Tässä kuussa esiteltiin Victoria Jackson – palkittu koti- ja muotiblogger – asunnon numero 4 takana   . Hän kuvaa henkilökohtaista tyyliään ”lumoavaksi boheemiksi” ja on bloginnut yli kauniista, mutta edulliseen kodinsisustamiseen yli seitsemän vuoden ajan ja varmistanut paikkansa Cosmopolitan Magazine -lehden kymmenen parhaan elintapojen blogissa Isossa-Britanniassa.

Meillä on oodlen kokemusta kodinsuunnittelusta kaiken tyyppisiltä ulkonäöiltä minimaalisesta ja yksivärisestä kirkkaaseen ja eklektiseen. Kutsuimme Victoriaa jakamaan ajatuksensa alueesta, joka voi olla melko hankala huoneen suunnittelussa: huonekalujen yhdistäminen lattian kanssa. Kuinka valitset huonekaluvärejä, jotka eivät sulaudu tai törmää kovapuulattioiden kanssa? Ja mitkä huonekalutyypit todella toimivat erityyppisissä lattiatyypeissä? Tutustu Viktorian ajatuksiin aiheesta – toivomme, että löydät niistä hyödyllisiä (todellakin)!

 

LÖYDÄ TODELLINEN KALUSTE lattiallesi

kirjoittanut Victoria Jackson

Kun luot tilaa tyhjästä, asiantuntijoiden mukaan on parasta aloittaa lattiasta ja ylöspäin. Kun tyyli jalkasi alla on päätetty, voit alkaa valita seinien värit, täydentää tarvikkeita ja tietysti huonekaluja.

Yksi suurimmista investoinneista sisustamisessa, huonekalujen valinta voi olla pelottava tehtävä, varsinkin kun et ole varma siitä, kuinka henkilökohtainen tyylisi yhdistyy. Kodin sisustamisessa ei ole oikeita ja vääriä vastauksia. Sisustus- ja elämäntyyliblogissani kerron erilaisia ​​tyylejä, mikä toimii ja mikä ei.

Kun kyse on henkilökohtaisesta tyylistäni, lattia on suuri huomio, ajattomat tammilattialaudat kulkevat koko kotini. Värin ja mukavuuden lisäämiseksi olen suuri säilytysmattojen fani tekoturkista Persian muotoiluun. Tänään halusin jakaa neljä tapaa suunnitella erilaisia ​​lattiavaihtoehtoja tarkastelemalla huonekalusuunnittelua, joka toimii parhaiten kunkin lattiatyypin kanssa.

 

PARKETTI

parkettilattia

Parketti on yksi vuoden suurimmista lattiatrendeistä, etenkin Pinterest-maailmassa. Se muistuttaa ylellisiä pariisilaisia ​​huoneistoja, joissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja kauniit drapedikankaat. Runsaus on avainsana pariliitoksen parkettiparin muodostamisessa – ajattele koristeellisia yksityiskohtaisia ​​nojatuoleja, joissa on rikkaat rakenteet, kuten sametti ja jacquard, sekä satunnaisia ​​lausuntokappaleita, kuten ranskalaiset pyörätuolit ja Louis XIV -haamuistuolit.

 

PÄHKINÄ

pähkinälattiat

Syvän saksanpähkinälattian mukana tulee todella moderni tunnelma vuosisadan puolivälistä, mutta se ei tarkoita, että viikonloppusi pitäisi viettää vintage-markkinoilla etsimällä piilotettuja aarteita. Kasvava suosio, monet tuotemerkit tarjoavat nyt vuosisadan puolivälissä inspiroituja huonekaluja, joissa on puhtaat ja tyylikkäät linjat – ajattele paistettua lautalevyä tai kulmikas Eames-inspiroituja ruokasali tuolia. Voit jopa etsiä 1960-luvun vintage-puhelintuolia hallillesi sinapilla ja appelsiineilla, jotka toimivat hyvin tummien saksanpähkinälattioiden kanssa.

 

VIT EK

ekgolv elämä

Valkoisella tammilattialla on avoin ja terveellinen vetovoima, joka sopii erinomaisesti paradeettiseen, minimalistiseen sisustukseen. Tämä heijastaa luonnollista valoa, joten se on loistava valinta huoneen näyttämiseksi suuremmalta. Suuri, harmaalla tai neutraalilla sohvalla varustettu kulmasohva toimisi täydellisesti, yhdessä turkismaton ja hiusneulan jalkapöydän kanssa. Tämä tyyli liittyy yksinkertaisuuteen, joten pidä yksityiskohdat mahdollisimman pieninä, mutta työskentele tekstuurien, messingin ja kuparin kanssa.

 

MAALAISMAINEN

maalaismainen tammilattia

Maalaismainen tammi on luultavasti yksi suosituimmista vaihtoehdoista lattiapäällysteiden suhteen. Tammi luonnollisissa mökeissä ja moderneissa rivitaloissa, tammi luonnollisessa muodossaan on yksi monipuolisimmista lattiavaihtoehdoista. Kun suunnittelet tammihuoneen, ajattele kuluneita nahka- ja avotulella varustettuja Chesterfields-kenttiä, maalaistyylisiä ruokasali tuolia ja maalaismaisia ​​penkkejä. Kukka- ja tartaanikankaat lisäävät kodikkautta.

 

Löydä lisää ideoita kodisi muotoilusta  Inspiraatiokeskuksestamme  ja seuraa seuraavaa tyyliideoidemme ominaisuutta.