Kauniita kotiideoita on kaikkialla (voimme viettää tunteja Pinterestissä!). Ja tuo uskomattomia tyylejä omiin koteihinsa ovat sisustusblogit, joita rakastamme seurata. Etsiessään uusia suuntauksia ja työskennellessään sisustusmaisemaa hallitsevien tuotemerkkien kanssa, he ovat kiireisesti muuttamassa tilojaan. Tässä on 5 suosikkihuoneemme, jotka ovat blogin kotona. Toivomme, että he inspiroivat sinua yhtä paljon kuin he myös meitä!

 

ABI DAREn ruokasali [  NELJÄ seinää  ]

Huonevalokuvat päivitetty

Abi on rauhallinen, minimalistinen tyyli. Ja hänen ruokasali ei ole poikkeus. Yksinkertaiset värit ja luonnolliset materiaalit vangitsevat todella rauhallisen tunteen. Se on kaunis sekoitus ajanjaksojen toimintoja ja skandinaavisia vaikutteita – kaikkea mitä voisimme toivottaa modernista huoneesta.

Paksu puinen ruokapöytä on keskipiste. Luuletko, että se tulee Ikeasta? Uunissa olevat mustat aksentit ja tarvikkeet tarjoavat myös mielenkiintoisia kontrasteja.

Mutta mistä Abi alkoi? Saatat olla yllättynyt, että hän perusti suunnittelun kahden vintage-johtotuolin ympärille:  ”Jotta keskitymme tuoliin, pidimme värit yksinkertaisina ja rauhoittavina – harmaa ja valkoinen, muutamalla jauhesinisellä lisävarusteella – ja lisäimme lämpöä eri rakenteiden läpi.”

Käy koko kiertue  Abi’s Dining Room Makeover -sivustolla

 

CATE ST HILLIN makuuhuone [  CATE ST HILL  ]

Huonekuva 12

Jos voisimme valita minkä tahansa makuuhuoneen peittopäivään, sen piti olla Cate St Hill’s. 1900-luvun inspiroima tila on todella pyhäkkö. Harmaat ja poskipunakerrokset antavat sävyn ja muodostavat täydellisen taustan tummille puuhuonekaluille.

Tekstuurit ovat taktiileja ja kutsuvia – rypistyneet vuodevaatteet, kodikkaat tyynyt ja pehmeät matot. Lisävarusteet valitaan huolellisesti kirjoilla, maljakoilla ja pienillä vihreillä elementeillä, jotka yhdistävät ulkoasun

Seinämaalin suhteen emme voi kuvitella tilaa ilman sitä. Cate valitsi värin Farrowista ja Ballista:  ’ Sifonki-yöpukujen innoittamana,  Peignoir on  mielestäni täydellinen väri makuuhuoneeseen – se on herkkä ja neutraali, mutta lisää oikean määrän väriä pysäyttämään tilan, joka näyttää liian tylsältä ja tavalliselta. Se on kohottava väri, joka rauhoittaa heti, täydellisesti rauhallisen retriitin luomiseksi. ’

Tutustu enemmän tähän rentouttavaan paratiisiin  Cate St Hillin blogissa

 

KIMBERLY DURANIN KEITTIÖ [  KIELELLINEN  ]

Huonekuvia päivitetty3

Kun kyse on lumoavasta sisustuksesta, Kimberly on sinun ladysi. Hänen kotinsa on eklektinen kokoelma värejä, kiiltoa ja villikuvia, jotka on kesytetty tyylikkäillä pinnoilla ja ylellisillä huonekaluilla.

Kimberlyn  ”  seksikäs musta, valkoinen ja kulta eklektinen boho glam -keittiö”  ei ole eroa. Sen yksivärinen paletti on korostettu upeilla messinkivalaisimilla ja kauniilla vaaleanpunaisilla silmuilla. Kaikki kiinnostus on lisävarusteista, kaikenlaisista astioista mukkeihin ja keittiövälineisiin, jotka saavat silmänsä.

Huone on dramaattinen ja täynnä kontrastia, mutta silti uskomattoman kevyt valkoisten avoimien hyllyjen ansiosta. Ja vaaleammat seinät takana on erittäin Kimberly-tyylisiä taustakuvia  17 kuviosta  . Se on vain yksi pienistä lisäominaisuuksista, joka tekee tästä keittiöstä niin jännittävän.

Katso lisää Kimberlyn keittiöstä  Swoonworthy-blogissa   ja saat hänen eklektisen Boho Glamin katsomaan  täältä

 

EMILY MURRAYS Olohuone [  PINK HOUSE  ]

Vaaleanpunainen kotelo 1

Emily Murrayn aula on todellinen helmi. Ja rakastamme, että se on maalauksen inspiroima! Emily on valinnut kaikki akvarellimaiseman värit takansa yläpuolelle ja ottanut sen huoneeseen. Varjostimet lavalta löytyvät seinistä, huonekaluista ja tarvikkeista. Mainitsimmeko, että sohva todella ilmestyy ?!

Tunne on hauska ja moderni, mutta silti sulautettu ajanjakso-ominaisuuksiin. Koristeellinen kansi, ikkunapaneelit ja vaippaosa erottuvat rohkeasta Farrow- ja Ball  Manor House Grey -sarjoista  . Ja sekoitus vanhoja ja uusia huonekalutyylejä antaa rento tunteen tilassa.

Mikä on teema? Niitä ei ole, ja juuri siksi huone on niin mahtava. Emily sanoo: ”En etsinyt tälle huoneelle sopivaa ottelua – leikkisämpää, ystävällisempää ja eklektistä”. Se on hauskaa, lapsiystävällinen ja haluaisimme, että se olisi meidän!

Kiertoajelu enemmän Emilyn olohuoneessa  The Pink Housessa

 

MELANIE LISSACKS BALKONG [  MELANIE LISSACK INTERIORS  ]

Huonekuva 14

Tiedämme, että parveke ei ole huone, mutta meidän on vain sisällytettävä Melanie Lissacks yhdeksi suosikkeistamme. Säästä riippumatta se tuntuu hyvin ja todella kuin kesältä tällä tyylikkäällä oleskelualueella.

Emily on sisällyttänyt trooppisen trendin koko loistoonsa ja ottanut paljon värejä ja hauskaa avaruuteen. Vaaleanpunainen ja vihreä paletti antaa lavalla ja kasvit sijoitetaan kaikkialle vilkkaaseen viidakon tunteeseen. Kaunis vaaleanpunainen kettujako nousee korkealle ja on sidottu kauniisiin maalattuihin laatikoihin. Lehtiä kankaat antavat ylimääräisen lomahausun.

Mitä tulee mattoon, tiesitkö, että voit hankkia sellaisen ulkona? Tämä on  Wayfairilta  ja antaa parvekkeelle viihtyisän ulkoilun. Haluaisimme nauttia cocktailista tai kahdesta tässä kauniissa pienessä nurkassa.

Tutustu lisää parvekkeelle  Melanian blogissa

 

Kiitos kaikille yllämainituille bloggaajille, jotka antoivat meille käyttää heidän uskomattomia valokuvia tässä viestissä.