuntauksista otat mukaan?

WABI SABI

paitasuunnittelu 2018 wabi sabi

Luotto:   Debbie Treloar

Meillä on ollut Hygge ja jopa Lagom. Mutta voiko Wabi-Sabi olla seuraava idea hävittää pakkomiellemme minimalistisella sisustuksella? Yksinkertaiset tilat näyttävät kauniilta, mutta niitä ei ole niin helppo ylläpitää todellisessa maailmassa – varsinkin jos sinulla on pieniä lapsia.

Wabi-sabi on japanilainen idea, joka juhlii kauneutta luonteen puutteessa, ja Etsys-trendijohtaja  Dayna Isom Johnson  sanoo, että kaikki, mitä tarvitsemme, on hyväksyä ajatus siitä, että kotisi ei tarvitse olla valmis näyttelytilaan. Pidä se todellisena, ole aito ja ole iloinen, että sinun ei tarvitse edes tehdä sängystäsi viileää. ”

Joten käänny käsintehtyjen esineiden päälle, järjestä lisävarusteesi muuta kuin symmetrisesti ja nauti asutusta, valitetusta ilmeestä.

 

VÄRITÖN KEITTIÖ

Värikkäitä keittiöitä kodinsuunnitteluun 2018

Kredit:  Devol

Viime vuosina olemme rakastaneet kiiltäviä valkoisia keittiöitä, jotka eivät koskaan pudota liian kaukana neutraalista paletista. Voisiko 2018 vielä nähdä keittiön värin herättämisen? Toimittaja Houzz  Mitchell Parker  sanoo ”Valkoinen on aina klassinen paletti keittiöille, mutta sen kasvava suosio tarkoittaa, että kiinnostuksesta tulee väsymystä.”

Näyttää siltä, ​​että voimme odottaa käännöstä omaperäisempiin, mielenkiintoisempiin ja värikkäämpiin keittiöihin, joissa on lämpimät puun sävyt ja sopimaton tyyli. Kimberly Ahern  Swoonworthy-blogista on  samaa mieltä ja tukee suuntausta: ”Pintojen sekoittaminen antaa paljon pitkänomaisemman ilmeen ja lisää eklektistä, mielenkiintoista estetiikkaa.”

 

Kääntäkää kukat

kodinsuunnittelu 2018 rohkeita kukkia

Kredit:  Ashley Woodson Bailey

Kukat ovat aina olleet suosittuja, etenkin tyylikkäissä makuuhuoneissa ja maalaistyylisissä koteissa. Silti ne voivat olla eri muodossa tänä vuonna. Mitchell of Houzz uskoo, että meidän pitäisi ”unohtaa vähän energiaa käyttävät kuviot ja ajatella kasvitieteellisiä viitteitä korkean kontrastin väreissä, kuten mustavalkoiset ja ylisuuret kukat”.

Kukkia rohkeita. Ja saamme nähdä ne esitettävän elävämmillä tavoilla.

 

KAKSIPUOLINEN PUUTATTI

Hemmedesign 2018 saltad ek

Woodpeckerillä olemme nähneet viime vuoden aikana valtavasti lisääntyneen kiinnostuksen kalanruotoihin. Ja näyttää siltä, ​​että trendi jatkuu, maalaismaisten yksityiskohtien ja rakenteiden edessä.

Louise Bird Lontoon johtavasta sisustussuunnitteluyrityksestä Trinidadesta ja Birdistä sanoo: ”Tämä tyyli lattiapäällysteeseen on ehdottoman välttämätön, jos lisäät ripausta glamouria ja hienostuneisuutta, jos olet kunnostumassa. Täydellinen on ulkona, kuvioitu ja mielenkiintoinen siinä, joten etsi harjattuja, naarmuuntuneita ja maalaismaisia ​​pintoja syvyyden ja kiinnostuksen lisäämiseksi. ”

 

ULTRA VIOLET

paita design 2018 ultravioletti

Luotto

Näkyykö 2018 viimeinen rauhallisesta ja kerätystä tuhannen vuoden ruususta? Johtavat väriasiantuntijat Pantone ovat paljastaneet energisen värin vuodelle 2018. He kutsuvat ultraviolettiä ”dramaattisesti provosoiviksi ja huomaavaiseksi purppuraväriksi, joka viestii omaperäisyydestä, kekseliäisyydestä ja visionäärisestä ajattelusta”.

Se on arvoituksellinen, herättää kosmoksen mysteerit ja sillä on henkinen laatu. Olemme iloisia voidessamme selvittää, kuinka varjo kutoo kodinsisustukseen.

 

CONCRETE

2018 paidan suunnittelu betongilla

Luotto

Olemme jo nähneet betonin omituisissa tarvikkeissa, kuten valaistus ja istutuskoneet. Mutta voimme odottaa kasvavaa keskittymistä tähän materiaaliin kodinsuunnittelussa. Karkeat betoniseinät, huonekalut, työtasot ja jopa laatat ovat joitain ennusteista, joista tulee suosittuja tänä vuonna.

 

TÄSTÄ PITKÄN HENGEN

Ei kaikki muutokset. Monilla sisustustyyleillä on pitkä elinikä ja jotkut viime vuonna rakastetuista suuntauksista pitävät kiinni…

Kotikasvit kodinsuunnitteluun 2018

Luotto:  Tulevaisuuden hallussa

  • Sekoita materiaaleja, kuten puutavaraa, marmoria ja metalleja
  • Rakkautemme käsintehtyihin, ainutlaatuisiin esineisiin
  • Metalli, erityisesti messinki
  • Vihreys- ja viidakon tyyliset kasvit
  • Luonnolliset ja yksinkertaiset, orgaaniset materiaalit