Autamme sinua inspiroimaan seuraavaa makeoveriasi ilmaisilla lattianäytteillä. Voit tilata ilmaisen näytteen yhdestä kerroksestamme. Ja jos olet rikki kuvioiden välillä, älä huoli, voit tilata jopa kolme näytettä täysin ilmaiseksi. Se antaa sinulle tärkeän päätöksen, minkä kerroksen valita…

 

Tilaat lattianäytteitäsi

tummanruskea sahattu parkettilattia

Lattianäytteiden tilaaminen on yhtä helppoa kuin 1, 2, 3…

Tutustu verkkosivustoomme ja selaa ainutlaatuisen valikoiman kauniisti luonnollisesti inspiroituja lattioita. Yhteensä 9 valikoimasta löydät jotain, joka sopii sekä persoonallisuudellesi että sisustustyylillesi. Tutustu jokaiseen malliin omassa tahdissasi ja rakastu hienoihin yksityiskohtiin sekä ainutlaatuisiin malleihin ja kuvioihin jokaisessa kerroksessa. Rajoita suosikkejasi kolmen suurimman vaihtoehdon joukkoon ja lisää ne ostoskoriin napsauttamalla ”ilmainen kokeilu” -kuvaketta ja seuraamalla sitten ohjeita.

 

LATTIEN NÄYTTEIDEN TOIMITTAMINEN

tikkakoe ikkuna sulka tammi parkettilattia

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, tiimimme valitsee huolellisesti valitut näytteet, jotka on pakattu kauniisti ja toimitettu sitten sinulle Royal Mailin kautta. Sinut tervetuloa Woodpecker-postipakettiisi 2–4 päivän kuluessa tilauksesta.

 

LATTATESTIN POSTIPAKETTI

tikan testipaketti avattiin

Kerrospostinäytteesi tulee tulla kauniisti esille, lattiavalintasi pakattu siististi ja huolellisesti sisälle. Kun avaat paketin sinua tervehditään haluamallasi lattian näytteiden, sekä joitakin käytännön tietoa, joka auttaa sinua valitsemaan valintasi ja tietoa seuraava askel eteenpäin – valinnut uuden lattian ja löytää  lähempänä e jälleenmyyjä  .

 

Käytä lattianäytteitäsi

puiset vartaat puulattianäytteet

Suosittelemme, että vietät jonkin aikaa ihaillen lattianäytteitään, ottamalla kuvion kauneutta ja heiluttamalla puussa luonnollisesti innoitettuja yksityiskohtia.

Tunnelmalistat ovat täydellinen ratkaisu, joka auttaa sinua päättämään, mikä lattia sopii tyyliisi parhaiten. Kerää kangasnäytteitä ja värikarttoja, aseta huonekalujen ja tarvikkeiden pikkukuvat ja laita ne lattianäytteiden viereen. Kysy ystäviltä ja perheenjäseniltä heidän ajatuksiaan ja neuvoja, ota kaikki tarvitsemasi aika, ennen kuin valitset täydellisen tyylin.

 

LÖYDÄ LÄHIMMINEN KAUPPA

etsi lähin lovi-jälleenmyyjä

Kun olet valinnut suosikki alanäytteesi, seuraava askel on löytää  lähin jälleenmyyjä. Voit tehdä tämän  verkkosivustollamme  , lähettämällä vain postinumero hakukoneeseen ja me ilmoitamme   sinulle lähimmät toimittajat . Voit sitten ottaa yhteyttä valittuun jälleenmyyjään milloin vain haluat. He auttavat sinua tapauksissa ostaa ja laittaa valitsemasi lattia.