Parkettilattiat  olivat täydellisiä loistavalla paikalla – Versaillesin palatsissa -, ja niistä on lähtien ollut arvovalta. Se ei vain herättä historiaa, vaan keräämällä puuta eri väreissä ja rakeina klassisessa kuviossa, parketti on todella luonnon inspiroima.

Koko 20.  vuosisadan ajan  : vuosisadan kuvioidut lattiat olivat suosittuja, ja parketti nauttii edelleen trendikkäistä asemista nykypäivän sisätiloissa. Yhdessä minimaalisten järjestelmien kanssa sen perintö luo silmiinpistävän kontrastin ja innostuneen aika-arvoisen hienostuneisuuden.

Parkettilattian klassista eleganssia yhdistää pitkä kestävyys ja oikean puun vakavuus. Lisäksi jokainen lohko on ainutlaatuinen. Syvällä sävyllä ja rikkaalla viljaosuudella saat luonnon kauneuden jalkojesi alla.

Luo perinteinen asetus parkettilattiat

parkettilattia moodboard perinteinen

Parkettilattiat, joiden juuret ovat Euroopan upeissa palatseissa ja komeissa koteissa, jättävät itsensä perinteisesti suunniteltuihin tiloihin, joissa on jaksollisia piirteitä ja maalaismainen reuna. Tässä on tyylikkäimpiä vinkkejä parketin tuomiseksi klassiseen sisustukseen:

  • Kultainen tammeparketti antaa viehättävän värisävyn neutraalille tiloille. Maalaismaisella pinnalla se täydentää puisia huonekaluja, kun taas varjo herättää huoneissa lämmön ja salaisuuden tunteen. Valitse kultainen tammi kontrastiseksi pohjaksi vaaleille seinille ja tummille sisätilojen yksityiskohdille.
  • Silakkakuvio sopii täydellisesti perinteisiin asetuksiin. Suunnittelulla on tunnetta luokasta sen johdonmukaisuuteen ja se luo välittömän keskustelun pisteen.
  • Valitse klassisen maan väripaletti, mukaan lukien palanut oranssi ja kuninkaallinen vihreä, ja inspiroi tilaasi upeutta. Nämä sävyt istuvat kauniisti lämpimän lattian kanssa, kuten kultainen tammi ja kahvi.
  • Haluatko esitellä kotisi jotain ainutlaatuista? Laske parketti kaksoiskaloista tai tiileistä. Nämä epätavallisemmat kokoonpanot yhdistävät modernin käänteen tähän perinteiseen lattiatyyliin.

NYKYINEN LÄHESTYMISTAPA PARKETTIYTYÖT

parkettilattia moodboard

Kauden tyylien sekoittamisen trendi ja eklektisen parkettilattian omaksuminen voivat antaa jännittävän lisäyksen moderneihin huoneisiin. Nämä ovat suosikkimenetelmämme parketin käyttämiseen nykyaikaisessa kodissa:

  • Yhdistä kirkas ja minimaalinen sisustusteema perinteiseen kultaiseen tammiparkettiin klassisella kalanruotokuviolla. Tyyli voi antaa maalaismaisen kierroksen rajattuihin huoneisiin ja luoda lämpöä.
  • Valitse parkettilattia kalkittu sävy kevyen ja ilmavan skandinaavisen tyylin kaappaamiseksi. Sekoitus nykyaikaisesta maalista ja perinteisestä lattiasta on erittäin trendi. Aseta parketti tiilikuvioksi niin, että se näyttää entistä päivitetymmältä.
  • Parketti ei ole vain perinteinen puupalikoiden muoto ja koko. Luo jotain alkuperäistä laajemmilla lohkoilla ja neliöillä Goodrich-valikoimassamme. Voit myös sekoittaa ja sovittaa värejä saadaksesi vielä silmiinpistävämmän vaikutuksen. Katso  ideoista Goodrich   Harcourt  ,  Milton  ja  Smoked .

LISÄTIETOJA TYYLI PARKIN KANSSA

Goodrich-Haze-Ek

Tässä on muutamia vinkkejä parketin käyttöönottamiseksi omassa tilassa …

  • Muista, että parketti antaa kuvion lattialle. Pienemmissä huoneissa tämä voi pienentää tilaa. Käytä huonekaluja, joissa on minimaalinen tyyli, jotta välttyisit erittäin kiireisiltä. Parkettilattiat toimivat yleensä paremmin huoneissa, joissa huonekalut toimivat taustana eikä keskipisteenä. Kyse on siitä, kuinka saadaan irti parketistasi hyödyntämällä kuviota.
  • Tummemmat parkettilattiat tarjoavat kauniin kontrastin vaaleille valkoisille seinille. Nämä sävyt sopivat parhaiten suurempiin huoneisiin, kuten oleskelutiloihin ja käytäviin, joissa ne voivat ilmaista itseään.
  • Vaaleammat sävyt ovat erinomaisia ​​luomaan pehmeän ja ilmavan tunteen pienissä tai tummimmissa huoneissa. Neutraalina pohjana lattia on täydellinen huonekaluille ja tarvikkeille, jotka ovat koristeellisempia tai rohkeampia.

Löydä lisää sisustusideoita  inspiraatiosivultamme  .