Lokakuu on virallisesti kylmempien kuukausien alku, kellot menevät taaksepäin ja illat otetaan käyttöön – mikä on täydellinen aika korvata kesätarvikkeet suosikki kodin mukavuuksille. Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit muuttaa kodistasi upean viihtyisän keitaan. Olemme luetellut suosikki ulkoasun, joka auttaa sinua inspiroimaan syksyistä muutostasi, meripihkan meripihka ja ripaus luovuutta, kotisi hävittää upeilla syksyisillä tunneilla.

 

NEUTRAALI

syksy 4

KUVAHYVITYS: JALOSTUKSEEN ARMOSTA

Muuta kotisi tyylikkääksi ja vieraanvaraiseksi tiheäksi yhdistelmällä orgaanisia voiteita ja maanläheisiä ruskeita. Rakenteiden ja värien kerrostaminen on hieno tekniikka yksityiskohtien lisäämiseen tilaan. Ja naturalististen rakenteiden valitseminen on täydellinen aloitus tuoda luonnolliset elementit oven ulkopuolelle, suoraan olohuoneeseesi.

Lataa sohvallesi erilaisia ​​villa-, neulotut ja tekoturkispeitteitä ja herkullisia tyynyjä tyylikkään ilmeen parantamiseksi. Lisää muutama kimalteleva kynttilänvalo ja tämä hienovarainen, ilmava tyyli muuttuu lämpimän kauden viehätysvoimaksi.

 

MAALAISMAINEN

Syksy 7

KUVAHYVITYS: KOVACS-JOKI 

Maalaismainen tyyli on ajaton trendi ja täydentää syksykautta täydellisesti. Keskity kauniiden vuodenaikojen sävyihin välitöntä katsomusta varten: sammaleiset vihreät, venäläiset ja maanpunaiset ruskeat ovat ihanteellisia valintoja. Saat välitöntä tyylihyötyä tuomalla ulkona metsälehdet. Männynkävyt, lehdet ja syksyiset hedelmät tekevät kodista upeita lisäyksiä.

Nauti raikkaasta ulkona ja kerää pudonneet lehdet ja murtuneet oksat luodaksesi oman keskipisteesi. Kerättyjen esineiden järjestely antaa huoneeseesi välittömän käsityötaidon. Täytä lasimaljakko vuoraustavaroilla tai täytä maalaismainen kuparisäiliö mukavan värisävyn saamiseksi. Lokakuun ylimääräisen tunteen ansiosta veistetty kurpitsa on täydellinen koti luovaan tapahtumaan.

Syksy 6

BILDKREDIT: ETSY

Syksyinen seppele antaa kauniin kosketuksen kaikkiin oviaukkoihin ja luo upean kutsuvan tunteen. Sisällytä kuparin ja metallin linjat antamaan riman glamourista tähän klassiseen tyyliin. Nosta seppelesi muutamalla käsinmaalatulla kurpitsalla – käytä lämpimää metalliväria parantaaksesi glam-yksityiskohtia. Ja voila – sinulla on erittäin mukava ja ainutlaatuinen seppele!

 

BOHEEMI

Syksy 8

KUVAN LUOTTO: PINTEREST 

Kanava seikkailunhaluinen, boheemityylinen sekoitus-ottelu tällä kaudella. Kuvio on avain tähän hieno tyyliin, jossa yhdistyvät rikkaat punaiset ja violetit sävyt yksinkertaisen taiteellisen ilmeen luomiseksi. Kerrostaminen tuo huoneeseesi kauniin syvyyden, kokeilemalla moderneja kuvioita rohkean ja jännittävän ilmeen saavuttamiseksi. Kankaan kerrostaminen on nopea ja tehokas tapa lisätä lämpöä ja viihtyisyyttä huoneeseesi, mikä sopii erinomaisesti kylmempiin ja tummempiin iltoihin. Joten älä pidä pidättäytymistä, tällä tyylikkäällä ilmeellä ei ole koskaan liikaa kuvioita tai rakenteita.

syksy 3

BILDKREDIT: RANNASTA MAAHAN 

Nämä kurpitsat auttavat nostamaan boheemista tunnelmaa. Ne on suunniteltu parantamaan minkä tahansa huoneen tai oviaukon kauneutta, mikä on ainutlaatuinen lisä syksyn tyyliin. Keskitytään sitten viehättäviin vuodenaikojen näytöksiin tai eläviin väreihin, boheemityyli on hauska ja tehokas trendi, joka antaa varmasti syksyn tunteen kotiisi.