Kotiin muuttaminen on mielenkiintoinen matka, jonka olen viime aikoina kokenut. Kävin oven läpi ensimmäistä kertaa, koska katsoin kiinteistöä kuusi kuukautta aikaisemmin, ja on aika nähdä mitä ostit, syylät ja kaikki. Ei ole piilopaikkaa, kuten maton alla, tai sohvan takana oli kamala lattia.

Matto liimattiin alas, minkä vuoksi koko päivä kaavittiin lattiasta ja suunniteltiin uusi lattia. Onneksi kellarikerros oli vankka betonilattia ja hyvässä kunnossa, joten oli selvää, mitä minun piti tehdä tämän huoneen aloittamiseksi.

Tutkimukseni aloitettiin verkossa, tarkastelin monia vaihtoehtoja ja sain inspiraatiota upeista modernistisista rakennuksista. Kotini on muunnetussa viktoriaanisessa koulurakennuksessa, joka on kunnostettu kymmenen vuotta sitten ilman mitään alkuperäisistä ominaisuuksista, joten se on sekoittava sekoitus moderneja puitteita perinteisessä ulkopinnassa.

Olen aina halunnut luoda sisätiloja, jotka vetävät inspiraatiota ympäristöstä, joten en voinut osallistua täysin modernistiseen esityslistaan, mutta en myöskään voinut väärentää perinteisiä tyylejä. Sen sijaan katsoin näkymää ja se sijaitsee 200 metrin päässä merestä, ja mielestäni oli tarkoituksenmukaista ajatella luonnollisia materiaaleja ja värejä, joita löydät Margagen kaltaisista kaupungeista.

Rannikko tammi kiinnittää huomiota meren kauniiseen ja auringonvalkaistuun ilmeeseen ja antaa kodille kauniin ja puhdistamattoman tunteen. Jokainen lauta on viistetty molemmilta puolilta saadaksesi hyvän määritelmän lattiaan ja vangitsee todellisen puun tunteen kohokuvioidulla raerakenteellaan. ”

Woodpecker Flooring on arvostettu lattiaalan yritys, jolla on luettelo vaihtoehdoista, jotka voit upottaa koko iltapäivän. Puulattiat tuntuivat erittäin sopivilta olohuoneesta, mikä antoi lämpimän tunteen jalan alla, yksinkertaisella hoitoon ja ylläpitoon, jota tarvitaan hyvin väsyneelle huoneelle.

Rakastuin kanssa  Wembury Coastal Oak Laminaatti  sen viljan ja ääniä – niin lämmin, kutsuva ja tuntumaa pitkospuita.

Tästä tuli huoneen lähtökohta, rakentuen tyhjästä ja lisäämällä huonekaluja ja kuvia injektoimaanksesi enemmän persoonallisuuteni huoneeseen.

Kerroksen jättäminen jätettiin ammattilaisille, koska tämä vaatii ammattilaisten edellyttämiä taitoja. Huoneeni on melkein täysin neliöinen, joten se oli unelma. Aluskerrosten laittaminen alapuolelle ja lankut suoraan ylhäältä teki helppoa työtä tikan lattian laadun ansiosta   , tai rakentajani kertoi minulle, kun näin intriigin.

Lautaset on asetettu pitkittäissuunnassa silmän vetämiseksi alas huoneeseen, etenkin kohti ranskalaisia ​​ovia, jotka näyttävät alas kohti kävelykadua. Mutta minun piti harkita tätä huolellisesti seuraavaa osaa varten, koska olin huolissani siitä, että tämä tuntuu hyvin pyöreältä huoneelta eikä pitkältä käytävältä.

Seinät päivitettiin Valsparin valkoisella värillä siten, että painopiste on lattialla ja sen ympärillä olevilla tarvikkeilla. LED-seinävalaisimet asennettiin siirtyäkseen vaihtamatta perinteiseen tyyliin, jonka ne korvasivat, ja Ercol Studio-sohva, jonka olin aiemmin pitänyt myymään, tuotiin huoneeseen testaamaan sitä puun suhteen. Valo ja tumma sopivat yhteen niin hyvin, että sohvan piti pysyä paikoillaan. Valokuvajalustalamppu vastasi ääniä ja alkoi tuoda tarvittavaa ylimääräistä lämpöä.

Yritin mustavalkoista mattoa lattiaa vasten, mutta se näytti kauhealta ja sai huoneen näyttämään erittäin pestyltä, varsinkin kun se yhdistettiin muoviseen sohvapöytään. Pian tajusin, että huone oli tarpeeksi valoisa ja oli aika syventää värejä ja sävyjä, jotta huone tuntuisi kutsuvammalta.

Minulle oli selvää, että minun piti tuoda voimakas väri huoneeseen. Huoneeseen valitsemani kuvat olivat enimmäkseen sinistä sävyä. Oli julisteita Münchenin vuoden 1972 olympialaisista ja näyttelyn, jonka kanssa työskentelin juhlimaan tätä. Olin todella innokas aloittamaan näiden näyttämisen, koska ne ovat muistoja sekä vahvaa graafista suunnittelua, jonka piti todella haluavani ilmaista kotona.

Tämä auttoi toisessa päätöksessä … matto oli tarpeen vetämään sohva ja pöytä huoneen keskosaan ja määrittelemään alue ruokapöydästä, jonka lisään ensi vuonna. Halusin Case Furnitureltä Purlin-maton, koska linjat olivat vaakatasossa, väri sopi hyvin ja tyyli sopii huonekalun ajanjaksoon.

G-Plan- ja Ercol-huonekaluissa on syvät puusävyt, jotka mukautuvat todella hyvin Woodpecker Wembury Coastal Oak -laminaattilattioiden kevyisiin viljoihin. Matto kiristi tilaa, lisäsi lämpöä ja syvyyttä ja kun se meni yhdessä lattian kanssa, huoneen laatu todella nousi.

Jättäessään kauhistuttavan tilan, kylmän huoneen, tyhjän kuoren, tyhjän kankaan, tajusin, että huoneen avain alkaa aina lattiasta. Sinun on todella harkittava tätä ennen kaikkea muuta, koska se on huoneen hallitseva piirre ja asettaa viitearvon kaikelle muulle huoneessa tekemällesi.

Kaikilla muotoilutiedoillani sisustustaidot ovat edelleen erittäin amatöörejä, mutta kun menet itse prosessin läpi, on tärkeää laittaa oma persoonallisuus huoneeseen ja pohtia, kuinka rakenteet, kuviot, värit, sävyt ja muodot toimivat yhdessä yhdessä tilaa. Et voi heittää mitään esineitä huomiotta, kaikki vaatii hoitoa ja huomiota. Aloita lattiasta ja loput seuraavat.

Woodpecker Flooring tarjoaa ilmaisia ​​näytteitä  , joten jos haluat päivittää lattiaasi, katso niiden näytteitä.