Rakastamme nähdä muutosta, varsinkin kun se on yhtä kaunis kuin tämä. Tikkaa suositteli Alexille hämmästyttävä puuseppä, joka oli vastuussa kaikista puutöistään koko talossa, samoin kuin useista kontakteista Instagramissa. Ja olemme niin onnellinen, että hän on tyytyväinen lopulliseen ilmeeseen – huoneessa kaikki on yksinkertaisesti unenomaista. Alex puhuu meille remontinsa kautta ..

Olemme DIY-harrastajat, jotka uudistavat parhaillaan viktoriaanista talomme Leedsissä ja teemme niin paljon kuin pystymme itse. Meillä on myös kaksivuotias tytär (kuun yli, jotta hänellä olisi vihdoin olohuone juoksemaan sisään)!

tikka lattiaparketti

Valmistunut ilme   Woodpecker Goodrich Espressolla

 

Ennen lattian asettamista huone tarvitsi uutta sähköä, ikkunoita, kipsilevyä ja kipsiä kosteuden vuoksi. Ja kun kyse on itse lattia-asennuksesta, meidän piti tasoittaa lattia vanerin ja itsetasoittuvan koostumuksen yhdistelmällä.

Alex 6

ALKUPERÄINEN HUONE ENNEN KUNNOSTUSTA

 

Huoneen luonteen parantamiseksi lisäsimme paneelit, loimme kivi-tulisija (päällysteellä puutarhastamme) ja palautimme myös takan luodakseen upea jaksotoiminto.

Alex 7

HUONEEN MUOTO MUUTTUU RAKENTAMISEN AIKANA 

 

Käytimme joitain parkettilaudoista reunan luomiseksi huoneen ympärille saadaksesi lopullisemman ilmeen. Olemme kokeilleet yhdistelmää antiikkia ja moderneja tyylejä, kunnioittaen talon ajanjaksoominaisuuksia, mutta lisäämällä moderneja käänteitä, missä voimme… Tämä on yksi syy, miksi rakastimme Woodpeckin lattiapäällystettä.

Alex 3 muokkaus

PARKETTIRAJA  GOODRICH ESPRESSO TAMMEN KANSSA

 

Minusta oli erittäin vaikea löytää tummaa parketta, joka merkitsi kaikki oikeat neliöt (täydellinen väri, mattapintainen ja teksturoitu puunjyvä), minkä vuoksi todennäköisesti tilasin niin monia näytteitä – tilasin noin 15-20 eri verkkosivustoilta! Ja monet heistä heitettiin heti pois, koska tiesin heti, että he eivät olleet oikeassa.

Tiesin, että Goodrich Espresso oli minulle yksi, kun testi tuli läpi. Koko oli täydellinen ja sävy lämmin ja kodikas, mutta silti hienostunut. Mattapinta tuntui modernilta ja rakastin puun luonnollisen jyvän rakennetta kunkin lankun hienovaraisesti erilaisilla sävyillä.

Alex 5

VALMISTUNUT ILME YHDISTELMÄLLÄ PERINTEISIÄ JA MODERNEJA OMINAISUUKSIA

 

Olemme todella yli kuun lopputuloksen kanssa ja rakastamme ehdottomasti tuotetta. Se tuntuu tyylikäs ja moderni, ja menee naimisiin edelleen kauniisti huoneen alkuperäisen kauden ominaisuudet. Tietooppaan ansiosta rajan suunnittelu oli helppoa ja olkaamme luovia avaruudessa. Ainoa pahoittelumme on, että emme tienneet siitä ennen kuin asensimme lattian muualle taloon! Olohuonetta on pidetty pitkään (yhteensä neljä vuotta!), Joten olemme todella iloisia tuloksesta, joka sopii niin täydellisesti muuhun taloon.