Miksi makuuhuoneesi lattiavalinta on niin tärkeä? Mukavuus ja rentoutuminen makuuhuoneessa on avain, se on paikka, jossa aloitat ja lopetat päiväsi. Siksi on erittäin välttämätöntä luoda haaveileva retriitti. Makuuhuoneen lattiat pystyvät kuvaamaan tilasi ilmapiirin. Värin ja tyylin valinta määrää huoneesi tunnelman ja tunteen, joten oikean lattian valinta on avain.

Koska valittavana on niin paljon valintoja, olemme rajoittaneet sen suosikkeihimme …

 

PERINTEINEN TYYPPI GOLV

Makuuhuoneen lattia

Berkeley Cottage Oak, parkettilattiat

Lattianpäällysteiden perinteiset tyylit ovat ajattomia aarteita, jotka eivät koskaan tule ajan tasalle. Siksi on aina turvallinen veto valita luonnollinen värinäyttö makuuhuoneen lattian valitsemiseksi.

Valitsemalla perinteisen tyylin, jossa on makuuhuoneen lattiat, avaat itsesi runsaasti tyylivaihtoehtoja. Valikoimat ovat todella rajattomat, lisäätkö värillisiä lisävarusteita, hohtailevat niitä kuvioidulla kankaalla ja metallisilla vihjeillä tai pidätte sen puhtaana ja minimalistisena.

Meidän  Berkeley Mökki Oak  on rakennettu puulattia ylimääräisiä maalaismainen luokitusta. Suuret solmut ja tummat halkeamiset muodostavat oikean puun luonnollisen kauneuden, mikä tekee siitä ylimääräisen erityisen lattian. Tämä kerroksen viehättävä luonne antaa lämmölle ja tietoisuudelle makuuhuoneeseesi.

 

VINTAGE STYLE -kerros

Makuuhuoneen lattia

York antiikki tammi, massiivipuulattia

Tumma rikas kahvinruskea sävy ja samettinen suklaan sävy. Tummat lattiat ovat klassisia vuodenajasta lähtien. Se ilmentää ylellisyyttä ja antaa tilaa hienostuneesti.

Esittelemällä tummat puiset huonekalut ja mahonkiosat, vintage-teemasi loistaa läpi. Mutta jos tämä idea on liian voimakas, älä pelkää sekoittaa sitä kevyempiin tarvikkeisiin ja roiskeisiin. Tummat lattiat yhdistettynä vaaleampiin kermanvärisiin ja valkoisiin huonekaluihin modernisoivat heti makuuhuoneesi. Mutta miten sen suunnittelet, rikkaat tummat makuuhuoneen lattiat ovat aina voittaja.

Meidän  antiikki  tammilattia York henkilöityy ylellisen tunteen vintage tyyliin. Rakastamme erityisesti tämän lattian lämpimiä sävyjä ja naturalistista rakennetta.

 

SCANDI STYLE -kerros

Makuuhuoneen lattia

Oxwich Whitewash Strand, bambulattia

Skandinavian teema on edelleen suosittu valinta suunnittelijoiden ja asunnonomistajien keskuudessa, ja on helppo ymmärtää miksi. Minimalistinen ilme on helppo saavuttaa vaalealla valkoisella / harmaalla lattialla yhdistelmällä harmaita, valkoisia ja mustia huonekaluja. Scandi-ilmeessä on todellinen raikkaus ja selkeys.  

Meidän  Oxwich Whitewash Beach  Bambu lattiat ovat loistava esitys Scandi ilmeen. Valkoisella pesupinnallaan ja kestävällä rakenteellaan se on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Bambu on yksi kestävimmistä lattiamateriaaleista ympärillä, joten jos etsit tyylikkäitä, mutta ympäristöystävällisiä makuuhuoneen lattioita, älä etsi enää.

 

PARKETTILATTI

Makuuhuoneen lattia

Goodrich kahvitamme, parketti, rakennettu puulattia

Parkettilattiat ovat saaneet vauhtia tänä vuonna, se on epäilemättä suurin sisustustrendi vuonna 2018. Ajattomalla tyylillään on helppo ymmärtää miksi ihmiset hulluiksi.

Meidän  Goodrich kahvi  tammilattiat ovat erinomainen esimerkki on esimerkki todellisen kauneuden parketti. Luonnolliset yksityiskohdat ja lämmin kahvisävy tekevät tästä kodikkaan, mutta klassisen valinnan, joka sopii kaikkiin makuuhuonetyyleihin. Jos etsit klassisen ja modernin tyylin elementtejä ja etsit jotain ainutlaatuisen viehättävää, parkettilattiat ovat täydellinen sinulle.