Tämän kuukauden tyyliideoita varten keskustelimme fantastisen sisustusblogger Kimberly Duranin kanssa palkitusta   Swoon Worthy  -blogista. Kimberly on kirjoittanut Edwardian kodinsa muuttamisesta, kun hän muutti sisään ja jakoi paljon inspiraatiota pakkomiellestään maksimalistisissa sisätiloissa. Tässä viestissä selvitetään, kuinka saamme myös ulkoasun, kun Kimberly puhuu meille hänen ”Eclectic Boho Glam” -tyylisen katkokuvan kautta. 

MITEN ECTLINEN BOHO-GLAM -KATSAUS SAATAA?

kirjoittanut Kimberly Duran

Kun ihmiset kysyvät, kuinka kuvailisin tyyliäni, kolme sanaa, joita käytän melkein aina, ovat  eklektinen, boho  ja  glam  . Ensi silmäyksellä näillä kolmella sanalla ei ehkä ole paljon yhteistä ja ne saattavat tuntua outolta sekoitukselta, mutta yhdistämällä elementtejä jokaisesta olen luonut ainutlaatuisen tyylin ja sellaisen, joka heijastaa persoonallisuuteni.

Tänään kerron teille, kuinka loin tämän tyylin olohuoneeseesi ja kuinka saat myös eklektisen boho glam -näytön.

Aloitetaan jakamalla kaikki elementit.

Eklektinen

Swoon arvoinen olohuone 2

Kun ajatellaan eklektistä tyyliä, kyse on eri ajan kalusteiden ja tarvikkeiden yhdistämisestä yhtenäisen sekoituksen luomiseksi. Asun edwardialaisessa kodissa, jossa on paljon samoja elementtejä kuin viktoriaanisessa ominaisuudessa, korkeilla kattoilla ja koristeellisilla, suurilla ikkunoilla ja parkettilattialla.

Päivittämällä joitain elementtejä saadaksesi niistä hieman nykyaikaisempi käänne, kiinteistö saa päivityksen, samalla kun se on sympaattinen kiinteistön iälle.

Käyttämällä seinillä vaaleanharmaata maalia ja korvaamalla lattia (joka valitettavasti oli ilman korjausta, kun muutimme sisään), valitsimme puulattian erittäin pimeään kohtaan luodakseen valon ja pimeän kontrasteja. Tumma lattia on pehmeä ja antaa tyylikkään tilan, joka sopii hyvin kiinteistön ikään. Tutustu  Barafundle Dark Oak  täällä tikkalattialla, joka on melko samanlainen kuin mitä käytimme.

Tässä yhden hengen huoneessa on myös edustettuina laaja valikoima erilaisia ​​tyylejä. Siellä on klassinen Chesterfield-sohvan muoto, rento kangaspuu vuosisadan puolivälistä, 1930-luvun TV-kaappi, päivitetty väri- ja peililasilla, ja sohvapöytä on melko moderni.

Jotta asiat pysyisivät johdonmukaisina eikä kaoottisina, värimaailma toistetaan koko avaruudessa karpalo-, vaaleanpunaisen, vihreän ja kullan elementteillä toistuvasti. Käytän myös samettia toistuvasti sohvalta ja pieneltä sohvalta verhoihin ja tyynyihin. Kaikkien huonekalujen selkät ovat myös suhteellisen saman korkeuden. Nämä elementit yhdessä auttavat vetämään huoneen yhteen.

Boho

Swoon arvoinen olohuone 1

Böömin tyyli on myös aina vedonnut minuun, ja tämä heijastuu joihinkin luonnollisista ja koskettavista materiaaleista, joita käytän olohuoneessani. Olen aina rakastanut leoparditulostusta ja samettityyny tarjoaa ripauksen eksoottista mallisi yhdessä rohkean trooppisen taustakuvan kanssa.

Lehmännahka ja vuohennahka antavat huoneen rakenteen ja lämmön, kun taas kasvit tarjoavat orgaanisen elementin sekä värin ja muodon.

GLAM

eklektinen boho glam olohuone 3

Rakastan kuumaa metallia ja uskon, että ne antavat niin paljon glamouria tilassa ja sen seurauksena kullan ja messingin toistoelementit kodissani. Rakastan sen heijastavaa laatua ja miten se pomppii valoa huoneen ympäri.

Kulta on aina ollut kunnianhimo, ja kauan sitten vain rikkailla oli siihen varaa. Nykyään kultapinnoitteet ovat paljon edullisempia, mutta metalli säilyttää silti tietyn pyrkimyselementin ja soveltuu hyvin lumoaviin suunnitteluohjelmiin, vaikka pankkisi saldo ei täysin vastaa kuninkaallisia normeja!

Jos haluat tuoda hiukan eklektisen Boho Glam -tyylin kotiisi, olen yksilöinyt tärkeät osat, jotka auttavat sinua prosessissa.

tumma puulattia mielialalauta

Barafundle tumma tammi lattia  /  trooppinen tapetti  /  pilkku tyyny  /  leopardi tyyny  /  ananas Skans  /  lehmännahka matto  /  sohvapöytä  /  Chesterfield sohva  /  keltainen loveseat  /  verhot  /  korituoli  /  vedos

TUMMAT PUULATTEET ECLEKTISET BOHO-GLAMOTYYLIT

Ja jos haluat täydentää eklektistä boho glam -tilaasi tummilla puulattioilla, olen valinnut alla olevat valinnat. Jotkut näistä sopisivat täydellisesti vähän lumoavaan muotoiluun katsomatta liian ylhäältä yhdistettynä joihinkin boheemiin kosketuksiin tai eklektisten tyylien sekoitukseen.

tumma puulattia tumma tammi

tumma puulattia york antiikki tammi

tumma parkettilattia hyvää savustettua

 Kaikki kuvat ovat Swoon Worthy -lisenssin myöntämiä   ja niitä käytetään ystävällisellä luvalla.