Kun maa on tällä hetkellä lukittu ja yrittää pitää talon kuohuviini puhtaana, lasten poissa koulusta ja lemmikkien juoksemasta, jatkuva taistelu saattaa tuntua!

Tikkirunkojen lattiapäällyste on käytettävissä apuna… Tikkirutun tarina alkoi kolme sukupolvea sitten, ja siinä on vertaansa vailla intohimoa ja tietoa puusta. Valmistettu massiivipuusta ja jokainen levy on huolella valittu, lajiteltu ja viimeistelty hienon suunnittelun luomiseksi. Asennuksen jälkeen puun kiilto loistaa koko huoneessa ja antaa ympäristölle todellisen lämmön tunteen.

Mutta kuten kaikki luonnolliset aineet, myös puu on herkkä kulumiselle. Varmista, että se näyttää aina parhaalta ja kestää pidempään, tässä on joitain toimenpiteitä, jotka voit tehdä suojataksesi parketit ja suojautua samalla sulkemisjaksolla …

 

KYTKEN PUHDISTUS
Säännöllinen pyyhkäisy pehmeällä harjasharjalla poistaa pölystä ja räätälöityistä ohrapalasta puulattialla, mikä voi aiheuttaa vahinkoa, jos sen kerääntyy. Voit myös imuroida – mieluiten pehmeällä harjauslaitteella naarmujen välttämiseksi. Muista vain, että lempeä kosketus on paras tapa puhdistaa puulattia.

 

MOPOINTI Kosteus voi vahingoittaa puulattiaa, joten käytä puhdistuksessa aina hyvin kierrettyä mopia
mopinostin
ja poista ylimääräinen neste heti.

Huolimatta siitä, mitä voit lukea verkossa, älä käytä puulattialla vettä ja etikkaa, saippuapohjaisia ​​puhdistusaineita, vahoja tai höyrypuhdistusaineita. Ne voivat peittää lattian pinnan, jättää ruma jäännös tai altistaa lattian liialliselle kuumuudelle ja vedelle, mikä voi johtaa pitkäaikaisiin vaurioihin.

 

SYVÄISEMMÄN PUHDISTUKSEEN
Jos sinulla on öljytty lattia, säännöllinen imurointi ja hyvin kierretty puhdistus suojaavat sen kauniita ulkonäköä ja tunnetta. Käytä Woodpecker One Coat saippuaa syvällisempään puhdistukseen silloin tällöin    . Tämä älykäs tuote puhdistaa lattian ja muodostaa suojakalvon, joka auttaa rakentamaan pinnan kestävyyttä ajan mittaan ja tekee lattiastasi entistäkin helpomman puhdistaa.

 

KATTOMATERIAALIT
Kookosmatto
Puulattian hoidosta tulee luonnollinen aloituspaikka oven edessä, ja hyvälaatuinen lattiamatto tarttuu likaan ja jyviin, estäen vaurioita edelleen kotona.

 

TAKAT tai mattojuoksijat Tiedämme, että viimeinen asia,
jonka haluat tehdä, on peittää luonnollisen puulattian kauniit rakenteet, mutta joskus ehkäisy on parempi kuin parannuskeino. Ajattele mattoja korkeiden jalkojen alueille, kuten oviaukot, käytävät ja portaat. Varmista vain, että valitsemasi matot sopivat puulattialle, sillä kumitaustaiset matot voivat vangita kosteutta ja aiheuttaa vaurioita.

 

KALUSTO Älä koskaan vedä
Castor-kupit-44mm
huonekaluja tai muita esineitä puulattian päälle – se voi helposti johtaa rumaihin kolhuihin tai naarmuihin. Woodpecker tarjoaa erilaisia ​​huovan suojuksia ja riksavarusteita, joiden avulla huonekaluja voidaan siirtää helposti merkitsemättä lattiaasi.

 

KENGÄSÄÄNNÖT
Vältä raskaiden kenkä- tai työsaappaiden käyttämistä astuessasi luonnolliselle puulattialle. Korkokenkiä ja etenkin piikkikorkoja tulisi välttää. Ne aiheuttavat valtavan määrän painetta, joka helposti hajottaa tai merkitä jopa vaikeimmankin puulattian.

 

VÄLITTÖMÄN VARASTOINTI
lasi viiniä
Neste on puulattiasi vihollinen, joten etsi kaikki vuodot ja juomat äläkä koskaan anna veden tai muiden nesteiden istua pitkään aikaan. Pariton pudotus ei välttämättä vahingoita, mutta liiallinen määrä vettä aiheuttaa pysyviä vaurioita.

 

SUNLIGHT
On jännittävää nähdä auringon valo puulattia ja täyttää huoneen luonnonvaloa ja lämpöä. Silti auringonvalo auttaa luonnollisesti puun väriä pehmentymään, joten ole tietoinen tästä ja siirrä mattoja, mattoja ja huonekaluja säännöllisesti varmistaaksesi värin tasaisen kypsymisen. Tummat puut, kuten pähkinä, ovat alttiimpia haalistumiselle, mikä on syytä ottaa huomioon valittaessa parkettilattiaa.

 

Lemmikkieläimet
lemmikki
Mikään ei ole luonnollisempaa kuin koirat tai kissat, jotka ovat kätkeytyneet tuleen ja nukkuneet puulattialla. Muista kuitenkin pitää lemmikkisi kynnet rajattuna naarmujen välttämiseksi ja jos onnettomuuksia tapahtuu, varmista, että ne puhdistetaan nopeasti.