Kun istun täällä ja katson huoneen ympärillä ja huomaan uuden tahran matollani, aion vihata sitä. Riippumatta siitä, mitä teen, on vaikea pitää se puhtaana ja siisteänä – edes poikien ”et saa syödä edessä” -sääntöä kohden, silti murut piilevät ja merkit ilmestyvät, kun minulla ei ole aavistustakaan mistä ne ovat peräisin. Päivän huipulla voi olla jopa kuolemani.

Olen halunnut puulattiat koko keskikerroksesta niin kauan. Mielestäni olisi paljon helpompaa puhdistaa vuoto, pyyhkiä sekaisin ja pitää se puhtaana. Älkäämme edes ajatteleko kaikkea kauhistuttavaa rakkautta, joka voidaan haudata syvälle mattoihin … karkea!

Pienten lasten parkettilattien edut Oliver's Madhouse

Wembury kookostammi

Tämä ei kuitenkaan ole kiirehtiä, se tarvitsee huolellista suunnittelua, koska se ei ole halpaa työtä, ja siksi haluan jotain, joka kestää monta vuotta eteenpäin ja jota ei tarvitse korvata vuosittain.

Minun on mietittävä, mikä on helppo puhdistaa. Haluan jotain, mitä voin hoitaa, sekä lakaista ja jotain, jota ei tarvitse hoitaa vuosittain. Haluan pystyä mopoimaan sen, jotta se näyttää hyvältä ja istuimella ei voi olla kylmää, koska pojat haluavat leikkiä leluillaan, ja olisi turhaa laittaa ihana uusi lattia, joka on piilotettava matolla.

Edessäni voi olla kilparata yhtenä päivänä, kun pojat pelaavat autoja, seuraavana hyökkäyskurssi ja jopa eläintarha – pojat rakastavat leikkiä, ja heidän mielikuvituksensa eivät tunne rajoja. Joten sen, minkä saan, on oltava erittäin kestävää, ja siksi olen 90% taipunut kohti puulattiaa – se kestää heidän hauskoja tapojaan ja pahimmassa tapauksessa hioa alas, kun he ovat hieman vanhempia ja lopettaneet kilpailevat autot lattialla.

Puulattioita on kolme: laminaatti, massiivinen ja rakennettu.  

Pienten lasten parkettilattien edut Oliver's Madhouse

Wembury Prairie Tammi

Rakennettu koostuu kolmesta puulevystä: tammipeitekerroksesta ja kahdesta alakerroksesta vakauden varmistamiseksi. Jos rakennettua lattiaa ei ole tahrattu, se voidaan hiomata tulevina vuosina sen ulkonäön palauttamiseksi ja sen pitkäikäisyyden aiheuttavien pienten vaurioiden korjaamiseksi.

Massiivipuulattiat valitsin henkilökohtaisesti suosikkilattiaani. Kauniilla lämpimällä puulla voit antaa sen ikääntyä sulavasti. Mutta jos etsit jotain säilytettävää, luonnollinen tammi voidaan hioa ja lakata monta kertaa.

Ja laminaatti on yksi naarmuuntumattomimmista kovapuulattiatyypeistä, joten se sopii erinomaisesti perheille ja lemmikkieläinten omistajille ja sitä voidaan ostaa halvemmalla kuin muut vaihtoehdot.

Puulattiat näyttävät olevan parempi vaihtoehto meille perheelle, koska ne ovat hygieenisempiä – ilman kuituihin juuttuneita bakteereja, se on helppo puhdistaa, helppo ylläpitää ja on mahdollista pyyhkäistä nopeasti, ripustaa ja sitten ajaa moppi lattian yli. Puu on paljon helpompi puhdistaa kuin matto, kun pojat ovat vuotaneet jotain, ja tietysti myös kestävä.