Miksi et näyttäisi kotiasi pienellä rakkaudella ystävänpäivänä kauniilla valmiilla massiivipuulattialla?

Tikka tarina sai alkunsa kolme sukupolvea sitten, ja siinä oli vertaansa vailla intohimoa ja tietoa puusta. Valmistettu massiivipuusta ja jokainen levy on huolella valittu, lajiteltu ja viimeistelty hienon suunnittelun luomiseksi. Asennuksen jälkeen puun kiilto loistaa koko huoneessa ja antaa ympäristölle todellisen lämmön ja romanssin tunteen.

Woodpecker Flooring’s York -sarja koostuu kuudesta vaikuttavasti viimeisteltyä massiivipuulattiaa. Kaikki on suunniteltu suurimmalla rakkaudella, huolella ja huomiossa parantaakseen luonnollisen tunteen, ulkonäön ja luonnollisen metsäympäristön rakennetta…

 

YORK VALKOINEN PESU EAK

massiivipuulattiat

Hiekkaväriset sävyt, vaaleat pellavavärit ja silmiinpistävät solmut muodostavat York White Washed Tammen lattian. Ilmava meren tunne virtaa läpi, ja hienovarainen väri ja kevyesti rakennettu pinta muodostavat upean laadun massiivipuulattiat.

Hanki ilme …

Luo oma unelmaretriittisi tekemällä yhteistyötä tämän luonnollisesti innoittamana lattian kanssa sekoituksella kudottuja kuvioita ja kankaita. Pidä tila minimaalisena saadaksesi kauniin kevyen ja ilmavan ilmeen. Yhdistä pehmeät sävyt parantaaksesi seesteisyyttä tai lisää vaaleiden sävyjen roiskeita, jotta huoneesi todella elämääsi. Tuoreiden kasvien lisäys herättää kaikki aistit ja ilmentää luonnollista perääntymisen tunnetta, joka jäljittelee tätä kaunista massiivipuulattiaa.

 

YORK GREY PESU EAK

massiivipuulattiat

Harmaa pesty tammi on täydellinen lisä moderniin kotiin. Lämmin tuhkavarjo antaa modernin tunnelman perinteisillä elementeillä. Määritellyt viljakuviot ja erilaisia ​​solmuja lisäävät luonnetta ja syvyyttä muodostaen todella loistavan tyylin massiivipuulattiat.

Hanki ilme …

Tämä tuhkavarjossa oleva massiivipuulattia on täydellinen lisä Scandi-aiheiseen tilaan. Yhdistä pari vaaleiden seinien kanssa ja sekoitus vaaleita ja yksivärisiä huonekaluja siivouksen ja modernin tunnelman lisäämiseksi. Todellisen Scandi-tyylin saavuttamiseksi varmista, että pidät tarvikkeet minimissä – vähemmän on todella enemmän ja kokeile kokeilla pehmeiden värien roiskeita elävöittämään tilaa.

 

YORK VALITTU HARJATTU JA Maalattu tammi

massiivipuulattiat

York Select Oak on poimittu käsin sen varmistamiseksi, että mukana on vain pieniä solmuja ja että yhtenäinen ilme kaappaa. Tämä upea massiivipuulattiatyyli on kauniisti hienostunut esittämään luonnollista varjostusta, vilja- ja puumallia luonnollisessa ympäristössä. Jokainen lauta harjataan varovasti sen luonnollisten rakenteiden parantamiseksi ja viimeistellään mattalakalla hienostuneen kirkkauden saavuttamiseksi.

Hanki ilme …

Massiivipuulattian luonnollinen sävy on ajaton ja sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Haluatko luoda kevyen ja ilmavan tunnelman valkoisilla seinillä tai nykyaikaisemman tunteen rohkeilla väreillä, tämä massiivipuulattia täydentää erilaisia ​​sisustustyylejä monien vuosien ajan.

 

YORK RUSTIC EAK

York Rustic Oak matala resoluutio

Jos etsit perinteistä tyyliä massiivipuulattiat, York Rustic Oak voi olla täydellinen lattia sinulle. Luonnollisen puun kauneus virtaa läpi rikkailla hunajaväreillä, tyylikkäillä solmuilla ja luonnollisilla tummilla raidoilla. York Rustic Oak koostuu valikoimasta lankkujen pituuksia klassisen maalaismaisen tunteen parantamiseksi, jotka on lasitettu viidellä pintakäsittelykerroksella, mikä lisää lattian kiiltoa.

Hanki ilme …

Tämä massiivipuulattian luonnollinen tyyli on ajaton ja niin kauan kuin se on hyvässä kunnossa, se kestää useita vuosia. Kokeile puukalusteiden, kiviominaisuuksien ja kevyiden huonekalujen yhdistelmällä parantaaksesi tämän massiivipuulattian hienoja ominaisuuksia.

 

YORK WALNUT

York Walnut alhainen res

York Walnut on hienostunut ja ylellinen tumma sävy massiivipuusta. Syvän suklaan näytöt, joissa on vaaleampia sävyjä, matkivat upeaa, romanttista tunnetta. Ja villiviljakuviot tekevät siitä todella ainutlaatuisen lattiatyylin.

Hanki ilme …

Tämä on lausuntokerros ja tuo täydellisen lisäyksen mihin tahansa kotiin. Parantaaksesi tämän lattian fantastisia ominaisuuksia pari kanssa kirkkaan sisustusteeman kanssa, lisää lisätietoja ja mielenkiintoa monilla rakenteellisilla huonekaluilla ja tarvikkeilla. Tai tehosta ylellistä ilmettä pariksi muodostamalla se tummien seinien ja huonekalujen kanssa. Lisää huone elämään lisäämällä erilaisia ​​silkki- ja samettitarvikkeita.

 

YORK-ANTIIKKA EIK

massiivipuulattiat

York Antique Oak on silmiinpistävä tyyli massiivipuulattiat. Se on täynnä luonnetta ja koostuu sekoituslevyistä, joiden pituus on viisto ja viistetty. Kupariäänet virtaavat tammen rikkaiden suklaanvärien läpi ja lakattu viimeistely antaa vastustamattoman kiillon.

Hanki ilme …

Yhdistä tämä runsas antiikki massiivipuulattia tummilla seinillä ja kokeile erilaisia ​​rikkaita tummia huonekaluja ja tarvikkeita. Nahka, puu ja messinkin tai pronssin ripaukset parantavat antiikkiesitystä. Vaaleat seinät ja pehmeät huonekalut luovat pehmeän ilmeen. Kokeile erilaisia ​​elinvoimaisia ​​värillisiä lisävarusteita värien ja elämän lisäämiseksi huoneeseesi.