Parkettilattioiden halu   kukoistaa edelleen, kun yhä useammat ihmiset rakastavat erottuvaa kuviota. Pysyäksesi kysynnän kasvun ja nykyisten suuntausten valinnassa on erilaisia ​​värejä ja kuvioita vaaleista tummiin lattiaan – on olemassa täydellinen tyyli, joka sopii kaikkiin sisustusaiheisiin.

Valittaessa vaalean tai tumman parketin välillä on monia asioita, jotka on pidettävä mielessä, kuten yleinen ulkonäkö, jonka haluat saavuttaa, luonnollisen päivänvalon virtauksen ja huoneesi koon. Tumma parketti on täydellinen draaman lisäämiseen ja vaikka se voi tehdä huoneesta tunteen pienemmältä, jos se on suunniteltu oikein, tumma lattia parantaa kodikkaan mutta tyylikkään tunnelman. Ja kevyt parkettilattia voi luoda tilavamman ja modernin ilmeen.

Tutustu tyyliin liittyviin vinkkeihimme ja suosituksemme kynttilöistämme ja tummista parkettilattioistamme…

 

VALO, VALO JA Suoja

vaalea parketti tikkalattia

GOODRICH PUUVILLA TAMMI 

Puuvilla tammi on kevyin parkettivalikoimassamme. Kalkittu pinta jokaisella levyllä harjataan puun viljan kauneuden parantamiseksi, mikä johtaa ihanan vaaleaan lattiaan. Valkoiset sävyt ja luonnolliset yksityiskohdat toimivat kauniisti pehmeän värimaailman kanssa – rakastamme erityisesti persikkavärin hienovaraista kontrastia valkoista lattiaa vasten. Parantaaksesi tätä modernia ilmettä, valitse neutraalit lisävarusteet, joissa on korostettu pehmeitä pastellitavaroita ja kosketus kultaa.

 

Kevyt - Goodrich vaalennettu

GOODRICH VALKAISTU TAMMI 

Vaalea väri modernilla sekoituksella pellavaa ja tuhkaa. Valkaistu tammi on erinomainen tuore. Jokainen lauta on ihanan luotu sileällä pinnalla ja maalaismaisella suunnittelulla. Luonnollisten yksityiskohtien ja erilaisten sävyjen yhdistelmä tekevät vaalennetusta tammasta suosikin asiakkaidemme keskuudessa. Kevyt viimeistely luo täydellisen perustan tyylille – tummat ja vaaleat seinät toimivat yhtä hyvin. Edistyneemmän ilmeen saavuttamiseksi kokeile harmaan, lasin ja modernin sisustuksen yhdistelmää.

 

vaalea parketti tikkalattia

GOODRICH CASHMERE-TAMMI 

Cashmere Oakin chevron-kuvio yhdessä vaalean värin kanssa antaa kauniin modernin lattian. Laudat on liotettu pehmeisiin valkoisiin sävyihin, joissa on ylevä yksityiskohta ja rakenne – jokaisessa lankussa on puhdasta eleganssia.

Anna lattian varastaa näyttelyn, pitää seinät neutraaleina ja kokeilla erilaisia ​​rakenteita luonnollisen tunteen parantamiseksi. Lisää roiske roiskeita päästäksesi ulkopuolelle – sinulla ei voi koskaan olla liian paljon kasveja, ja ne antavat huoneesi elämän.

 

TUMMAT, ERINOMAT & Upea

tumma parketti tikkalattia

GOODRICH TRYFFELITAMMI

Tryffeli tammi on rikastettu tummilla kaakaosävyillä ja luonnollisella rakenteella ja on selvästi öljyinen ja valoisa. Jokainen lohko on ainutlaatuinen ja muodostuu yhdessä luonnoksen kerrokseksi, joka on täynnä persoonallisuutta ja kauneutta. Yhdistä pari kirkkaan sisustussuunnitelman kanssa kevyen ja ilmavan tunteen luomiseksi. Ja tarkkaile luonnollista päivänvaloa poistumasta jokaiselta taululta, parantaen rakennetta ja yksityiskohtia ihanasti.

 

tumma parketti tikkalattia

GOODRICH ESPRESSO TAMMI

Espresso tammi on rikas ja hienostunut väri. Tämä lattia on täydellinen valinta perinteiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa, joissa on paljon tummia sävyjä ja upea rakenne. Eri värisävyt täydentävät erilaisia ​​puukalusteita. Valitse tummat sävyt korostaaksesi ylellistä ja perinteistä tunnetta. Ja lisää valikoima huonekasveja injektoimaan kutsuva väri.

 

tumma parketti tikkalattia

GOODRICH CHARRED TAMMI 

Kauniisti rohkea Charred Oak vangitsee kierrätetyn parkettilattian jännittävän tunteen. Charred Oak on erityisen ainutlaatuinen monilla värivaihtoehtoilla. Jokaisesta levystä on tullut käsin hankalaa kopioida vanhanaikaisen puun jälkiä, aukkoja ja romahtuneita reunoja – todellakin poikkeuksellinen lattia.

Parrassa kirkkaat ja rohkeat värit saat ultramodernin ilmeen. Valitse sekoitus kuvioita ja kuvioita omituiseksi. Tai pidä seinät ja huonekalut neutraaleina ja anna lattian keskittyä.

Jos tunnet inspiraatiota ja haluat tutustua tarkemmin yhteen parkettilattiamme, tilaa ilmainen näyte nähdäksesi yksityiskohdat ja rakenteen läheltä –  katso koko Goodrich-tuotevalikoima täältä.