Minimalistinen elämäntapa vetoaa niin moniin meistä. Joillekin tämä elämäntapa ulottuu huomattavasti pidemmälle kuin keittiöt ja kalkittu seinät. Minimalismi voi olla elämäntapa, olipa kyse rajoitetuista vaatekaappivalinnoista, säästäväisestä asumisesta tai rajoitetusta tekniikasta.

Mielen selkeys, vähemmän stressiä ja vapauden tunne katsotaan liittyvän tähän yksinkertaisempaan elämäntapaan. Mutta nykyaikaisessa ja usein kiireisessä elämässämme ei aina ole mahdollista muodostaa yhteyttä minimalismin kautta. Kotojemme kautta voimme hyödyntää minimalismin etuja älykkäin ja yksinkertaisin korjauksin. Hyvä varastointi voi piilottaa sotkua nykyajan elämässämme ja antaa meidän tuntea minimalistiset edut.

Tässä on 7 säilytysratkaisumme minimalistiseen kotiin:

 

KABINETIN OVET

kaapin-oven säilytystila

Kuva käyttäjältä  Higham

Tuotteiden piilottaminen kaapissa ei ole uraauurtavaa säilytysratkaisua, mutta niiden ovet ovat usein huomiotta jätetty säilytysvaihtoehto. Kokeile lisätä hyllyjä tai koukkuja kaapin ovien sisäpuolelle esimerkiksi leivontaalustoille, keittiörulloille tai silityslaudoille.

 

VAATEKAAPPI

garderobivarasto

Kuva  Pinterestistä

Sisäänrakennetut kaapit saattavat tuntua säilytysvaihtoehdolta, joka on parasta jättää 90-luvulla, mutta modernit (ja minimalistiset) vaihtoehdot täyttävät markkinat. Monet toimittajat tarjoavat räätälöityjä palveluita ja rakentavat räätälöityjä vaatekaappeja sopimaan sinulle ja tilaasi. Valitse neutraali väri saadaksesi lisää minimalistista vaikutusta ja aivo hyvästellä sotku.

 

KORKEET

ihmiset portaiden varastoinnin aikana

Kuva  Decoistilta

Portaikkojen alla olevan kaapin ei tarvitse olla ovesta parhaiten suljettu, jos sisällä on oikea säilytysjärjestelmä. Uudista omasi kauniisti sijoitetuilla tikkuilla, hyllyillä ja neutraalilla korilla täydellisen piilotetun säilytysalueen saavuttamiseksi.

 

Alakerrat katsovat

wc-säilytys

Kuva yrityksestä  Bang on Style Blog

Alakerran pienemmän kylpyhuoneen ei tarvitse olla vain käyttötila. Asentamalla korien tai laatikoiden hyllyt, voit luoda enemmän säilytystilaa lisäämättä sotkua.

 

Piilottaa

pienennä varastointi

Kuva  Jason Rosewell   on  Unsplash

Nöyrä puutarhakuori on usein paikka ruosteisiin puutarhakalusteisiin, ruohonleikkureihin ja vanhoihin maaleihin. Mutta aita voi myös olla koti monille vähemmän käytetyille tavaroillemme. Ajattele mitä lasten leluja, käsitöitä tai siivoustuotteita kotona todella täytyy olla. Lopputulos? Lisää tilaa rentoutua.

 

PUUTARHA

puutarha-varastointi

Kuva  Pinterestistä

Puutarhamme ovat usein vajaakäyttöinen alue kodeissamme, mutta älykkäät huonekalut voivat tarkoittaa fantastisia säilytysratkaisuja. Mutaisten saappaiden, kauhojen ja mopien ei tarvitse lisätä sotkua koteihimme. Näiden esineiden säilyttäminen tiiviisti suojatuissa puisissa laatikoissa tarkoittaa, että ne ovat helposti saavutettavissa ja näkyviltä.

 

LASTEN HUONE

kids-varastointi-iso

Kuva  Pinkax.com-sivustolta

Tietenkin yksi haastavimmista säilytysongelmista, joita kohtaamme, on lasten lelut. Mutta tämä on haaste, jonka voimme ratkaista leikkisimmällä tavalla! Luo matalat istuimet, jotka toimivat varastointina ja täyttävät koreilla tai laatikoilla. Lasten kirjat voivat toimia myös värikkäinä seinätaiteina, kun ne sijoitetaan luovasti kapeille hyllyille.