Olemme tarkastelleet lattiamalliston kymmenen suosikkityyliä inspiroimaan seuraavaa sisustustyyliäsi. Tutustu käytännöllisiin vinkkeihimme ja temppuihimme jokaisen ilmeen luomiseksi…

 

Upea vihreä

VARASTOINTI

Brecon Warehouse Tammi

Brecon Warehayn tuhkan sävyt ja ominaiset sahaviivat luovat modernin ja tyylikkään lattian. Ja kun pariksi liitetään rohkeita, vastakkaisia ​​seiniä, huone kasvaa elämään. Rakastamme erityisesti smaragdinvihreää; se täydentää kauniisti Warehouse Oakin harmaasävyjä.

Mutta tämän huonesarjan suosikkiominaisuuksemme ovat kullan ripaus ja luonnolliset rakenteet – ne ovat täydellinen valinta lisävarusteiksi tälle ilmeelle, joka antaa upean syvyyden ja tyylin.

 

BURNT

Berkeley palanut tammi

Palanut tammi on täynnä sävyisiä käännöksiä ja maalaismaisia ​​yksityiskohtia, ja ahdistunut hahmo luo todella ainutlaatuisen lattian, jota voit ihailla. Pronssivärit täydentävät tummaa sisustusta täydellisesti ja kultaisten lisävarusteiden ansiosta lattian rikkaat sävyt parantavat ja luovat ylellisen ilmeen.

Rakastamme tämän tilan tilaa ja lämpöä – se on kirjoitettu tyyliin kaikkialle ja tuoreiden viherkasvien lisääminen antaa huoneelle elämän.

 

SCANDI-TYYLI

DIS

Goodrich Haze tammi

Goodrich Haze on yksi myydyimmistä tuotteistamme ja yksi henkilökohtaisista suosikeistasi. Tuhkavärisarja yhdessä kulmikas chevron-parkettikuvion kanssa antaa hauskan ja modernin käänteen perinteiseen malliin.

Kalkittu pinta antaa lattialle ainutlaatuisen ilmeen ja täydentää Scandi-inspiroimaa huonetta täydellisesti. Tummat huonekalut, joissa on yksiväriset elementit, tarjoavat viihtyisän kontrastin ja luonnollisten rakenteiden lisääminen tarjoaa välittömän syvyyden ja mukavuuden.

 

VITRÖKT

Harlech Valkoinen Rökt

Luonnolliset sävyt kulkevat yli valkoisen savun, monimutkainen vilja ja upea rakenne selkeästi. Vaaleat sävyt parillisena luonnollisten rakenteiden kanssa ja valoisa sisustus luovat kodikkaan kuvan Scandi-ilmeeseen. Eri puusävyt kuvaavat upeaa lämpöä ja lohduttavaa tunnetta.

 

TODELLINEN RUSTIKA

MÖKKI

Berkeley Mökki tammi

Mökki tammi on täynnä viehättäviä maalaismaisilla yksityiskohdilla. Jokainen lankku on sisustettu yksityiskohdilla ja kauniilla tekstuurilla. Naturalistinen hahmo luo kauniisti vanhennetun tunteen. Ja kun se yhdistetään keltaisilla sävyillä, puun lämpö paistaa läpi ja luo heti kodikas, mutta tyylikäs ilme.

 

VALKOINEN Suunniteltu

Chepstow hyvlad vit ek

Rakastamme tätä rikas syvän sinistä sävyä, varsinkin kun se on yhdistetty mustiin tarvikkeisiin ja runsaiden tekstuurien kanssa. Tämän rohkean sisustuksen kontrasti Chepstow Planedin valkoista pintaa vasten antaa modernin otteen perinteisestä maalaismaisesta suunnittelusta ja me rakastamme sitä!

 

Aalto tumma

kELLARISSA

Berkeley Cellar Tammi

Teollinen ilme on toinen suosikkityylimme. Avoin pohjaratkaisu, jossa on irrotettu sisustus, on avain tämän modernin ilmeen luomiseen. Aloita neutraalista paletista ja rakenna mustilla huonekaluilla ja pidä tarvikkeet minimissä. Kokeile erilaisia ​​harmaita, mustia ja neutraaleja sävyjä parantamaan teollisuuden tunnetta.

Berkeley Cellar tammi on täydellinen valinta täydentämään tätä sisustustyyliä. Rikkaassa tummassa väreissä on karamellisävyjä, jotka kulkevat läpi, mikä luo ihanan surullisen ja kuluneen ilmeen – se on rakkauden lattia!

 

hiiltyä

Goodrich Charred Tammi

Rohkea, hyvännäköinen ja aaltoileva – on vaikea olla rakastumatta Charred Oak -parkettiin. Jokainen lohko on kauniisti ainutlaatuinen erilaisilla sävyillä ja yksityiskohdilla ja lisää loistavaa draamaa mihin tahansa huonetyyliin.

Kirkkaat ja rohkeat lisävarusteet luovat tyylikkään ja modernin kontrastin ihmeellisen tummaan parkettikuvioon. Rakastamme erityisesti oranssin ja vihreän kontrastia. Se antaa loistoa korostavaa väriä ja muuttaa ulkoasun tyylikäkseksi inspiroivan ilon keitaan.

 

Hieno pastellit

KUUNSÄDE

Salcombe Moonbeam tammi

Kauniisti pehmeä ja herkkä, rakastamme pastellivalintaa tässä huoneessa. Värien yhdistelmä täydentää yksinomaan Moonbeam Oakin pehmeitä sävyjä. Valitsemalla pehmeät värit, hienot tekstuurit ja yksinkertaiset kuviot luovat hassu tyyli, jota et voi auttaa, mutta rakastua.

 

SUOLATTU

Goodrich suola tammi

Ihanan vaaleat ja rikkaat luonnon kauneudella suolatut tammet ovat toinen meidän suosikki. Perinteinen kalanruotokuvio yhdessä pehmeiden värien kanssa antaa modernin ilmeen. Rakastamme erityisesti sitä, kuinka pehmeät harmaat seinät täydentävät lattian tuhkasävyjä.