Etsitkö hienoa tuoretta tyyliä uuden vuoden aloittamiseen? Koska niin paljon erilaisia ​​sisustustrendejä ja tarvikkeita, se voi olla ylivoimainen kodin sisustamisessa. Jotta auttaisit sinua matkalla, olemme luetteloineet suosikkityylimme inspiroimaan uutta ilmettäsi…

 

ARIZONA VIBES

CLAY PUNAINEN 2

Kuvan luotto: Pinterest

Vuonna 2019 ”Living Coral” pidettiin Pantonen vuoden värinä. Tämä fantastinen, eloisa väri esitettiin kaikkialla kodinsisustuksesta ylellisiin huulipunan sävyihin. Mutta kun vuosi on kulunut, tästä upeasta korallinväristä on tullut kylläistä ja vuoden 2020 lähestyessä alamme nähdä enemmän rikkaamman Terracotan, Clay Redin, kiusaajia.

Emme voi lopettaa pettymystä tästä ylevästä varjostuksesta. Yhdistä useisiin orgaanisiin pintoihin ja keskity käsintehtyihin maalaismaisiin tarvikkeisiin parantaaksesi Arizonan luonnollista ja maanläheistä ilmapiiriä. Olemme erityisen ihastuneita bambu- ja kudottuihin rakenteisiin, jotka ovat täydellisiä lisäämään tilaan rauhallisuuden tunnetta. Suuret ikkunat, elävät kasvit ja puiset koristeet lisäävät ulkoasua ja lisäävät todellisen arizonistisen tunnelman kotiisi.

 

BIOPHILLINEN SUUNNITTELU

TRANQUIL DAWN -KOKO

Bildkredit: Dulux

Biofiilinen suunnittelu on edelleen vahvaa etenkin pienissä kaupungintaloissa. Pienellä avoimella tilassa se luo täydellisen mahdollisuuden olla yhteydessä luontoon suunnittelun kautta. Jos sinulla on onni suuret ikkunat, vältä herkät verhot ja kokeile herkkien läpinäkymättömien kankaiden kanssa kevyen ja tilavamman tunteen luomiseksi.

Kasvien ja luonnollisten materiaalien lisääminen parantaa yhteyttäsi luontoon. Valitse kirkkaat ja naturalistiset värit luodaksesi harmonisen ilmeen. Duluxin ennustettu väri 2020 on Tranquil Dawn green – täydellinen sävy, jota voidaan yhdistää tähän tyyliin.

 

MALLINVARASTO

TUMMAT seinät on kuvattu

Bildkredit: Domino

Kuvio on niittitoiminto jokaisessa kodissa, se valaisee persoonallisuutta ja antaa luomukselle ainutlaatuisen tilan.

Valitsetpa tarkennuskuvion tai eri tyylien yhdistelmän, emme voi rakastaa huoletonta ja hauskaa tunnetta, jonka kuvio tuo kotiin. Jos et ole varma lähtökohdasta, voit kokeilla lausunnon kalustetta tai olla seikkailunhaluinen seinän kanssa. Tarvikkeet tummilla huonekaluilla ja sekoituksella vastakkaisia ​​tyynyjä ja tyynyjä – ja voila!

 

KELTAINEN TILA

Kuvaluotto: Sumcoco.com

Yksiväriset kuviot ovat kaunis ajaton valinta. Ja jos haluat päivittää tyyliä myöhemmin, lihavoitu pop muuttaa ulkoasun kokonaan. Lihavoitujen tyynyjen ja tarvikkeiden lisäys levittää uutta jännitystä tilaasi, antaen sinulle upean virkistyneen tunteen!

 

woty_neoMint_roomshot

Bildkredit: Graham & Brown

Kukkakuviot ovat olleet suosikki monien vuosien ajan, eikä se näytä katoavan pian. Tämän vuoden 2020 taustakuva on fantastinen kukkapainatus, jossa on paljon sinisiä avoimia tiloja – tämä hauska painatus antaa sinulle enemmän vapautta huoneen suunnittelussa.

Suosittelemme, että valitset yhden väreistä kuviosta ja käytät sitä kodinsisusteiden vaikuttamiseen. Rakastamme ajatusta lisätä rohkeita sävyjä sametti tyynyjä elävää taustaa vasten, jotta ilmeeseen saadaan kaunis syvyys ja ripaus ylellisyyttä.

 

Goodrich Haze tammi

Kuvahyvitys: tikka Goodrich Haze

Parkettilattia lisää hieno malli ja tyyli mihin tahansa huoneeseen. Monimutkaiset puupalikat voidaan laittaa moniin tyyleihin, jotta kodillesi saadaan upea perinteinen, mutta moderni ilme. Valitsitpa sitten silakka- tai chevron-kuvion, vieraasi ihailevat lattiaasi varmasti. Ja tehdäksesi todellisen lausunnon, pariliitos sen kanssa houkutteleva matto lisää rohkeaa väriä ja persoonallisuutta kotiisi.