Se ei ole pelottavaa … toinen vuosi on melkein kulunut! Joulun lähestyessä ja odotettaessa vuotta 2019 tässä ovat vaikeat arvot, joita emme voi odottaa näkevämme kodeissamme ensi vuonna. Mitä haluaisit kokeilla?

 

KORKEA KONTRASTI

berkeley kellarikerros tammi parkettilattiat

Berkeley Cellar Tammi

Musta on draama ja voi vaikuttaa kotona. Tämä rohkea väri näkyy kaikissa tapeteista valaisiin, lattioihin ja huonekaluihin. Pidä se matta ja muodosta pari raakaten, vaaleiden pintojen kanssa tappavan kontrastin saavuttamiseksi.

 

SEN EI voi ruottua mennä nyt

alaston sisustus tyyli

Harmaa on edelleen yksi maan todellisista rakkauksista. Mutta ensi vuoden sävyt ovat muodostumassa alasti. Tuskin on maanläheisiä neutraaleja ja hiekan ääniä takaisin. Ajattele juutti, kangas, villa, puu ja hamppu lihaisina tai kaurahiutaleina.

 

KAUNISTA ainutlaatuisella

 kokoelma käsintehtyjä esineitä seinällä

Kääntämme päätä epätavallisille ja käsintehtyille kappaleille pop-up-kaupoista ja paikallisista käsityöläisistä. Kotimme ovat heijastuksia itsestämme ja omituiset esineet ovat täydellinen tapa lisätä jotain ainutlaatuista samalla kun ilmaistaan ​​suosikkityylimme.

 

KUKKAKIRJA

kukka tuoli

Bild:  Cox & Cox Laverton -kukkatuoli

Perinteiset kukat palaavat viehättäviin kankaisiin ja taustakuviin. Ne ovat söpö tapa kiinnittää huomio toimintoon tai lisätä pieniä mielenkiintoisia paikkoja huoneen ympärille. Luo törmäys nykyaikaisten huonekalujen kanssa tai mene suoraan ylöspäin chintz-kappaleella.

 

FÄRGFRITT KABINETRI

goodrich ecru tammi keittiön parkettilattia

Goodrich Ecru-tammi

Syvän sininen ja laivastonsävy ovat edelleen suosittuja klassisessa shaker-tyylillä ja minimaalisella kaappisuunnittelulla. Lihavoidut keittiöt ovat kauniita, ja nämä värit täydentävät kevyempiä ominaisuuksia hiljaiseen paratiisiin kodin sydämessä.

 

LUONNONlämpö

dulux-mausteinen hunajaväri

Kuva:  Dulux

Lämmittävän ruskean ja karamellisen puun sävyjä saadaksemme enemmän yhteyttä luontoon. Vuoden 2019 Dulux-väri on juuri tuo, rikas keltainen sävy nimeltään Spiced Honey. Luo rauhoittava ja rauhallinen tai viihtyisä ja vilkas huone tällä monipuolisella palettilla.

 

HENKILÖINEN RATKAISU

oliver bonasin reunattu lampunvarjo ja peili

Kuva:  Oliver Bonas

Fantastiset tupsuratkaisut lampuissa, peileissä, tyynyissä, verhoissa ja muissa muuttuvat lavalla ensi vuonna. Rakkaalla historialla viktoriaanisessa ja retro-aikakaudella nämä kappaleet voivat lisätä heikkoa reunaa tai boho-tunnelmaa sisätiloihimme.

 

OCEAN FEVER

pilkottu sametti tuolit

Bild:   Anthropologie x Bethan Gray Feattered Satunnainen tuoli

Kaarevat, aaltoilevat, vedenalaiset inspiroidut muodot on asetettu uimaan koteihin. Leikatut huonekalut ja halkaisut kalalautaset ovat vain joitain tapoja, joilla voimme olla yhteydessä enemmän juokseviin muotoihin uuden vuoden aikana.