Tällä viikolla kävimme onnekkaasti  käymässä Houzz 2018: ssa  , joka sijaitsee viiden kerroksisessa rakennuksessa Lontoon sydämessä, Soho. Tapahtuma luotiin nimenomaan osoittamaan vuoden 2018 sisustussuunnittelua. Houzzin rakentaman ja suunnitteleman viiden kerroksisen talon jokainen kerros on johtava alusta kodinparannusideoita varten. Odotuksemme olivat korkeat ja voimme mielellämme vahvistaa, että tapahtuma ei petä!

Jokainen huone oli huolellisesti harkittu, ja siihen virtautui luova tyyli ja hienot huonekalut. Tämä yhdessä monien erilaisten rakenteiden ja kuvioiden kanssa antoi todellisen silmien hoidon. Ja viikon lopulla ei ole parempaa aikaa pohtia uskomattomia inspiroivia sisustustrendejä seuraavalle vuodelle…

 

Olohuone ja ruokasali

Sisustustrendit, olohuone, ruokasali

Saapuessaan arkipäivän alueelle, jännitystunnet valloittivat. Tyylikkäästi kirkkaasta ja rohkeasta suunnittelusta yhdistettynä tummiin seiniin ja vaaleaseen lattiaan huone ei ollut vain aaltoileva, vaan siisti leikattu ja tyylikäs. Kankaiden, tekstuurien ja kuvioiden yhdistelmä, jota käytetään rohkeajen värien roiskeiden kanssa, ehdotti voimakasta vaikutusta 70-luvun retrokaudesta. Sekoitus toimi erittäin hyvin ja loi silmäänpistävän ja ikimuistoisen kuvion.

Verrattuna olohuoneeseen, ruokasali kehitti modernin ja tyylikkään ilmeen. Värien ja huonekalujen hiljaiset sävyt provosoivat naturalistisen teeman. Tämä kantoi koko talon. Metalliset aksentit todella toivat huoneen ja antoivat sille hohtavan kosketuksen.

 

KEITTIÖ

Sisustustrendit, keittiö

Keittiö oli erittäin siisti ja moderni, tummat yksiköt ja moderni tekniikka. Seinien, laattojen ja lattian hillityt maanläheiset äänet heijastivat ruokasalin tyyliä samalla kun injektoivat kaivattua valoa suureen tilaan. Vaaleanpunaisen, kuparin ja kuvion aksentit antoivat viimeistelyn, joka todella herätti huoneen elämään.

 

MAKUUHUONE

Sisustustrendit, makuuhuoneet

Sekoitus erilaisista rakenteista ja kuvioista jatkui makuuhuoneen ja kylpyhuoneen alueelle. Oli huonekaluvalikoima, joka herätti jännitystä offsetista. Kudotut tekstiilit ja modernit käsityöt vaikuttivat merkittävästi kokonaissuunnitteluun. Tämä toisti naturalistisen teeman ja lisäsi persoonallisuutta ja iloa.

 

KYLPYHUONE

Sisustustrendit, kylpyhuone

Valikoima kudottuja tekstiilejä ja moderneja käsitöitä, jotka viedään kylpyhuoneeseen ja jotka herättävät viehätysvoimaa ja luonnetta. Marmoriseinät vastasivat nykyisen suuntauksen maallisuutta. Jokainen elementti on kauniisti nostettu luonnonvalon runsauden avulla. Huoneen suunnittelun tyylikkyys ja kauneus todella erottuivat.

 

LASTEN makuuhuone

Sisustustrendit, lasten makuuhuoneet

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, lastenhuone. Älä jälleen kerran petä suunnittelua! Taustakuvien valinta oli yksinkertainen, mutta asiaankuuluva, ottaen huomioon lapsuuden pelien ytimen. Kuten muussa talossa havaittiin, naturalistisen teeman elementtejä oli edelleen läsnä huonekalujen ja kudottujen rakenteiden valinnan kautta. Huoneen suunnittelu oli hassu, tyylikäs ja ajaton – kaiken kaikkiaan se oli ilo nähdä!