Kahden vuoden luomisen jälkeen olemme iloisia voidessamme paljastaa uuden kodimme. Uusi Woodpecker-päämaja on kuin mikään muu …

 

SISÄÄNKÄYNTI

Entryway_small

Varaston kerran tyhjä kuori on täysin muuttunut 2 miljoonan punnan investoinnin ja OEG: n kauniin suunnittelun  ansiosta toimistolaitteita varten  . Se on koti aivan ensimmäiselle näyttelytilamme, joka näyttää Woodpecker-kokoelmien luonnollisen kauneuden fantastisella näytemuodolla.

 

Tila- ja hajotusalueen kokoaminen

tikan uusi toimisto

Löydä monet metsistämme lattiat ja seinät, ja malli, joka antaa brändillemme elämän väreissä ja kuvissa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat valaisevat luonnollista valoa avaruudessa ja puu ulottuu kerrosten väliin, mikä antaa raikkaan tunteen ulkona. Tiimimme voi valita istua tai seistä työpöydällä yhdellä napin painalluksella. Siellä on kuntosali ja suihkut sekä suuri purkamisalue hauskoihin lounaisiin. Jääkaapeissa on välipaloja, jotka auttavat nälkää keskellä aamua ja pulahtaa iltapäivällä.

 

ENTRESOLVÅNINGEN

tikan uusi toimisto

Upea uudesta tilasta, puheenjohtajamme Nelson Ker sanoo: ”Uudet Woodpecker-toimistot ja näyttelyhuone yhdistävät todella upean kokemuksen sekä fantastiselle tiimillemme, joka elää, hengittää ja nukuttaa Woodpecker-brändiä, että asiakkaillemme, jotka voivat tulla ja kokea Woodpecker-ilmapiirin.

 

VASTAANOTTO

tikan uusi toimisto

Woodpeckerin toimitusjohtaja Darwyn Ker lisää: ’Tämä työtila on kuin mikään muu. Se tarjoaa todella innostavan tilan esitellä sekä Woodpecker-kokoelmia että ryhmäämme työskentelemään. Globaalina pääkonttorina se asettaa palkin ja näyttää todellisen tikan sydämen! ’