MITÄ WALNUT-kerros on?

Pähkinäpuulattia  on rakastettu sen pehmeistä suklaan sävyistä ja lämmittävästä vetovoimasta. Sen virtaavat sävyt ovat todella herättäviä ja antavat ylellisen tunnelman kotona. Puulla on myös kiiltävä laatu, ja se näyttää usein hohtavan tai hehkuvan, kun valo tarttuu rakeiseen rakenteeseen.

saksanpähkinä lattia harlech pähkinä

pähkinäpuu

Pähkinä on yksi maailman monipuolisimmista lehtipuista. Lattioiden lisäksi siellä on huonekalut, korurasia ja jopa instrumentit. Laji on kotoisin Keski-Aasiasta, mutta kasvaa monissa paikoissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Ranska, Turkki ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Pähkinäpuut kasvavat nopeasti ja voivat saavuttaa 25 jalkan korkeuden alle 10 vuodessa. Puu on hiukan pehmeämpää kuin tammi, mutta silti uskomattoman kestävä. Vahvimmat rungot ovat 100 jalkaa korkeita ja elävät 200 vuotta.

Puu tuottaa myös suuren hedelmän, joka on yksi tunnetuimmista puutruoista ja yksi terveellisimmistä pähkinöistä planeetalla. Pähkinä piiskaa ketään?

Tyylikkäät pähkinäkerrokset

Pähkinäpuulattiat ovat arvostettuja rikkaiden väriensä ja kestävyytensä vuoksi, ja ne ovat keskeisiä huoneissa. Sen lumoava sekoitus kaakaovärejä ja luonnollisia kuvioita luo silmiinpistävän pohjan, joka on täydellinen kontrastin luomiseen ja voidaan helposti yhdistää perinteisiin tai nykyaikaisiin teemoihin. Katso tyyliideat alla:

pähkinälattian tunnelmataulu

Nizzan VÄRIT

Pähkinäpuulattiat ja lämpimät värisävyt tekevät täydellisen parin. Vältä voimakkaita valkoisia tai kylmiä pastellivärejä ja valitse värikkäämpiä, syvempiä sävyjä. Kaappaa viihtyisä ilmapiiri sinappiväreillä tai laske tunnelmallinen ilme syvän violetin ja taivaansinisen värisenä.

MONOKROMEEN KALUSTEET

Vaikka valkoinen voi näyttää vahvalta seiniltä, ​​kirkkaat valkoiset huonekalut ovat ihanteellisia moderniin, minimalistiseen tyyliin. Ja huonekalujen ja lattian välinen kontrasti on silmiinpistävä. Vaihtoehtoisesti mustat matkustamon kalusteet voivat nostaa puun tummempia sävyjä perinteiseen, mutta vaikeaseen aikaan.

AURORAL LISÄVARUSTEET

Kromi-, kupari- ja kimaltelevan kullan kiiltävät tarvikkeet voivat suoraan antaa ekstravagantin tunteen pähkinälattialle. Korkeat ja epätavallisen muotoiset kiiltävät maljakot, kiiltävät valaisimet ja kiiltävät tarvikkeet leikkivät puun kiiltäessä parantaen puun runsasta ilmettä.

TEOLLISET KUVAT

Pähkinäpuulattiat ovat mielenkiintoinen perusta teollisuuden sisustukseen, joka antaa lämpöä ja väriä sisustustyylille, joka on yleensä kylmä ja yksivärinen. Suklaamaiset sävyt lisäävät uuden ulottuvuuden maalaismaisiin huonekaluihin, jotka ovat varastossa tyyliä, jotka ovat tämän teeman niittejä, mikä antaa viihtyisämmän ja kodikkaamman tunteen sekoituksessa.