Jos etsit todellista puuta jalkaa ja haluat kestävyyden ja naarmuuntumisen kestävän budjettiystävällisellä hinnalla,  laminaattilattioilla on  nimesi. Sen avulla voit lisätä luonnollisen huomautuksen huonetyyliin, joka takaa sen lämpimämmän, tai lisätä luonteen, joka pehmentää kokonaan uutta aikataulua.

Laminaatin asettaminen on myös helppo tapa asentaa trendikäs lattia. Olitpa pudonnut rikasille tummille sävyille, jotka ovat täydellinen kontrasti vaaleille seinille; rakastavat ajatusta omaksua modernit harmaasävyt lattiat; tai jos haluat omaksua geometristen kuvioiden muodin lattian tasolla, on sinulle sopiva laminaatti.

 

MIKÄ LAMINATTIASTI on paras?

ruokasali vaaleilla laminaattilattioilla

Joten voit aloittaa luonnollisen pinnan tai antaa huoneillesi modernin reunan värin tai kuvion avulla, tarjoamme kaksi tyylikästä laminaattiohjelmaa –  Wembury  ja  Brecon  . Yhdessä ne tarjoavat kaikki tarvitsemasi vaihtoehdot erittäin kestävällä, helppohoitoisella lattialla. Wembury sisältää suurimman värivalikoimamme, kun taas Brecon-sarja sopii erinomaisesti keittiöihin ja kylpyhuoneisiin sekä muihin huoneisiin kosteutta kestävillä ominaisuuksillaan ja loistavalla valikoimalla puun sävyjä.

Oletko valmis inspiroitumaan? Olemme valinneet seitsemän fantastista laminaattia, jotka täyttävät kaikki tyylisi ja käytännöllisyytesi vaatimukset.

 

1. Upea harmaa

lasten makuuhuone valkoisella laminaattilattialla

Wembury Coconut Oak on vaalea pinta, joka auttaa pomppimaan valoa huoneesi ympärillä, ja monenlaisia ​​nykyaikaisia  tuhkasävyjä, ja se  on voittaja moderneille huonejärjestelmille . Jyväosat ja kohokuvioitu rakenne tekevät näytöstä todellisen.

 

2. ORGAANINEN LÄMPÖ

kevyt laminaattilattia neutraalissa ruokasalissa

Brecon ohratammen aito ilme   tekee siitä selkeän taustan kaikille koneille. Mikä parasta, se kestää keittiön tai kylpyhuoneen elämää, joten sinun ei tarvitse huolehtia lattiaasi vaarantavasta kosteudesta.

 

3. LAITTEEN

rannikkolaminaattilattia ja tyynyt lattialla

Aika ja sää vaikuttavat loistavalta Wembury Coastal Oak -suunnittelussa,   joka näyttää aaltoilevan ja auringonvalkaisun. Kohokuvioitu viljakuvio antaa myös vakuuttavan varauksen   .

 

4. VALMISTAJAN MERKIT

harmaa laminaattilattia kylpyhuoneessa

Rehellinen muotoilu, joka merkitsee luomisen jälkiä, voi tehdä kodista viihtyisän eikä vähemmän asutun sijaan. Haluatko päästä alukseen? Meidän  Brecon Varasto Oak  osoittaa sahausjäljet sen harmaan tummennetut pintaa. Se on myös kosteudenkestävä muotoilu kaikkialla.

 

5. MODERN RATKAISU

mäntylaminaattilattia toimistossa

Wemburyn autiomaisen männyn  tulee olla suoralla jyvitetyllä suurella solmulla, joten  Wemburyn autiomaisen männyn tulee olla toivelistallasi, jos etsit modernissa huonejärjestelmässä toimivia puulattiat. Väri lämmittää tilaa hellävaraisesti ja antaa sille kodikkaan tunnelman.

 

6. DRAMA JALAN ALALLA

musta laminaattilattia

Voit tehdä lattian näyttelyn tähdeksi  Brecon Mono Tammen avulla  . Suklaa ja mustat sävyt yhdistetään ylellisesti yksityiskohtaisen lattiavalinnan tekemiseksi, ja se kestää myös kosteutta, joten se on ihanteellinen valinta moderniin kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Lisää määrää tekemällä yhteistyötä lattialämmityksen kanssa.

 

7. KÄYTÄNNÖN GEOMETRIA

chevron-laminaattilattia toimistossa

Graafinen suunnittelu on kuuma suuntaus koteihin. Haluatko saada ilmeen? Tutustu  Wembury Honey Oak-  kiehtovaan chevron-muotoiluun. Sillä on myös uskollinen puunäkö. Se herättää kiinnostusta käytävälle, älykkäälle asuinalueelle tai kotitoimiston työn ihmeille, kun se kerää rohkeilla väreillä roiskeita huonekaluihin ja tarvikkeisiin.